Gibson knygos man patinka.
"Svajonių knygos" jau išleido Judith McNaught knygą "Svajonių karalystė" http://www.svajoniuk...joniu-karalyste
Et, reikės Kalėdų Senelio ir šios pasiprašyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 11 08, 14:03)
"Svajonių knygos" jau išleido Judith McNaught knygą "Svajonių karalystė" http://www.svajoniuk...joniu-karalyste
geros naujienos
Kalėdų senelis subankrutuos
nors aš nežinau ar jos noriu. Gal palauksiu atsiliepimų.\
Man apsisekė, pagaliau sulaukiau savo leidinio rezervacijos. Šiandien po darbo lėksiu pasiimti Nuotakų kvarteto rezervuotų knygų
Man apsisekė, pagaliau sulaukiau savo leidinio rezervacijos. Šiandien po darbo lėksiu pasiimti Nuotakų kvarteto rezervuotų knygų
Aš tai kalėdų nesulauksiu
gausiu "algą" ir griebsiu naują Maknot tiesiai iš leidyklos į savo kolekciją
Baigiau Kleypas antrąją, man geresnė nei pirma
Baigiau Kleypas antrąją, man geresnė nei pirma
parsinešiau ketvirtąją nuotakų kvarteto dalį - būsiu skaičiusi pirmą ir paskutinę 
dar Noros Roberts porą prigriebiau
QUOTE(Isila @ 2012 11 09, 20:22)
parsinešiau ketvirtąją nuotakų kvarteto dalį - būsiu skaičiusi pirmą ir paskutinę 
as turiu kaune Ilgai ir laimingai ir Megauskis akimirka N. Roberts. Laikau savo bibliotekoje, bet duoti per skaityt no problem
QUOTE(daivak30 @ 2012 11 08, 15:03)
Apsidžiaugiau nerealiai
Viršelis ir man baisus, tą patį pamačiusi pagalvojau. Toks jausmas, kad visos fainos Maknot aprašytos moterys-Vitnė, Elizabet, Dženifer, būtinai yra rYYYYžos
Viaukt.
Geriau jau originalus viršelis

Ale kitam viršelyje rYYYža ciocia
Lietuviai neįjungė fantazijos. Liūdesys.

QUOTE(Song @ 2012 11 10, 01:19)
Viršelis ir man baisus, tą patį pamačiusi pagalvojau. Toks jausmas, kad visos fainos Maknot aprašytos moterys-Vitnė, Elizabet, Dženifer, būtinai yra rYYYYžos
Viaukt.

Lietuviai neįjungė fantazijos. Liūdesys.

kai as pernai nepirkau dvieju lauktu Svajoniu knygu - butent del virseliu - mano antroji puse savo vyriska racionalia prieiga negalejo suprasti manes....
tad perskaiciusi, kad yra mastanciu panasiai - labai apsidziaugiau
o vyrai šviesūs aukšti plačiapečiai
o man gražios ryžos moterys, ir nieko prieš jas neturiu, bei viršeliai tikrai originalūs
bet aišku tas su pilim žymiai geresnis 
o man gražios ryžos moterys, ir nieko prieš jas neturiu, bei viršeliai tikrai originalūs
QUOTE(idea luxe @ 2012 11 10, 04:39)
kai as pernai nepirkau dvieju lauktu Svajoniu knygu - butent del virseliu - mano antroji puse savo vyriska racionalia prieiga negalejo suprasti manes....

NA, į tokius kraštutiniškumus, tai aš neinu dažniausiai.
Tik sakau, kad kai nusipirksiu šią knygą, ji tikrai mano lentynos prieky nestovės ir jos nepuoš, o kur nors toliau bus įkišta.