Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

O kur Pempė?.... Tikiuosi grįš mūsų mergaitės, ir Kibelės nemačiau... o wiruna buvo šnd?Floricija..
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 19:03)
Malonu kad bent vienai taip atrodo...

šlapiu skudurų per blauzdas ir mažiau nesąmones šnekėsi rolleyes.gif už nuomonės išsakymą dar nė vienas nebuvo nušautas arba aš istorijos nebeprisimenu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 23, 20:19)
O kur Pempė?.... Tikiuosi grįš mūsų mergaitės, ir Kibelės nemačiau... o wiruna buvo šnd?Floricija..

per darbus manau retai beužsuka, reik eiti ieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 23, 18:48)
tik uzsidek nemazai duso zeles, kad geriau tas mintis isplautu ir pasiimk tokia kempine kuri gerai nutrina, kai oda lieka net paraudusi mirksiukas.gif , laukiam su gerom ir svieziom mintim po duso rolleyes.gif

Visko užsidėjau,dbr dar pieno įsipyliau su bandele suniamniosiu ax.gif
QUOTE(Lotari @ 2012 10 23, 19:11)
kodėl ? nemanau  g.gif

todėl kad negaliu prisijungti,neturiu slaptažodžio blush2.gif

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 23, 19:11)
BIG Ir aš apie Tave nieko blogo negaliu pasakyt, ka jau čia padarei? nu gavos kaip gavos, išsišveisk liūdnas mintis ir grįžk 4u.gif
Dingau padariau, nes mmmm šlykštinės paršliaužė, tai kupina blogų emocijš ir be nuotaikos tupiu,ir skauda baisingai , ir pikta, ir liudna,  dar kaimynas jaunas pasimirė( mergaičių klasiokų tėvelis) , išėjo į darbą, rado lauke... Tai teko vaikam pranešt, vaikšto ir tie suirzę. Ai, dar brolį mergaitė paliko, tas kaip mažas dabar virkauja ( o bernui 24 metai... ), nei ką patart galiu, ir gaila...

Aš grįžau,aš dar nebėgu tik garsiai mintis reiškiu 4u.gif Pasimečiau kai bandžiau į albumiuką įeiti - neįleidžia blink.gif tai ir pikta ir keista ir šiaip nemalonu kad net nežinojau jog pakeitėt ir aš negavau,maniau kai pakeisit man atsiųsit nes jame buvau.. Dėl kaimyno tai vaikam užuojauta ir tikrai liūdna.. O dėl brolio tai irgi 4u.gif Na gal dar susitaikys 4u.gif
QUOTE(Lotari @ 2012 10 23, 19:17)
nesimuistyk  mirksiukas.gif  kad ryt rasčiau tavo foto  yu.gif  dirol.gif

Taigi aš jau esu buvus jūsų albume,o dbr prisijunkti negaliu doh.gif
Atsakyti
BB, gali.
Atsakyti
Malonu pamatyti Wixxx ir Jotule smile.gif Bulkutė suvalgyta,pienelį geriu,greit nulūšiu,bet man tai jau nesvarbu lotuliukas.gif va kaip susirimavo,galėčiau eilėraščius kurti ax.gif
Beje Blakstute nu ir plaukų gražumas blink.gif kai pamačiau tai ir dabar akyse stovi. Bet visos esat jaunos,gražios (pasakiau lyg pati sena būčiau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 22:04)

Beje Blakstute nu ir plaukų gražumas  blink.gif  kai pamačiau tai ir dabar akyse stovi.

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 20:15)

nesigedyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 22:18)
nesigedyk  4u.gif

Apsipatenkinau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 20:20)
Apsipatenkinau.. biggrin.gif

thumbup.gif nu as jauciu jau keliausiu i sapnu karalyste 4u.gif
Atsakyti
Norėtusi pasipasakoti ir pasiguosti, bet manau neturiu tiek problemų kaip kiti , gyvenimo ir likimo nuskriausti žmonės, todėl negriešysiu Dievo... Ir geriau pasiliksiu visas mintis sau. O gal tai rudens niūrios dienos nudažo vis pilkiau mano mintis.. Gal visi nesusipratimai gyvenime, gal aš pati, per daug sureikšminu viską.. O gal tiesiog viską spalvinau per daug gražiai savo gyvenime, ir atėjo diena, kai pamačiau tikrąsias spalvas...Kol kas negaliu dar pati sau atsakyti į šiuos klausimus... Todėl, kol dar esam čia, kertelėj, leidžiu sau pasakyti,- esu nepritampanti niekur.. Gera čia su Jumis , mergaitės. Jus draugiškos, užjaučiančios, supratingos, bet eisiu aš patylėti į kamputį, tyliai kaip pelytė, nepaliksiu Jūsų ir kai susidėliosiu mintis į vietą, gal suprasiu ko aš noriu ir ko man trūksta..
Smagaus bendravimo ir gražių akimirkų, mano Mylimukai wub.gif labai nepykit ir nesmerkit ... nenorėjau susireikšminti, bet jei taip išėjo, atsiprašau...
Atsakyti
srekuti.. jau is ko is ko, bet kad iseisi tu.. pasipasajok, pasakyk kodel? juk tiek mes vertos?.. verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nuo pat ryto tokios naujienos.. skrekiuk,viena is megstamiausiu mano sarase ir iseini sad.gif labai tikiuosi kad grysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 24 spalio 2012 - 06:07