Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

sveikutes 4u.gif
Wixxx labai silti nauji namuciai wub.gif

Shrekiuk, tikuos, kad viskas laikina ir greitai susideliosi savo mintis reikiama tvarka 4u.gif

nu ka, siandien pora egzu ir kontras vienas doh.gif

giedra75, leido mum naudotis uzrasais, bet ir tai ne viska eina suprast su tais mokesciais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 24, 08:57)

giedra75, leido mum naudotis uzrasais, bet ir tai ne viska eina suprast su tais mokesciais blush2.gif

Tai va, kad jie tokie painus unsure.gif , ypatingai kai kurie sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 19:34)
Einu sufyzdinsiu plepushka. mad.gif

nu ,mane ,uz ka dabar? bigsmile.gif g.gif [susispaudzia,Plepushka,ir pasiruosia gintis] biggrin.gif
Shrekiuk,niekur neik,ir netylek 4u.gif Bandziau ir as patyleti,bet tai ne man.. blush2.gif jau kai visoms lysiu per gerkle,tada pasakys,tada gal nutilsiu,nu neiseina man tylet.. ax.gif O cia tau,visas laukas wub.gif skink,kiek nori ax.gif

user posted image
Atsakyti
Wirruna, zekmez tau ziandien 4u.gif
Giedra, ka gero per zuzirinkima papazakojo?
Happyme, Montvydaz ir man patinka kaip zmoguz, matozi, kad talentingaz.
Blakztute, kaz cia kur vaikzto? unsure.gif
Plepuzhka, o az galiu irgi bizki izizukti i ta lauka? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 08:16)
Plepuzhka, o az galiu irgi bizki izizukti i ta lauka? blush2.gif  rolleyes.gif

izizuk lotuliukas.gif Bet is pakrascio,neskink is vidurio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 09:16)

Giedra, ka gero per zuzirinkima papazakojo?

Sveika Ritule,

ne aš susirinkime buvau, man rodos Tager turėjo eiti į susirinkimą. Aš kursuose buvau, į savo kvailą makaulę visokias nesąmones bandžiau sutalpinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 24, 08:24)
Sveika Ritule,

ne aš susirinkime buvau, man rodos Tager turėjo eiti į susirinkimą. Aš kursuose buvau, į savo kvailą makaulę visokias nesąmones  bandžiau sutalpinti  doh.gif

Oi, atziprazau, zumaiziau, matyt 4u.gif kokie kurzai?
Atsakyti
Labas merginos! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šrekuk, kas čia dabar? Kaip mes be tavo optimizmo? g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 09:29)
Oi, atziprazau, zumaiziau, matyt 4u.gif kokie kurzai?

Apskaitos, nusprendžiau persikvalifikuoti ax.gif , bet dabar jau neesu tuo tikra, kad taip labai noriu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 24, 08:35)
Apskaitos, nusprendžiau persikvalifikuoti  ax.gif , bet dabar jau neesu tuo tikra, kad taip labai noriu.... blush2.gif

Reiktu ir man, nez mano zpecialybe muza antipopuliarumo topuz darbo paiezkoze, bet net nezinau i kokia puze zukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 24, 09:35)
Apskaitos, nusprendžiau persikvalifikuoti  ax.gif , bet dabar jau neesu tuo tikra, kad taip labai noriu.... blush2.gif

as va dabar atsedejau dvi apskaitos paskaitas, naafik, nieko gero. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 10:39)
Reiktu ir man, nez mano zpecialybe muza antipopuliarumo topuz darbo paiezkoze, bet net nezinau i kokia puze zukti doh.gif

Rita jei ne paslaptis kokia specialybe tavo? rolleyes.gif cia pasmalsavimui rolleyes.gif
Atsakyti