Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 08:39)
Reiktu ir man, nez mano zpecialybe muza antipopuliarumo topuz darbo paiezkoze, bet net nezinau i kokia puze zukti doh.gif

I dukrytes puse suk bigsmile.gif ropskis ant diedo,kas ,kad jis nenori lotuliukas.gif
Atsakyti
sunku su ta apskaita, bet man visai patiko paskaitos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 08:43)
Rita jei ne paslaptis kokia specialybe tavo? rolleyes.gif  cia pasmalsavimui rolleyes.gif

pradiniu klaziu pedagoge, kzkada labai norejau mokytoja buti, o ir pgl charakteri tiktu zu tokiaiz zioploukaiz, bet...

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 24, 08:43)
I dukrytes puse suk  bigsmile.gif  ropskis ant diedo,kas ,kad jis nenori  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2012 10 24, 08:45)
sunku su ta apskaita, bet man visai patiko paskaitos ax.gif

kai dirbi,isidirbi,nieko sunkaus atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 09:39)
Reiktu ir man, nez mano zpecialybe muza antipopuliarumo topuz darbo paiezkoze, bet net nezinau i kokia puze zukti doh.gif

Aš kol su mažiuku sėdėjau namuose vis galvojau, kad reikia keisti savo veiklą, nes kur dirbau anksčiau kažkaip žiauriai išsisėmiau, pradėjo darytis neįdomu, jokios naujos patirties, daug laiko atimantis darbas ir jokio moralinio pasitenkinimo. Nebenorėjau grįžti į seną darbovietę, bet kolektyvas įkalbėjo, sakė spėsi dar sparnus pakelti.
Tai permasčiau kuria kryptim galėčiau pasukti ir užsikabinau ant apskaitos, nes nėra visai nežinoma sritis, tik kad įstatymai labai pasikeitė nuo tų laikų kai studijavau, tai ir vargstu dabar mažumėlę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 08:46)
pradiniu klaziu pedagoge, kzkada labai norejau mokytoja buti, o ir pgl charakteri tiktu zu tokiaiz zioploukaiz, bet...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif o mes ne tik gimusios tą pačią dieną Liūte drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
nu viskas, atsibodot, einu as paetikuoti. va
Atsakyti
labas rytas! 4u.gif
nu ir sunervinot as jum galiu pasakyti doh.gif kruva puslapiu su visais iseisiu/pareisiu/issitrinsiu. jibistvajroges, sedit visos vietoj ir baigiat cia zaist sitas nesamones!!! fool.gif
visos jus fainos, visos mielos ir ner cia nei vienos kazkokios netokios! schmoll.gif
Shrekuti, jibitute, o tau ko sitaip dugnas priartejo? pasakokis, mes tuoj tave istrauksim is liudeselio! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, ar jus pabludot, diena neprisesk jau viena damuse ir kita i gala doh.gif
Kada jus dirbat? lotuliukas.gif ne nu rimtai, netvarka cia kazkokia?
Bandziau skaityt, bet nervas paeme ir meciau, nebekisiu savo nosies.
nesciu yra? bigsmile.gif
kas zenijasi, skiriasi, darba keicia?
va pas mane nuo 7 kaimynas druzba kieme leidzia doh.gif darbe labai letas netas tai kol uzkrauna tai ir pertrauka baigiasi blush2.gif
Ai aciu uz tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 09:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pagarba visiems pedagogams. Man tai šakės būtų tarp tiek pyplių doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 24, 09:51)
nu viskas, atsibodot, einu as paetikuoti. va

įdomių tau paskaitų 4u.gif beje, tu dieniniam studini? blush2.gif

QUOTE(Kibelė @ 2012 10 24, 09:53)

juokingai post'as visas nuskambėjo biggrin.gif labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2012 10 24, 09:59)
Pagarba visiems pedagogams. Man tai šakės būtų tarp tiek pyplių  doh.gif  smile.gif

man irgi butu aleliuja biggrin.gif ant sluotos skraidyciau po pusdienio biggrin.gif as labai myliu vaikus, bet ne tokiais kiekiais-mano nervai per silpni lotuliukas.gif
Atsakyti