Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimų ir kiliminės dangos valymas

Kur Klaipėdoje valot kilimus? Ir kiek kainuoja? Joglej brangu. O kitur? Gal žinot kas? smile.gif
Atsakyti
buvau pridavus valyti 2 kilimėlius y valykla Vilniuje,tai buvo pirmas ir paskutinis kartas,parsivežiau,siaubas,kaskoks kvapas,žemėti ,pajuode,tai teko namuose valyti su kilimų valikliu[venis].
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 12 19, 00:29)
Kur Klaipėdoje valot kilimus? Ir kiek kainuoja? Joglej brangu. O kitur? Gal žinot kas?  smile.gif

4u.gif Minijos g. yra tokia didele valykla (neatsimenu pavadinimo) mirksiukas.gif
Atsakyti
as pati issiploviau su siurbliu,o kartais vyras paima i darba(dirba masinu plovykloj)
Atsakyti
Sveikos,

Nusipirkome naują kilimą ir katė pradėjo ant jo šlapintis, kvapas baisus doh.gif niekuo negaliu panaikinti, tai nusprendžiau išvalyti. Gal galite Vilniuje parekomenduoti, kas gerai valo kilimus, kokios valymo firmos darbu likote patenkintos. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Turiu klausimuka, gal kas nors zinote kur kaune butu galima isvalyti kilima??? Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajūne @ 2009 02 18, 15:20)
Sveikos

Turiu klausimuka, gal kas nors zinote kur kaune butu galima isvalyti kilima??? Labai reikia 4u.gif

Sveikutės,

Žinau vieną žmogų Jonavos raj.Išoruose gyvena. Jis valo ir kilimus ir automobilių salonus ir kėdes. Mano labai jau baisus kilimas buvo(nat.vilna ir šiaip neblogas - išmest gaila, o naudot negali), bet išvalė puikiai. Aš labai patenkinta biggrin.gif (man net iš namų paėmė ir atvežė gana greit). Duosiu tel.8-60109024. Vardo nepamenu. : g.gif Sėkmės.
Atsakyti
O kokiu budu jis juos valo? unsure.gif matai mano kilimas ilgo plauko bet sintetinis tai baisu kad nieko neliks is jo... scare.gif ir kur tiksliau isoruose gal zinai?
Atsakyti
QUOTE(Klajūne @ 2009 02 18, 23:31)
O kokiu budu jis juos valo?  unsure.gif matai mano kilimas ilgo plauko bet sintetinis tai baisu kad nieko neliks is jo... scare.gif ir kur tiksliau isoruose gal zinai?

Tiesiog reik susiskambint su tuo žmogumi ir jis nupasakos, kadangi mano kilimą paėmė iš namų tai aš nežinau tikslaus adreso.
O valo jis (kiek domėjausi), tai su plaunamu siurbliu ir valymo priemonėm.
Man atrodo geriausia būtų passiskambint ir pasikonsultuosi asmeniškai.
Atsakyti
siaip anksciau baltijos prochemas lb gerai valydavo kilimus.senokai ju paslaugom nesinaudojau nes nebegyvenu lietuvoj,bet manau kad db jie dar patobulejo.tikrai verta ten kreiptis.
Atsakyti
as tai veziau i valykla. tai 20 LT uz kv metra
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2008 11 13, 21:59)
gal kuri zinote klaipedoje kuri firma nebrangei valo kilimus?seip as darbovieteje kvieciau "Baltijos prochemas" (tikslei nepamenu pavadinimo)kad isvalytu kilima ir minkstus baldus, tai jie sake kad vaziuoja i vieta tik jei kaina susidaro uz valyma 150lt, ir va net nezinau uz kiek kilima isvale, minksto kampo valymas vienos sedimos vietos kaina berods45lt buvo, tai kogero reikia vezti paciai kilima i valykla  g.gif  jei jau tokios sumos reik


Galiu rekomenduoti "Plovejas" www.plovejas.lt
Atsakyti