Įkraunama...
Įkraunama...

Herpes (Lūpų pūslelinė)

QUOTE(~lullaby~ @ 2012 05 01, 18:55)
o man nei acic nei kiti tepaliukai nepadeda, pleistrai irgi sss sad.gif
o herpsesas visada iskyla po pabuvimo prie juros  unsure.gif ir visa laika ant nosies  doh.gif pasirodo pusleles, istinsta, limfmazgiai padideja, po to sasai uzsideda, o tada randeliai lieka sad.gif vaizdelis irgi nekoks... o ir iskyla jis man be jokiu perstejimu - ryte pabundu su tuo geriu  doh.gif

bandysiu tabletem recepto prasyt, ziuresiu gal josios pades...

ale imunine nesakyciau kad butu nusilpus, sikart buvau kelias dienas pries kraujo tyrima pasidarius - rodikliai lb geri buvo....

Pas mane ta pati problema,padeda tik geriamieji vaistai,tik va beda,kad reikia recepto g.gif Nesinori laukti prie Gyd.eiliu vien tik todel,kad iskilo lupu pusleline ir reikia recepto vaistams.
Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2012 06 03, 18:58)
Kas vargstate su nuolatine pusleline( man taip buvo, jau isbandziau atrodo viska kas imanoma ir daugiau, tepaliukai, tabletes ir tt.), tai patarimas  - sugerkite kursa Valtrex. Man padejo taip, kad isnyko negryztamai, ir nebeaplanko smile.gif o maniau jau is proto isves. Kainuoja nemazai, bet verta. Tie visi Acic, tiek tepalai, tiek tabletes - niekai, prie ju organizmas pripranta ir paskui jau gerk negeres - nulis. Visokie biciu pikiai ir arbatmedzio aliejukai - gal tinka toms, kurioms pusleline atsiranda karteli per metus smile.gif bet kai ji dazna, ir nuolat pasikartojanti, reikia rimtesnio vaisto.

Na Valtrex man kazkiek padejo bet neilgam, jau 3 kursus sugeriau, bet va paskutini kursa sugeriau pries 2 menesius o siandien sedziu su 3 herpiais po persalimo smile.gif Taip kad pagalvokit kursas originalaiu Valtex apie 86 lt parduodamas su receptu, yra kazkokiu analogu po 40 lt, bet ar verta. Nu jei beproto daug herpio tai 2-3 men pades o po to herpis kils mazesnis. Nors va mano krikstateviui padejo, jau 3 metaibe herpio gyvena.
Atsakyti
Sveikutes, as vel su herpiu ant lupos doh.gif meginu visus liaudiskus budus, ner pinigu vaistams dabar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Maskviete_aviete @ 2012 11 01, 13:35)
Na Valtrex man kazkiek padejo bet neilgam, jau 3 kursus sugeriau, bet va paskutini kursa sugeriau pries 2 menesius o siandien sedziu su 3 herpiais po persalimo smile.gif

trys blink.gif , o tai cia kaip trys pusles ant lupu ar taip?
man tai viena didele doh.gif
o kiek laiko gali nepraeiti? nu kiek laiko siaip tesiasi tas pusleline? man ana kart buvo trys dienos, bet mazesne
o dabar didesne, tai gal ilgai truks g.gif
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 05 01, 18:14)

va si karta ir man taip buvo - pora dienu jauciaus kaip trenkta, maude galva, skaudejo akis, atrode kad tuoj susirgsiu

man taip pat doh.gif
Atsakyti
Nu man vienas zidinys ant nosies pertvaros vienas vidui nosies ir vienas ant lupos, o per kiek laiko praina... ivairiai va man randas jau 10 metu nuo herpio ant lupos nepraina. O siaip man hepris laisvai savaite isilaiko jei ne dvi:)
Atsakyti
QUOTE(Maskviete_aviete @ 2012 11 01, 17:03)
Nu man vienas zidinys ant nosies pertvaros vienas vidui nosies ir vienas ant lupos, o per kiek laiko praina... ivairiai va man randas jau 10 metu nuo herpio ant lupos nepraina. O siaip man hepris laisvai savaite isilaiko jei ne dvi:)

oi nekas verysad.gif
man kazkaip tik ant lupu g.gif
siandien tepiau cesnaku, medum, pasta lotuliukas.gif
bet savijauta tai tokia lyg buciau persalusi unsure.gif

o tau kaip ? bendra savijauta
Atsakyti
NU as pakankamai gerai jauciuosi, kaip katik persirgus smile.gif o siaip tai herpis simptomu pats man neturi, jis dazniausia buna persalimo ar silpno imuniteto pasekme.
Atsakyti
busiu prisidirbus
taigi po keturiu dienu sprogo ta puslele
ale sasas koks liko tai ner zodziu
atrodo lyg lupa butu ipjauta/zaizda
atrodo klaikiai
matyt busiu persistengus su spiritu ir cesnaku blink.gif
Atsakyti
Labutis visoms, ką tik užėjau į Jūsų temutę. Ir aš dažnai susiduriu su šia problemėle...Na galiu pasakyti, kad labai šlykštus reikalas ta pūslelinė. doh.gif Neskaičiau ar kas rekomendavo ar ne, bet mane viena močiutė pamokino gydytis liaudišku receptu, bet jis veiksmingas kaip tik pajuntamas dilgčiojimas...Taigi, kaip tik pradedate įtarti kalantis pūslelinei, kiškite savo pirštelį į ausytę ir pabandykite užčiuoti ausyje esančios sieros, tikrai padeda... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pries tris metus isnaikinau herpes ant lupos odontologiniu lazeriu.Jau buvau patikejusi ,kad atsikraciau sio "drauguzio" iki sios savaites,kol draugei nepasigyriau doh.gif ...

Vel islindo verysad.gif
Teisingai sakoma"Nesidziauk garsiai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 13 lapkričio 2012 - 00:16
o as dabar geriu aciclovir tabletes, nes panasu kad isnykus nuo lupu herpesas deja uzpuole akis virusas..... manau uzteko palietus savo herpesa ant lupos , po to aky pakrapstyt. dabar turiu ka turiu - baisu akiu uzdegima sad.gif((((((((
Atsakyti
sita bjaurybe ir as turiu doh.gif kartais atrodo isauga nei is sio nei is to, nuejus pas gydytoja paprasiau recepto aciclovir tabletem, nes tie tepaliukai jokios naudos neduoda tai labai nenoredama bet israse (jos teigimu herpes virusas igaus atsparuma toms tabletems ir niekaip jo nebeisnaikinsiu) bet sugerus visa kursa daugiau kaip 1,5 metu nebeturejau nei vienos puslelines ir tik visai neseniai isaugo viena tokia nediduke, bet ir talabai greitai praejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2012 11 13, 01:16)
Pries tris metus isnaikinau herpes ant lupos odontologiniu lazeriu.Jau buvau patikejusi ,kad atsikraciau sio "drauguzio" iki sios savaites,kol draugei nepasigyriau doh.gif ...

Vel islindo verysad.gif
Teisingai sakoma"Nesidziauk garsiai" biggrin.gif

Šis džiaugsmas visam gyvenimui. Galima jį nebent prislopinti bet tik ne visam laikui atsikratyti. Kad jis pradėtų bujoti pakanka vien tik kad organime padidėtų arginino lygis, kuris būtinas virusui daugintis. Bene vienintelis kliniškai patikimas būdas tai organimui leisi įsisvinti kiek galima mažesnį arginino kiekį.
Atsakyti