Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(NORIKA @ 2012 11 05, 20:21)
O jus paziurejot kiek V nusipirkot? Gal 110V, o ne 220V  g.gif  unsure.gif

dieve, kokia as vista, tai aisku 110V verysad.gif
stai si lempa
http://www.ebay.com/...=item2a1a6f1d91

kaip manot, del to 110V cia prisvilo? nes kvapas tokiu kaip laidu, kaip plastmases prisivilusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 05, 19:25)
stai si lempa

kaip manot, del to 110V cia prisvilo? nes kvapas tokiu kaip laidu, kaip plastmases prisivilusios doh.gif

Itariu-AMEN tavo lempai biggrin.gif Kiek tu uz ja mokejai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 05, 20:36)
Itariu-AMEN tavo lempai biggrin.gif Kiek tu uz ja mokejai? unsure.gif

60lt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 05, 19:39)

Aaa tai baika smile.gif ne taip gaila dar biggrin.gif ne 100 koks ar 200
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 05, 21:05)
Aaa tai baika smile.gif ne taip gaila dar biggrin.gif ne 100 koks ar 200

nu salyginai baika.. ale ar dabar pirkti tokia pat, tik 220V? kazin vel nesudeginsiu? g.gif bet vistiek klausimas, ar tai turejo itakos 110V?
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 05, 21:16)
nu salyginai baika.. ale ar dabar pirkti tokia pat, tik 220V? kazin vel nesudeginsiu?  g.gif bet vistiek klausimas, ar tai turejo itakos 110V?

pas mus kita itampa ir lempai tavo "sakutes" turi buti 220 smile.gif

110V ir sudegino ta lempa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 05 lapkričio 2012 - 20:31
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 05, 21:16)
...bet vistiek klausimas, ar tai turejo itakos 110V?

butent tai ir turejo itakos, nes kita itampa, prie tokios lempos reikai pirktis transformatoriu
Atsakyti
o as va prekinaus biski smile.gif

eilini karta uzsisakiau lemputes, gal si karta jau tiks smile.gif nors mazai vilciu turiu...

na ir melyna spalvyte uzsisakiau.... na taip as jos uzsimaniau....
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 05, 20:25)
stai si lempa

Taip taip, srovė ne ta,nors aš ne elektrikė, bet yra priedai tokiam dlykui - elektros srovės paskirstytojas, kuris iš 110V padaro į mūsų lietuvišką 220V, jo kaina apie 30Lt, bet manau geriau pirkdama iškart rinkitės 36W/220V ir nereiks dėl priedų galvos sukt drinks_cheers.gif
Aš įsigyjau tokią pat, tik aišku tuos V iškart žiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos, viskas aisku 4u.gif vyras dar bandys paziuret, bet sake saugiklis nukepe ir dar kazkas. pasirodo toki paskirstytoja turim namie, bet man ne i galva ji buvo isijungti, kadangi apie ta srove negalvojau. zodziu pamoka man paciai i viska labiau gilintis 4u.gif

Norika, o kaip tu isijungi ta lempa, paspaudi on ir tada timeri? bet kaip suprasti ta on mygtuka, ten yra trys padetys, isjungta ir ijungimo dvi, tai kuri ijungima spaudi? 4u.gif
Atsakyti
Kad dar neturiu ka paspaust biggrin.gif , siuntinulas dar laukiamas, kai gausiu -pastudijuosiu kas ir kaip su ta lempa... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 11 06, 00:06)
aciu merginos, viskas aisku 4u.gif vyras dar bandys paziuret, bet sake saugiklis nukepe ir dar kazkas. pasirodo toki paskirstytoja turim namie, bet man ne i galva ji buvo isijungti, kadangi apie ta srove negalvojau. zodziu pamoka man paciai i viska labiau gilintis 4u.gif

Norika, o kaip tu isijungi ta lempa, paspaudi on ir tada timeri? bet kaip suprasti ta on mygtuka, ten yra trys padetys, isjungta ir ijungimo dvi, tai kuri ijungima spaudi? 4u.gif

Nustacius ant I lempa dega visada, o nustacius II lempa dega pagal timer'i, t.y. dar reik spaust ta raudona timerio mygtuka
Atsakyti