Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

laba diena ponios smile.gif ikisau nosyte pas jus netycia,ir albumeli apziurejau,nu prancuzas jolkuces berods TOBULAS !nu pabega man kazkiek tas baltas galiukas nors tu ka smile.gif gal negaila butu pasidalinti tokios grazios linijos paslaptim? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matylda @ 2012 11 07, 10:59)
laba diena ponios smile.gif ikisau nosyte pas jus netycia,ir albumeli apziurejau,nu prancuzas jolkuces berods TOBULAS !nu pabega man kazkiek tas baltas galiukas nors tu ka smile.gif gal negaila butu pasidalinti tokios grazios linijos paslaptim? smile.gif ax.gif

4u.gif Aciu, bet paslapties apsoliut jokios nera, jei pabega, darant uzfiksuokit po viena naguti keliom sekundem-tada gal nespes "pabegt" jums 4u.gif smailo linija.
Papildyta:
QUOTE(dalelytexx @ 2012 11 07, 01:12)
Labas Merginos,
Jau keleta metu skaitau si foruma ir gaunu daug geros informacijos.Viliuosi gaut ir si kart .. g.gif Prasau padekit nes nebemiegu naktimis !!

Pakeisk kt firmos topa, o tada stebek rezultata,jei kartojasi - vadinasi problema valiklyje, lempoje ar dar velniai zino kur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 lapkričio 2012 - 11:06
aciu,jolkuce,reiks pamegint sita varianta.o kaip pavalai linija jei iseini is ribos?sausu teptuku ar drekini su cleansu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matylda @ 2012 11 07, 11:12)
aciu,jolkuce,reiks pamegint sita varianta.o kaip pavalai linija jei iseini is ribos?sausu teptuku ar drekini su cleansu?smile.gif

Sausu smile.gif
Atsakyti
sirdingai dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 05, 20:37)
eilini karta uzsisakiau lemputes, gal si karta jau tiks smile.gif nors mazai vilciu turiu...

As pirkau is cia http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649
tiko thumbup.gif mums, kiek pamenu, abiem su lempikem problema buvo biggrin.gif
Atsakyti
Na turiu ir aš klausimuką. Prieš ilgalaikį lakavimą kaip sutvarkot odeles? Merkiat į vandenį ar naudojat marmalą odelių suminkštinimui? Vat pasimečiau ir viskas.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 29, 11:24)
Bella vampire 3 sluoksniai + blizgiai smile.gif
user posted image

o čia tai jėgelė thumbup.gif 4u.gif

g.gif pamačius, man kilo viena idėja, jei išeis - įkelsiu čia foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 07 lapkričio 2012 - 15:02
merginos man reikia skubiai jusu patarymo
jeigu ant spalvos deti strukturini ir po to topa ar reikia strukturinio lipnu sluoksni nuvalyti ir su bafiku paslifuoti?
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 11 07, 14:59)
Na turiu ir aš klausimuką. Prieš ilgalaikį lakavimą kaip sutvarkot odeles? Merkiat į vandenį ar naudojat marmalą odelių suminkštinimui? Vat pasimečiau ir viskas....  biggrin.gif

Ir taip ir anaip darau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 11 07, 14:59)
o čia tai jėgelė  thumbup.gif  4u.gif

g.gif  pamačius, man kilo viena idėja, jei išeis - įkelsiu čia foto  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Oi laukiam laukiam, mes naguciu laukiam biggrin.gif Man norejosi prancuza sitaip pasideliot is skrituliuku tu, nu bet uzsipypinau tuos 2 nagus kleckuot-tai kantrybe ant tokio prancuzo neishnesh:D
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 11 07, 15:59)
o čia tai jėgelė  thumbup.gif  4u.gif

g.gif  pamačius, man kilo viena idėja, jei išeis - įkelsiu čia foto  ax.gif

Jolcutes naguciai fantastiski!!!

aciu visoms uz patarimus del ilgalaikio neblizgumo xxx

Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 07, 12:08)
4u.gif Aciu, bet paslapties apsoliut jokios nera, jei pabega, darant uzfiksuokit po viena naguti keliom sekundem-tada gal nespes "pabegt" jums 4u.gif smailo linija.
Papildyta:

Pakeisk kt firmos topa, o tada stebek rezultata,jei kartojasi - vadinasi problema valiklyje, lempoje ar dar velniai zino kur biggrin.gif

Turejau ta minty del topo ? Ar jus merginos neturejot jokiu nusiskundimu del Gelac IBD? Man keletas laku sudziuvo,teptukai isikreipe i visas puses,nors as kitu net nebuvau dar atidarius.Norejau jiems jau siust atgal toki produkta ir parasyt graudu laiska blush2.gif
Tai gal ir topas koks brokuotas.
Atsakyti
QUOTE(dalelytexx @ 2012 11 07, 19:24)
Jolcutes naguciai fantastiski!!!

aciu visoms uz patarimus del ilgalaikio neblizgumo xxx

Papildyta:
Turejau ta minty del topo ? Ar jus merginos neturejot jokiu nusiskundimu del Gelac IBD? Man keletas laku sudziuvo,teptukai isikreipe i visas puses,nors as kitu net nebuvau dar atidarius.Norejau jiems jau siust atgal toki produkta ir parasyt graudu laiska blush2.gif
Tai gal ir topas koks brokuotas.

Aa tu dar su sena kolekcija dirbi? gelac, o ne Just gel polish, na tada viskas su tavim aishku- keisk topa, man senasis irgi neblizga taip kaip pvz harmony, as iskart pasikeiciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laumart @ 2012 11 07, 19:28)

oi gausi is moderatores uz reklama velniu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 lapkričio 2012 - 19:38