Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(September_Lady @ 2012 11 12, 15:51)
pabandžiau pagal lindruko 'receptą' iš paprastai (prieš savaitę, tai nuaugę jau  blush2.gif ) lakuotų blizgių nagų (HG Meet me in Milano + HG Good Gossip (galiukas), pasidaryt matinius ir šiek tiek su topu pavingiuot  rolleyes.gif va kas gavosi:

user posted image

kaip fainiai gavosi 4u.gif
reiks ir man pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 12, 20:13)
Nu tas tai aišku, bet tie riebalai estetiškumo ir grožio tikrai neprideda  schmoll.gif

drinks_cheers.gif aš irgi niekada nesifotkinu išsitepus aliejuku, man neestetiškai atrodo.

Atsakyti
Neziurekit jei nepatinka. Kritika man patinka drinks_cheers.gif
Idomu kaip nufotografuot tada klientes nagus, bet kadangi esu savamoksle galiu ir nedet jum foto.
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 11 12, 14:34)
as naudoju spec laka pirkta is konad... o gal tavo pats stampas padielka? nes sako jie prasciau "veikia" ... nes vakar bandziau su paprastu sidabriniu laku uzdeti stampa tai irgi kuo puikiausiai gavosi ...

Is EBay, pirkau pabandymui. gal del to, nes net su tuo įrankiu 'šluostuku' lakui nubraukt nenubraukia gerai kad tik gražus vienas ornamentas liktų.

QUOTE(NORIKA @ 2012 11 12, 16:48)
SeptemberLady - gražuma  wub.gif

Matiniai labai zavingi su blizgiom juostelem.

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 12, 19:09)
Orly Coffee Break (3) + ant tu dvieju naguciu papildomai HG Need A Tan (2)
user posted image

Man abiejų variantas - ne.

Bet po viena malonios spalvos, ypač ta kūno spalva.
Jau tkia bjauri ta Need a Tan spalvyte, dryzavo ziauriai ziauriai ziauriai....

Papildyta:
Mano tekstas po Saulutes nuotrauka prilipo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 11 12, 14:51)
pabandžiau pagal lindruko 'receptą' iš paprastai

thumbup.gif labai dailiai
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 13, 11:07)
Neziurekit jei nepatinka. Kritika man patinka  drinks_cheers.gif
Idomu kaip nufotografuot tada klientes nagus, bet kadangi esu savamoksle galiu ir nedet jum foto.

reikia truputi itrinti aliejuka, ir dar paprasyti klientes kad pati issimasazuotu.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 12, 19:09)
Orly Coffee Break (3) + ant tu dvieju naguciu papildomai HG Need A Tan (2)
user posted image

Jau tkia bjauri ta Need a Tan spalvyte, dryzavo ziauriai ziauriai ziauriai....

sorry bet neestetiskai atrodo ir spalvos nesiziuri schmoll.gif
Papildyta:
Jolcuke's turbut visi matyti man thumbup.gif tikra meistre.
Atsakyti
Spalvos nesiziuri,todel kad jum nepatinka?vat kokie prasmingi komentarai... Ydomus mentalitetas kai kuriu zmoniu... Visos puikiai zino kad aliejuku odeles teptos.Nebutina tulzi pilt...Simtus karto sioj temoj maciau odeles isteptas,niekam nera uzkliuve... Kritika yra sveika ir butina, skirtumas tas kaip diplomatiskai ta kritika moki issakyt...
Atsakyti
kur mano poste tulzes pilyma uzmatet? isssakiau savo nuomone kaip ir visos cia susirinkusios. O jus gal cia advokates pareigas einat ar tiesiog pms ,norit prisikabint prie ko nors? g.gif
taip man atrodo neestetiskai. aliejuka reiketu itrinti tada netaip riebalotai atrodo, pvz is interneto: user posted image

ir sviesi spalva atrodo purvinai man ASMENISKAI, del to parasiau kad nesiziuri.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 13 lapkričio 2012 - 16:04
O man nieks neatsakys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 11 13, 15:14)
reikia truputi itrinti aliejuka, ir dar paprasyti klientes kad pati issimasazuotu.

Nezinau kaip kitom tie taukuoti nagai, gal ir patinka, gal grazu, bt paleist kliente riebaluota,tai ka as zinau..... Turbut pas tokia negryzciau schmoll.gif
Mano manikiuriste aliejuka visad itrina, imasazuoja ir nereik paciai to daryt, tikrai neisieinu is kirpyklos tokiais blizganciai pirstais... Tad manau fotkinat klientes nepamaisytu tas odeles pamasazuot kad aliejukas pasiskirtytu ir susigertu... ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 13 lapkričio 2012 - 19:08
QUOTE(NORIKA @ 2012 11 12, 21:13)
Nu tas tai aišku, bet tie riebalai estetiškumo ir grožio tikrai neprideda  schmoll.gif
Gal pirma nusidžiovint aliejuką reiktų, tada fotkintis, nes visai tai "neapetitnai" atrodo, lyg neplautom rankom. Gali nagai bele kaip nulakuoti būt, bet tas taukas visą vaizdą bjaurina  cool.gif
Nu bet čia skonio dalykas, man toks vaizdas lyg nuo virtuvės puodų "nulipus", kitai gal nuo to tik gražiau  lotuliukas.gif  Išsakiau tik savo nuomonę, jei man atrodo baisiai, tai tikrai nealpėsiu kad labai gražu  rolleyes.gif

Dristu priminti, kad tema apie ilgalaiki lakavima, o ne apie tai, kaip graziau itrintas aliejukas ax.gif

Kalbam apie spalvas, lakavima, o tokie komentarai - cia jau mandagumo klausimas. Asmeniskai as, kai neatitinka mano grozio supratimo, tiesiog patyliu, o kai grazu - pagiriu 4u.gif
Atsakyti