Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(-Alice- @ 2012 11 14, 11:45)
man irgi sluoksnuojasi. Aš taip darau. Tie nagai, kurie yra pasisluoksniavę, jųpriekius papoliruoju (ar kaip čia teisingiau išsireikšti), kad tą pasisluoksniavimą nuimti. Bet po poliravimo, kad nebūtų labai ploni. Tuos pasisluokniavusius nagus atidžiau padengiu baze ir topu. Man laiko gerai, tik dešinės rankos smilius visada šiek tiek aptrupa po kiek laiko, bet aš padildau ir viskas, o jau ir nuaugimas nago būna  4u.gif

reiks ir man pabandyti kita karta kai lakuosiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 11 14, 11:22)
reiks ir man pabandyti kita karta kai lakuosiu, aciu  4u.gif

Gal jus apgaubiat pati nago galiuka su spalva, topu? Nors pagal firmu aprasymus raso, kad reik apgaubt, bet praktikoj geriausia to nedaryt. Del apgaubimo ir atsilupineja galiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monimoni @ 2012 11 14, 15:05)
Gal jus apgaubiat pati nago galiuka su spalva, topu? Nors pagal firmu aprasymus raso, kad reik apgaubt, bet praktikoj geriausia to nedaryt. Del apgaubimo ir atsilupineja galiukai smile.gif

Bet jeigu neapgaubsi tai švies balti galiukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2012 11 13, 23:08)
Nezinau kaip profes musu, bet as lieju ant topo nedziovinto. Paprasciausiai nulakuoju naga kokia spalva noriu, tada tepu topa ir nekisu i lempa o dedu taskelius lako ant virsaus su kuriuo noriu liet, o poto so dotsu (smulkiu labai) istampau situos taskelius i visa puses daugiau ar maziau kokia makaliuze turiu galvoje, palaukiu truputi, kad graziai pasilietu, kisu i lempa 20 sek kad apdziutu ir uzbaigimui vel uztepu plonai topo ir vel i lempa topa galutinai isdziovint smile.gif
Bandziau ir kelias spalvas lieti, bet kai as ne profe, tai man lengviau vien su topu kolkas...

4u.gif Aciu, reiks pabandyti. Gal kitos kitaip lieja ?
Atsakyti
QUOTE(monimoni @ 2012 11 14, 15:05)

o kaip suprasti ta "apgaubti"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 11 14, 16:48)
o kaip suprasti ta "apgaubti"? g.gif

nuo 1:36 rodo kaip apgaubti http://www.youtube.c...h?v=n7f5F4fOXK0
čia mano nuomone taip, aš pati taip darau, nebent kas profesionaliai dirba, tai kitaip daro 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip supratau gelinius lakiukus siunčiatės pigiau, gal galėtumėte mane "prikabinti" į savo užsakymą. Kažkaip gaila tokius pinigus LT atiduoti už tai ką galima parsisiusti pigiau
Jei kurį galėtų ir man atsiusti lauksiu žinių į AŽ
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na stai tik pasakiau, kad kita savaite turbut gausiu siuntinuka ir as ji gavau siandien...

Pagaliau tinka lemputes mano lempai... bet beda kita, is atsiustu viena lempute neveikia... kazkaip reik jiems parasyt laiska, bet....

buvau dziugiai nustebinta, kad gavau dovanu ne tik blizgucius nagams, kaip buvau supratus is "skelbimo", bet ir akiu seselius...

http://www.ebay.co.u...ME:L:OC:US:3160

bsiandien sulaukiau ir antro siuntinuko... gavau nagu laka, abys spalvyte... visai greit cia viskas suvaiksciojo
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 14, 17:39)
Na stai tik pasakiau, kad kita savaite turbut gausiu siuntinuka ir as ji gavau siandien...

Pagaliau tinka lemputes mano lempai... bet beda kita, is atsiustu viena lempute neveikia... kazkaip reik jiems parasyt laiska, bet....

buvau dziugiai nustebinta, kad gavau dovanu ne tik blizgucius nagams, kaip buvau supratus is "skelbimo", bet ir akiu seselius...

http://www.ebay.co.u...ME:L:OC:US:3160
bsiandien sulaukiau ir antro siuntinuko... gavau nagu laka, abys spalvyte... visai greit cia viskas suvaiksciojo

Tai is Anglijos visad greiciau mirksiukas.gif OOO geras, pas mane yra buve tik blizguciai nagams,dovanu, alia seseliu-ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 14, 20:20)
Tai is Anglijos visad greiciau mirksiukas.gif OOO geras, pas mane yra buve tik blizguciai nagams,dovanu, alia seseliu-ne biggrin.gif

tipo vienos spalvos seseliai smile.gif zali wub.gif
Atsakyti
na del to apgaubimo, tai mum kursuose sake kad visaip isbandyta,bet neapgaubus geriausiai laikosi. Na del galu baltu tai man asmeniskai nesviecia, o jei sviecia galima padildziuoti smile.gif
Atsakyti
Šiandien žiūriu išpardavimas lakų NaiLuv po 7,50$, gal kuri ką apie juos žinot, bandėt...?
Man tokie nei matyti, nei girdėti arba žinios dar per siauros gal biggrin.gif Bet vilioja nuolaida, gal verta pabandyt kokias 3palvikes unsure.gif g.gif
Atsakyti