Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(ingauk @ 2012 11 12, 18:43)
o gal zinot tu parduotuviu adresus, gal netycia iki men galo pabusiu kuriam mieste is dvieju  blush2.gif

Šiaip viskas jų puslapyj yra wink.gif
Parduotuvės adresas: Kaunas, Pramonės pr. 16 (bazė) , raudonas pasažas 9b vieta
Darbo laikas:
I-V 9:30-17:50
VI 9:30-16:50
VII 9:30-14:50

Vilnius, Pylimo g. 58 / Bazilijonų g. 1
I-V 8:30-17:30
VI-VII 8:30-15:00
Atsakyti
Kur kaune nusipirkti juodos baltikos siulu?

QUOTE(Alexandra83 @ 2012 11 12, 18:09)
2 mm berods tinka, koks ten nr tai nepamenu. Tik bent jau man papuolė laaaabai nevienodi, tai neperku jų daugiau. Preciosa daug geriau smile.gif O dar akcija jiems  remigijusko Vilniaus ir Kauno parduotuvėse iki lapkričio 30 dienos  thumbup.gif

siandien pirkau, tai kaip ir nebuvo jokios akcijos g.gif g.gif g.gif , kainuoja tiek pat kaip ir anksciau.
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 11 13, 20:38)
siandien pirkau, tai kaip ir nebuvo jokios akcijos  g.gif  g.gif  g.gif , kainuoja tiek pat kaip ir anksciau.

o tai kokia kaina siaip g.gif Panevezy visur jie kainuoja po 5,99 smile.gif as siandien po visa miesta laksciau tai nors uzsimusk balto matinio niekur neradau verysad.gif cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 11 13, 19:38)
siandien pirkau, tai kaip ir nebuvo jokios akcijos  g.gif  g.gif  g.gif , kainuoja tiek pat kaip ir anksciau.

QUOTE(ingauk @ 2012 11 13, 20:36)
o tai kokia kaina siaip  g.gif  Panevezy visur jie kainuoja po 5,99 smile.gif as siandien po visa miesta laksciau tai nors uzsimusk balto matinio niekur neradau  verysad.gif  cool.gif  doh.gif

Visa informacija jų puslapyje http://www.remigijusko.lt/ Nes nuo pirkimo sumos nuolaida priklauso. O be nuolaidos irgi po 6 Lt jie.

Baltikos teko matyti bazėj ir Vilijampolės turguje (tik nežinau, ar juodos yra).
Atsakyti
Cia toks jausmas, kad siulu ir karoliuku tema blush2.gif
As internetu uzsisakineju, tai ne vienoj parduotuvej tokiu kainu nemaciau. Patogu, greita, pigiau.

Stai cia
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 11 13, 23:45)
Cia toks jausmas, kad siulu ir karoliuku tema blush2.gif
As internetu uzsisakineju, tai ne vienoj parduotuvej tokiu kainu nemaciau. Patogu, greita, pigiau.

Stai cia

O Jus dar ir cia pasizvalgykite http://www.siulupard...15_6120177.aspx

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nieko ypatingo, statistinės jaunai panelei wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 10 17, 20:04)
Dar vienos ką tik baigtos smile.gif

user posted image
Gal butu galima schemute,niekur nerandu tokios blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kad nebūtų tema tik apie siūlus ir karoliukus smile.gif
mano istorija. ilgai landžiojau po šitą temą ir vis bandžiau suprasti, kaip tos riešinės daromos. Galiausiai mama pareiškė, kad jai labai labai reikia riešinių - todėl nuo teorijos perėjau prie praktikos smile.gif
štai mano pirmosios riešinės mamai - karoliukas skaidrus, realiai raštas matosi geriau
user posted image

numezgus pirmąsias riešines nutiko tai, kas ir daugeliui šios temos lankytojų - KABLYS lotuliukas.gif tada jau nuspredžiau, kad riešinės bus mano Kalędinių dovanų pagrindas.
kaip dauguma čia vis pakomentuoja 'dėl skonio nesiginčijama', tai man labiau patinka riešinės kai siūlų ir karoliukų spalva yra artima - raštas nėra akį rėžiantis.
šios atiteko draugei wub.gif (siūlai tamsiai mėlyni, karoliukai violetiniai skaidrūs)
user posted image

kad nebūčiau batsiuvys be batų - šias pasilikau sau (siūlai tie patys atmsiai mėlyni, karoliukai skaidrūs)
user posted image

galiausiai riešinių prireikė ir mano dukrytei. raštas ir senų mezgimo knygų,aš turėjau vaikystėje kojines su tokiu papuošimu. Pati išsirinko siūlus ir karoliukus ir visą savaitgalį mane kontroliavo, kad megsčiau, o ne užsiiminėčaiu kita veikla (siūlai vėl tie patys tamsiai mėlyni, karoliukai matiniai raudoni)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2012 11 14, 10:41)
Gal butu galima schemute,niekur nerandu tokios blush2.gif  4u.gif

neturiu to rastelio elektroninio varianto, as ji pati issipiesiau piestuku ant popieriaus... Stengiuosi pati piesti rastus, kad nebutu jie tradiciniai ir galbut jau pabode placiai naudojami, kad riesines butu originalios ir kitokios blush2.gif
Pacioj pradzioj, kol ismokau ir perpratau riesiniu mezgimo principa, mezgiau rastus ir interneto, o paskui pati pradejau ieskoti, piesti, derinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 11 14, 18:46)
neturiu to rastelio elektroninio varianto, as ji pati issipiesiau piestuku ant popieriaus... Stengiuosi pati piesti rastus, kad nebutu jie tradiciniai ir galbut jau pabode placiai naudojami, kad riesines butu originalios ir kitokios  blush2.gif
Pacioj pradzioj, kol ismokau ir perpratau riesiniu mezgimo principa, mezgiau rastus ir interneto, o paskui pati pradejau  ieskoti, piesti, derinti  ax.gif
aisku,tikrai labai grazus ir idomus 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Pasirodau ir as,pora paskutiniu darbu:)
user posted image
vienoje riesineje 1044 karoliukai doh.gif
user posted image

Atsakyti