Ynka, gražios riešinės.
QUOTE(Krirma @ 2012 11 06, 15:47)
Rodausi ir aš su savo naujomis, labai norėjau išbandyti šį raštelį. Štai ir rezultatas 

QUOTE(Ynka @ 2012 11 15, 14:31)
Labai gražios abiejų.
Ynka, ačiū, kad parašėt karoliukų skaičių, galvojau ir aš kažką panašaus daryt, tai turėsiu omeny. O dabar mezgu tokias, kur vienoj riešinėj 1278 karoliukai
QUOTE(Ynka @ 2012 11 15, 03:31)
labai gražu ir spalvos, ir nufotografuota
QUOTE(Ynka @ 2012 11 15, 15:31)
Labutis
Pasirodau ir as,pora paskutiniu darbu:)
isivaizduoju kiek darbelio idėta..., grazu, kruopstu
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 11 14, 09:19)
Labas rytas,
nieko ypatingo, statistinės jaunai panelei
nieko ypatingo, statistinės jaunai panelei
dailios, rastelis subtilus, panelei turėtų patikti
Bananžuve, ačiū
QUOTE(bananžuvė @ 2012 11 15, 16:08)
Ynka, ačiū, kad parašėt karoliukų skaičių, galvojau ir aš kažką panašaus daryt, tai turėsiu omeny. O dabar mezgu tokias, kur vienoj riešinėj 1278 karoliukai
Cia tiek kur su baltais karoliukais,raudonu neskaiciavau
Aciu visoms uz pagyrimus
Man patinka kai daugiau karoliuku
Ynka, tikrai graziai ir kruopsciai numegztos riesines
jums uz kantrybe skaiciuojant karoliukus... kai su vienos spalvos klaroliukais mezgu, as kazkaip ju neskaiciuoju (neturiu kantrybes), tiesiog prisiveriu" ilga kirmina" ir tiek
, jei lieka, tai tada antrai riesinei maziau verti bereikia
QUOTE(villyte @ 2012 11 15, 20:07)
kai su vienos spalvos klaroliukais mezgu, as kazkaip ju neskaiciuoju (neturiu kantrybes), tiesiog prisiveriu" ilga kirmina" ir tiek
, jei lieka, tai tada antrai riesinei maziau verti bereikia 
Neįsivaizduoju tokio dalyko, megzti nežinant ar užteks karoliukų. Aš skaičiuoju visada, ir jei, tarkim, turiu ~1500, nepradedu rašto, kuriam reikia 1800. O tai jeigu neskaičiuojat, ką jūs darot, kai pritrūksta?
QUOTE(bananžuvė @ 2012 11 15, 21:39)
Neįsivaizduoju tokio dalyko, megzti nežinant ar užteks karoliukų. Aš skaičiuoju visada, ir jei, tarkim, turiu ~1500, nepradedu rašto, kuriam reikia 1800. O tai jeigu neskaičiuojat, ką jūs darot, kai pritrūksta?
neskaiciuoju ir as niekad
QUOTE(bananžuvė @ 2012 11 15, 21:39)
tai kazkaip vizualiai pasiziuriu ir matau, kad uzteks, nes is pilno maiselio (kuriuos as perku) iseina ne vienos riesines, o jei pritruksta (nors taip dar nebuvo), galima juk nusipirkti tokiu paciu ir nutraukus siula priverti kiek reikia ir vel uzristi maza mazgeli (paskui ji graziai paslepti)... Siulas man buvo nutrukes ir taip, ne del karoliuku trukumo, o del to, kad karoliuku skylutes per mazos ir jos pjauna siula, kai stumdai juos, tai suveri atgal tuos karoliukus ir surisus vel mezgi.... Arba buna, kad pasitaiko matkelio vidury mazgas - tada vel ta pati reikia daryti, nes karoliukai per mazga nepraslenka...... Svarbiausia nestresuoti, o megzti su meile ir malonumu, o nutikus nenumatytam dalykui - ieskoti kazkokiu iseiciu, juk mezgimas - ne darbas, o savotiska joga, poilsis ir relaksas
o as skaiciuoju visada karoliukus ir +50 uzdedu nenumatytiems atvejams
Ynka, labai dailios riešinės