Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Ynka, gražios riešinės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 11 06, 15:47)
Rodausi ir aš su savo naujomis, labai norėjau išbandyti šį raštelį. Štai ir rezultatas smile.gif
user posted image

QUOTE(Ynka @ 2012 11 15, 14:31)
Labutis 4u.gif Pasirodau ir as,pora paskutiniu darbu:)
user posted image
vienoje riesineje 1044 karoliukai doh.gif

Labai gražios abiejų.

Ynka, ačiū, kad parašėt karoliukų skaičių, galvojau ir aš kažką panašaus daryt, tai turėsiu omeny. O dabar mezgu tokias, kur vienoj riešinėj 1278 karoliukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2012 11 15, 03:31)

labai gražu ir spalvos, ir nufotografuota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2012 11 15, 16:02)
Ynka, gražios riešinės. smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2012 11 15, 15:31)

isivaizduoju kiek darbelio idėta..., grazu, kruopstu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 11 14, 09:19)
Labas rytas,
nieko ypatingo, statistinės jaunai panelei wink.gif

dailios, rastelis subtilus, panelei turėtų patikti thumbup.gif
Bananžuve, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 11 15, 16:08)

Ynka, ačiū, kad parašėt karoliukų skaičių, galvojau ir aš kažką panašaus daryt, tai turėsiu omeny. O dabar mezgu tokias, kur vienoj riešinėj 1278 karoliukai rolleyes.gif

Cia tiek kur su baltais karoliukais,raudonu neskaiciavau tongue.gif
Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man patinka kai daugiau karoliuku lotuliukas.gif ,su baltais tai uzsiknisau,matyt kazkokie brokuoti g.gif labai maza skylute doh.gif tu raudonu dydis toks pat,o veriasi kur kas geriau biggrin.gif
Atsakyti
Ynka, tikrai graziai ir kruopsciai numegztos riesines thumbup.gif
4u.gif jums uz kantrybe skaiciuojant karoliukus... kai su vienos spalvos klaroliukais mezgu, as kazkaip ju neskaiciuoju (neturiu kantrybes), tiesiog prisiveriu" ilga kirmina" ir tiek blush2.gif , jei lieka, tai tada antrai riesinei maziau verti bereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 11 15, 20:07)
kai su vienos spalvos klaroliukais mezgu, as kazkaip ju neskaiciuoju (neturiu kantrybes), tiesiog prisiveriu" ilga kirmina" ir tiek  blush2.gif , jei lieka, tai tada antrai riesinei maziau verti bereikia  tongue.gif

Neįsivaizduoju tokio dalyko, megzti nežinant ar užteks karoliukų. Aš skaičiuoju visada, ir jei, tarkim, turiu ~1500, nepradedu rašto, kuriam reikia 1800. O tai jeigu neskaičiuojat, ką jūs darot, kai pritrūksta?
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 11 15, 21:39)
Neįsivaizduoju tokio dalyko, megzti nežinant ar užteks karoliukų. Aš skaičiuoju visada, ir jei, tarkim, turiu ~1500, nepradedu rašto, kuriam reikia 1800. O tai jeigu neskaičiuojat, ką jūs darot, kai pritrūksta?

neskaiciuoju ir as niekad blush2.gif nes visad perku kiekvienai riesinei naujus, o likusius atiduodu dukriukui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 11 15, 21:39)

tai kazkaip vizualiai pasiziuriu ir matau, kad uzteks, nes is pilno maiselio (kuriuos as perku) iseina ne vienos riesines, o jei pritruksta (nors taip dar nebuvo), galima juk nusipirkti tokiu paciu ir nutraukus siula priverti kiek reikia ir vel uzristi maza mazgeli (paskui ji graziai paslepti)... Siulas man buvo nutrukes ir taip, ne del karoliuku trukumo, o del to, kad karoliuku skylutes per mazos ir jos pjauna siula, kai stumdai juos, tai suveri atgal tuos karoliukus ir surisus vel mezgi.... Arba buna, kad pasitaiko matkelio vidury mazgas - tada vel ta pati reikia daryti, nes karoliukai per mazga nepraslenka...... Svarbiausia nestresuoti, o megzti su meile ir malonumu, o nutikus nenumatytam dalykui - ieskoti kazkokiu iseiciu, juk mezgimas - ne darbas, o savotiska joga, poilsis ir relaksas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 15 lapkričio 2012 - 21:47
o as skaiciuoju visada karoliukus ir +50 uzdedu nenumatytiems atvejams biggrin.gif
Atsakyti
Ynka, labai dailios riešinės wub.gif 4u.gif
Atsakyti