Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(cikaga @ 2013 01 07, 11:16)
Tai vadinasi blogai darau?

Jeigu jums gražu ir gerai, tai darykit ir taip. Bet šiaip yra mezgama ripsu akių nenukelinėjant.
O ar lengvai tempiasi riešinė taip numegzta?

ingauk, aplenkėt mane, aš dar tik piešiau šitą raštą vakar biggrin.gif O kokia čia spalva karoliukų, nematyta tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra83: 07 sausio 2013 - 11:28
na, kadangi pirmosios ,tai neturiu su kuo ir palyginti, bet matomai turėtų būti tampresnės
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 01 06, 17:46)
Gal rasteli butu galima 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikaga @ 2013 01 07, 12:16)
Tai vadinasi blogai darau?
jeigu jums patogu ir gerai taip megzti tai tik valio smile.gif

QUOTE(Alexandra83 @ 2013 01 07, 12:24)

ingauk, aplenkėt mane, aš dar tik piešiau šitą raštą vakar biggrin.gif O kokia čia spalva karoliukų, nematyta tokia?
man sios labai greitai mezges, nes rastas ir tikro labai lengvas, o karoliukai taip kaip sermuoksniukai, ryskiai oranziniai, ne tokiu norejau ale kai nezinai realios spalvos ir karoliuko nr tai taip ir gavos, bet manau tiks ir patiks tam zmogeliukui nes nesioja tokias spalvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 01 07, 12:47)

Aciu labai labai:4u: 4u.gif 4u.gif visko nekopijuosiu tik dali rastelio noreciau panaudoti ir biski tingiu pasedet ir persipiest blush2.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif

QUOTE(ingauk @ 2013 01 07, 11:05)
o cia mano siais metais pirmos smile.gifuser posted image

Giriu už kuklų raštą, kuris mano skoniui labai patinka ir spalvas paimčiau. Žodžiu, jeigu nepriims tas, kam jos skirtos, galit man atsiųsti lotuliukas.gif

p.s. aš šiemt planuose iki pavasario turiu 3 poroms siūlus nusipirkus, vienas raštas aiškus, o kiti ant klaustuko... Kol kas šalikų mezgimuose prapuolus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2013 01 07, 18:46)
Hi  4u.gif
Giriu už kuklų raštą, kuris mano skoniui labai patinka ir spalvas paimčiau. Žodžiu, jeigu nepriims tas, kam jos skirtos, galit man atsiųsti  lotuliukas.gif

p.s. aš šiemt planuose iki pavasario turiu 3 poroms siūlus nusipirkus, vienas raštas aiškus, o kiti ant klaustuko... Kol kas šalikų mezgimuose prapuolus  doh.gif

galiu ir kitas tokias tamsta spec nunarpliot gi nesunku lotuliukas.gif
turiu ir as siuu, ale kol nesmaugia niekas tai pradejau suknele narpliot smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visoms mezgėjėlėms po 4u.gif
Aš irgi pasirodysiu jūsų būryje:
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gražūs labai Jūsų darbeliai 4u.gif
Mačiau gražias riešines su drugeliu, gal žinot kur schemą galima rasti?
Atsakyti
Merginos, o kur jūs perkat lygius karoliukus? Kiek teko pirkt - vienas siauras, kitas ilgas, trečias išvis šleivas.... Jūsų tokie gražiai lygūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 01 08, 13:45)
Merginos, o kur jūs perkat lygius karoliukus? Kiek teko pirkt - vienas siauras, kitas ilgas, trečias išvis šleivas.... Jūsų tokie gražiai lygūs  wub.gif

Aš tai visada perku čekišką biserį. Pakelio kaina (bent jau pas mus) 8lt. E-parduotuvėse mačiau po 6lt, bet spalva neatitinka dažniausiai
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2013 01 08, 13:56)
Aš tai visada perku čekišką biserį. Pakelio kaina (bent jau pas mus) 8lt. E-parduotuvėse mačiau po 6lt, bet spalva neatitinka dažniausiai

o kur jus gyventa? nes netu pirkti tikrai galim rasti pigiau nei po 6 lt, o vat realioj parduotuvej nuejus tikrai moku 6 lt, bet ne po 8 lt
Atsakyti