Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Alexandra83 @ 2013 01 08, 14:50)
Šiaip labai norėčiau Gutermann karoliukus išbandyti, bet neužmačiau dar, kur 2 mm jų gyvai pirkt būna  g.gif

Gutermann ne kartą teko išbandyt, tai ir ten pasitaiko nevienodos formos ar skylutė tiek maža, kad pro adatos uodegą nepralįsdavo. Tik aš juos ne riešinėms naudojau, o Kaune yra Savanorių pr. Maximoj ( antras, siauras įėjimas, priešais Kiką ir šalia Presto) mirksiukas.gif
Atsakyti
Krirma, nuostabios naujienos 4u.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif
QUOTE(ingauk @ 2013 01 07, 18:01)
galiu ir kitas tokias tamsta spec nunarpliot gi nesunku  lotuliukas.gif
turiu ir as siuu, ale kol nesmaugia niekas tai pradejau suknele narpliot smile.gif blush2.gif

ačiū už pasiūlymą, bet nepraleisiu malonumo netolimoje ateityje pati pariešiniauti bigsmile.gif
QUOTE(AnTara @ 2013 01 08, 14:37)
Apie 30lt trumpos  unsure.gif

AnTara, neskriauskit savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Krirma, kiek gražuolių 4u.gif
Atsakyti
Kad jau vakar taip įsiveržiau pas jus, tai šiandien atnešu parodyt, ką pridariusi esu. Manau, kuriam laikui čia pasiliksiu mirksiukas.gif Mezginėjimai.
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už pagyrimus smile.gif
o kas dėl kainos, tai nesu pardavusi pigiau nei už 45 Lt. Tiek darbo, tiek laiko sugaišta, nenusipiginkim ir savęs neskriauskime. Juk ir siūlai ir karoliukai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2013 01 09, 09:30)
o kas dėl kainos, tai nesu pardavusi pigiau nei už 45 Lt. Tiek darbo, tiek laiko sugaišta, nenusipiginkim ir savęs neskriauskime. Juk ir siūlai ir karoliukai kainuoja.

Užtai tik "savom" reikmėm darau-dovanom, kyšiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2013 01 09, 10:30)

as esu, bet tai buvo vaikiskos nors ilgokos, bet ir pazystama tai buvo smile.gif bet trumpas ir su ne daug karoliuku, rastas labai paprastas tai uz 40 lt galima manau, bet jeigu ilgesnes tai tikrai ne maziau nei 45 ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif
QUOTE(Arwena @ 2013 01 09, 09:44)
Užtai tik "savom" reikmėm darau-dovanom, kyšiam biggrin.gif

Va čia tai gera idėja thumbup.gif

Noriu megzti riešines, bet kol kas fiziškai tam laiko nėra nė lašelio... doh.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit padeti? piesiant schema riesinems susiduriau su bedele.. nezinau kiek rasto reikia visai riesinei? esu girdejusi kazkoki rieso apimties apskaiciavima, bet niekur nerandu, gal jus zinote?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raima21 @ 2013 01 09, 17:58)
sveikos, gal galit padeti? piesiant schema riesinems susiduriau su bedele.. nezinau kiek rasto reikia visai riesinei? esu girdejusi kazkoki rieso apimties apskaiciavima, bet niekur nerandu, gal jus zinote?smile.gif

Aš vidutiniškai sumezgu 60 eilių. Mezgu nelabai kietai.
Atsakyti
Mano mamos megztos riešinės

user posted image
Atsakyti