Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(raima21 @ 2013 01 09, 18:58)
sveikos, gal galit padeti? piesiant schema riesinems susiduriau su bedele.. nezinau kiek rasto reikia visai riesinei? esu girdejusi kazkoki rieso apimties apskaiciavima, bet niekur nerandu, gal jus zinote?smile.gif

Taip, 60 rašto eilių

Aš paprastai darau 5 arba 6 motyvus po 12 arba 10 eilių
PVZ

user posted image
Papildyta:
QUOTE(diudas @ 2013 01 09, 20:33)
Mano mamos megztos riešinės

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raima21 @ 2013 01 09, 17:58)
sveikos, gal galit padeti? piesiant schema riesinems susiduriau su bedele.. nezinau kiek rasto reikia visai riesinei? esu girdejusi kazkoki rieso apimties apskaiciavima, bet niekur nerandu, gal jus zinote?smile.gif

Nuo siūlų storio ir mezgimo kietumo priklauso. Mezgu kietai, tai apie 70 eilių man išeina
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2013 01 09, 16:47)
Va čia tai gera idėja  thumbup.gif

Ypač jei žmogus žino tokio rankdarbio vertę.Labai tinkama padėka. Prieš keletą dienų buhalterei už pagalbą nešiau savo gamybos konservuotų mišrainių/padažų žieminių, tai sako "va čia tai "šokoladas"" biggrin.gif
Atsakyti
Riesines pradejau megzti tik siais metais stai maza kolekcija
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemgulė: 10 sausio 2013 - 13:04
[quote=Zemgulė,2013 01 10, 13:54]

Nieko sau "maža" thumbup.gif Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 01 10, 12:54)
user posted image

Va čia tai tikros kalėdinės wub.gif
Atsakyti
man tos geltonos labai patinka, tik gal siek tiek per pirstus per ilgos, noretusi trumpesniu, nes nepatogu paimt ka nors turetu buti.... ir baltos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , rasteliu interpretacija wub.gif
diudas, mamos riesines thumbup.gif

Rodau savo dar vienas kątik baigtas riešines, kurios laisvos. Raštą sumakaliojau pati, o karoliukai čia tokie dryžiukai, bet matosi tik iš arti, o iš tolo taip įdomiai mirga mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Viltyte, ir riešinės ir raštas ir superiniai karoliukai, jau noriu tokių !!! wub.gif
Niu tu kaip visad sužibi .....

Žemgulė kokia šaunuolytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2013 01 13, 11:44)
Viltyte, ir riešinės ir raštas ir superiniai karoliukai, jau noriu tokių !!!  wub.gif
Niu tu kaip visad sužibi .....
Žemgulė kokia šaunuolytė  thumbup.gif

as tokius karoliukus turiu tik daug daug didesnius, tiesa, ten dukriukas sau pirkosi tariamai apyrankei sau vertis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas galite rekomenduoti pacius svelniausius siulus riesinems?Reikia numegzti tokiam zmogui,kuriam grauzia beveik viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(senute469 @ 2013 01 13, 21:34)
Sveikos,gal kas galite rekomenduoti pacius svelniausius siulus riesinems?Reikia numegzti tokiam zmogui,kuriam grauzia beveik viskas  g.gif

Baltica ax.gif
Atsakyti
Dękui, merginos už gražų žodį mano darbui smile.gif

QUOTE(@asta @ 2013 01 13, 23:15)

Šiaip tai Baltica pati kelis kartus buvau užsidėjusi, tai man jie irgi ilgiau pabuvus šiek tiek jautėsi.... gal super merinosu siūlai iš BBB (jie ploni, bet iš 3 siūliukų mezgu dabar).... Labai švelnus ir tikrai negraužia.... Jei labai jau jautriam žmogui.... ax.gif
Atsakyti