Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

vitalija.vilke, dailios riešinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 02 02, 17:07)
Mano 10-metės riešas 14,5 cm

Merginos, supratau, kad įkliuvau su "universaliu" mergaitės riešo dydžiu, tad skambinau mamai ir paklausiau tarp kitko kokia dukrytės riešo apimtis. Gavau atsakymą, kad - 15 cm! Ačiū jums visoms už atsakymus, vidurkis būtų aiškus apie 14 cm smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vitalija.vilke @ 2013 02 03, 14:51)
Dovana mamai gimtadienio proga. Tik nepatiko man chameleoniniai karoliukai, nes kiekvienas atspalvis truputėli skiriasi dydžiu ir mezgant ištisinę juostą atrodo, kad kreiva  doh.gif

Papildyta:
Aš taip pat darau  thumbup.gif

Labai gražios riešinės ir nesimato, kad būtų kreiva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arasta77: 03 vasario 2013 - 16:01
QUOTE(vitalija.vilke @ 2013 02 03, 15:51)
Dovana mamai gimtadienio proga. Tik nepatiko man chameleoniniai karoliukai, nes kiekvienas atspalvis truputėli skiriasi dydžiu ir mezgant ištisinę juostą atrodo, kad kreiva  doh.gif

o su kokiais siulais čia mezgėt?
labai gražu wub.gif ir man nesimato jokiu kreivumų
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2013 02 03, 14:51)

Koks rastelis grazus suptilus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai labai thumbup.gif
Atsakyti
AČiū merginos už pagiras, stengiausi numegzti kuo gražiau, nes dovana mylimai mamai blush2.gif
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 02 03, 16:53)
o su kokiais siulais čia mezgėt?
labai gražu  wub.gif  ir man nesimato jokiu kreivumų

Siūlai Alize Cachmira fine, karoliukai Preciosa nr11 (chameleoniniai).
Atsakyti
aciu tai mamytei kuri pasidalino kaukoliukais smile.gif
stai jos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Hi 4u.gif
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 02, 13:39)
Sutinku, va tokiu atveju aš siuvimo siūlą klijuoju su paprastais moment klijais prie mezgimo siūlo ir veriu. O pasuku siūlus paprastai su pirštais, nes tie paprastieji moment klijai kaip guma - lengvai nuo pirstu nusiima. Su super moment, nerizikuočiau  schmoll.gif

Aš pora kartų turėjau malonumo su super moment klijuoti, daugiau nebekartoju šito fokuso. Pirštų nejautra keliom dienom doh.gif
QUOTE(vitalija.vilke @ 2013 02 03, 13:51)

Gražu wub.gif
Atsakyti
Na ir maniskes vienos paskutiniuju blush2.gif Foto nelabai kokia tik...user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2013 02 06, 20:51)
Na ir maniskes vienos paskutiniuju  blush2.gif

raštas labai įdomus bigsmile.gif tik sunkiai įžiūrimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 01 27, 14:49)
Labai zaviuosi mamos riesinemis... Visos idomios ir originalios
Enary labai kruopstus darbelis
Žoržett, ingauk, v&g&d thumbup.gif  thumbup.gif

O čia mano katik baigtos

user posted image
user posted image

Labai labai gražios riešinės, o raštuką pati sugalvojot ar iš kurnors paemėt?
Skaičiau skaičiau vissas temas lygtais kažkurioj buvo rašoma apie tokių ilgų riešinių mezgima, bet dabar jau neberandu todėl, norėjau paklausti, o tokias ilgas mezgant reikia kurioj nors vietoj platinti ar tiesiog siūlė eina toj vietoj kur nykščio skylė?
Atsakyti
QUOTE(saide @ 2013 02 08, 14:13)
Labai labai gražios riešinės, o raštuką pati sugalvojot ar iš kurnors paemėt?
Skaičiau skaičiau vissas temas lygtais kažkurioj buvo rašoma apie tokių ilgų riešinių mezgima, bet dabar jau neberandu todėl, norėjau paklausti, o tokias ilgas mezgant reikia kurioj nors vietoj platinti ar tiesiog siūlė eina toj vietoj kur nykščio skylė?

dekoju smile.gif
Rasteli pati sugalvojau, o platint tai neplatinau, nykstys per siule padarytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 02 08, 18:52)
dekoju smile.gif
Rasteli pati sugalvojau, o platint tai neplatinau, nykstys per siule padarytas smile.gif

aciu
Atsakyti