vitalija.vilke, dailios riešinės
QUOTE(*Radvileee @ 2013 02 02, 17:07)
Mano 10-metės riešas 14,5 cm
Merginos, supratau, kad įkliuvau su "universaliu" mergaitės riešo dydžiu, tad skambinau mamai ir paklausiau tarp kitko kokia dukrytės riešo apimtis. Gavau atsakymą, kad - 15 cm! Ačiū jums visoms už atsakymus, vidurkis būtų aiškus apie 14 cm
Papildyta:
QUOTE(vitalija.vilke @ 2013 02 03, 14:51)
Dovana mamai gimtadienio proga. Tik nepatiko man chameleoniniai karoliukai, nes kiekvienas atspalvis truputėli skiriasi dydžiu ir mezgant ištisinę juostą atrodo, kad kreiva
Papildyta:
Aš taip pat darau
Papildyta:
Aš taip pat darau
Labai gražios riešinės ir nesimato, kad būtų kreiva
QUOTE(vitalija.vilke @ 2013 02 03, 15:51)
Dovana mamai gimtadienio proga. Tik nepatiko man chameleoniniai karoliukai, nes kiekvienas atspalvis truputėli skiriasi dydžiu ir mezgant ištisinę juostą atrodo, kad kreiva
o su kokiais siulais čia mezgėt?
labai gražu
QUOTE(vitalija.vilke @ 2013 02 03, 14:51)
Koks rastelis grazus suptilus
AČiū merginos už pagiras, stengiausi numegzti kuo gražiau, nes dovana mylimai mamai
Siūlai Alize Cachmira fine, karoliukai Preciosa nr11 (chameleoniniai).
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 02 03, 16:53)
Siūlai Alize Cachmira fine, karoliukai Preciosa nr11 (chameleoniniai).
aciu tai mamytei kuri pasidalino kaukoliukais
stai jos
stai jos
Hi
Aš pora kartų turėjau malonumo su super moment klijuoti, daugiau nebekartoju šito fokuso. Pirštų nejautra keliom dienom
Gražu
QUOTE(Arasta77 @ 2013 02 02, 13:39)
Sutinku, va tokiu atveju aš siuvimo siūlą klijuoju su paprastais moment klijais prie mezgimo siūlo ir veriu. O pasuku siūlus paprastai su pirštais, nes tie paprastieji moment klijai kaip guma - lengvai nuo pirstu nusiima. Su super moment, nerizikuočiau 
Aš pora kartų turėjau malonumo su super moment klijuoti, daugiau nebekartoju šito fokuso. Pirštų nejautra keliom dienom
QUOTE(vitalija.vilke @ 2013 02 03, 13:51)
Gražu
Na ir maniskes vienos paskutiniuju
Foto nelabai kokia tik...
QUOTE(Indifference @ 2013 02 06, 20:51)
raštas labai įdomus
QUOTE(villyte @ 2013 01 27, 14:49)
Labai zaviuosi mamos riesinemis... Visos idomios ir originalios
Enary labai kruopstus darbelis
Žoržett, ingauk, v&g&d ,
O čia mano katik baigtos

Enary labai kruopstus darbelis
Žoržett, ingauk, v&g&d ,
O čia mano katik baigtos

Labai labai gražios riešinės, o raštuką pati sugalvojot ar iš kurnors paemėt?
Skaičiau skaičiau vissas temas lygtais kažkurioj buvo rašoma apie tokių ilgų riešinių mezgima, bet dabar jau neberandu todėl, norėjau paklausti, o tokias ilgas mezgant reikia kurioj nors vietoj platinti ar tiesiog siūlė eina toj vietoj kur nykščio skylė?
QUOTE(saide @ 2013 02 08, 14:13)
Labai labai gražios riešinės, o raštuką pati sugalvojot ar iš kurnors paemėt?
Skaičiau skaičiau vissas temas lygtais kažkurioj buvo rašoma apie tokių ilgų riešinių mezgima, bet dabar jau neberandu todėl, norėjau paklausti, o tokias ilgas mezgant reikia kurioj nors vietoj platinti ar tiesiog siūlė eina toj vietoj kur nykščio skylė?
dekoju
Rasteli pati sugalvojau, o platint tai neplatinau, nykstys per siule padarytas
QUOTE(villyte @ 2013 02 08, 18:52)
dekoju 
aciu