Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Libaja, labai šaunios tautinukės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2013 02 15, 18:39)
Libaja, labai šaunios tautinukės  wub.gif

Ačiū smile.gif Buvo Photobucketa's užlūžęs doh.gif Yra paraše nuoroda, kam įdomu galima ten užeiti.
Atsakyti
Galiu prekiauti Jūsų megztomis riešinėmis. Būtina nepriekaištinga kokybė (žinoma ir abiems priimtina kaina). Mezgu pati, bet neprisimegsiu visoms trims Kaziuko mugės dienoms. Lauksiu laiškų su darbeliu foto.
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 12 28, 18:27)
mamos riešinės originalios, rašteliai labai gražūs, man ypač tų pilkų su juodais ir baltais karoliukais ir rusvos gražios  thumbup.gif

rimusia, mielos...
saulėlydis*  thumbup.gif
Žoržett, man tie dobiliukai nepabodo ir vis dar gražiai atrodo  wub.gif

Rodau dar vienas  katik baigtas. Švelniai smėlinės ir tokie chamelioniniai karoliukai

user posted image

O kiek akiu ir kiek eiliu tokio tipo riesinems deti ir megzti? Kokie butent cia siuliukai ir virbalai? bigsmile.gif Na o rastelis, turbut, jau komercine paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 12 09, 12:18)
Hi  4u.gif
nebegirsiu riešinių, nes ir taip visos gražios.

Norėčiau šitų schemos ateities pirštų badymams  mirksiukas.gif

Kokie čia karoliukai? Derinys super  thumbup.gif

Dėl ilgų riešinių mezgimo. Mezgiau neseniai ilgas iki alkūnės. Tai buvau planavus vienaip platinti, paskui su užsakove matavimus dariau. Taigi, buvo raštas su epizodu iš snaigių raštelio. Galutinis rezultatas

Platinau kas raportą išmegzdama po 45 akis ir grįždama atgal. Kadangi užsakovės ranka plona tai viskas labai čiki atrodo ir rezultatas geresnis, negu tikėjausi. Manau, kad tuo pačiu platinimo principu galima platinti ir dedelei rankai, tik platinimo eiles reiktų daryti dažniau smile.gif

p.s. jeigu neaišku dėl platinimo principo tai rašykit, bandysiu kaip nors vaizdžiai papasakoti smile.gif

Man neaiskus platinimo principas blush2.gif Jau ne vienerias numezgiau riesines, bet nei vienu neplatinau, o juk reiketu, kad graziai guletu ir neissikraipytu doh.gif Gal kazkaip iseitu vaizdziai paaiskinti ar ideti kokia schemute? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2013 02 19, 23:42)
Man neaiskus platinimo principas  blush2.gif Jau ne vienerias numezgiau riesines, bet nei vienu neplatinau, o juk reiketu, kad graziai guletu ir neissikraipytu  doh.gif Gal kazkaip iseitu vaizdziai paaiskinti ar ideti kokia schemute? Aciu  4u.gif

Labas rytas, smile.gif

kažkada labai ieškojau ir aš šio paaiškinimo, ir kažkur šio forumo platybėse radau taip:
numezgus norimą akių skaičių, paskutinę akį (kuri gaunasi vidury mezginio) ne išmegzti, bet tik apie ją apsukti siūlą ir apsukus mezginį megzti atgal. Dar rašoma, kad pravartu platinti kas 10 eilėje.

tai aš ir naudojuosi šiuo patarimu ir gaunasi gerai. Toj platinimo vietoj grįždama blogąja pusę stipriau siūlą patraukiu, kad nesimatytų ir puikiai pavyksta. O platinu įvairiai, jeigu ilgesnes mezgu, tai dažniau, jeigu trumpesnes, tai kokį kartą vienam raporte

Sėkmės riešiniaujant,
Giedrė
Atsakyti
Sveikos uzsikreciau ir as riesiniavimu smile.gif Pirmosios nelabai vykusios sakyciau per blankius karoliukus pasirinkau.
user posted image

o sios dukriukui arkliu myletojai
user posted image

villyte jusu riesines be galo nuostabios,i jusu darbelius beziuredama pati uzsimaniau pabandyt smile.gif
Atsakyti
Mano mamos trumpos riešinės

user posted image
Atsakyti
Nuostabios visų riešinės thumbup.gif
Rodau kelias savo

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2013 02 23, 20:56)
Nuostabios visų riešinės  thumbup.gif