Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Sveikos. Na ir as pradejau megzti sau riesines. Mezgu su pyne virsuj is kart 2 riesines ant virbalo i virsu. Norejau paklausti kada ir kaip pradeti megzti ta skyle nyksciui ikisti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 11 04, 16:04)

O čia mano. Raštą pati pasipiešiau  ax.gif

man iškart prieš akis - sijono apačia, tokia karališka būtų bigsmile.gif
labai prabangus raštukas 4u.gif

o dėl skylės ,tai matuotis pagal dydį rankos ir žiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
villyte, labai prabangus raštelis, tikrai nuostabios riešinės wub.gif
Atsakyti
Aciu, merginos smile.gif
Atsakyti
Villytes labai prabangiai riešinukės atrodo, prancūziški karališki nėriniai wub.gif
Atsakyti
as su klausimu smile.gif
kiek jums is vieno maiselio iseina reisinukiu g.gif
Atsakyti
jei raštas ,,tirštas,,.tai yra didelis ,-vienas,ir tai trūksta.bet jei kuklesnis,tai ir dvejos poros.aš apie precosia dedelį maišą
Atsakyti
Giriu riešines. Dėl skonio nesiginčijama, todėl smulkiau nekomentuosiu. Aš judu su labai ilgom riešinėm į priekį, reikia pasistengti ir iki ketvirtadienio pabaigti bigsmile.gif Pasirodysiu su galutiniu rezultatu.

o čia paskutinės kurias numezgiau dovanų unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites,
zinot ar nezinot dabar Kauno bazeje perkant virs 100 Lt karoliuku, taiko 50 proc. nuolaidele (iki 11.11) Tai pagalvojau gal atsirastu norinciu kooperuotis, nes vienai pradinukei kaip ir per daug butu prisipirkt tiek karoliu.... laukiu pasiulymu AZ smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
naujam knygų klubo bukletėly mačiau, kad mėnesio gale išeis nauja riešinių knygelė bigsmile.gif . Gal autorė iš šito būelio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 11 05, 20:49)
Sveikos 4u.gif
naujam knygų klubo bukletėly mačiau, kad mėnesio gale išeis nauja riešinių knygelė  bigsmile.gif . Gal autorė iš šito būelio?  ax.gif

su karoliukais ar storu pyniuotu? net idomu,kas per knyga bigsmile.gif
va tos autores tinklalapis: čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 05 lapkričio 2012 - 21:38
QUOTE(Nata* @ 2012 11 05, 20:49)
Sveikos 4u.gif
naujam knygų klubo bukletėly mačiau, kad mėnesio gale išeis nauja riešinių knygelė  bigsmile.gif . Gal autorė iš šito būelio?  ax.gif

Autorė Loreta Šomkienė ax.gif
Atsakyti