Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

mano antras blynas, storos riešinės iš merino vilnos, mokytis megzti labai gerai ir siūlai storesni ir karoliukai stambesni, dabar imsiuosi plonesnių siūlų ir mažesnių karoliukų... idomu kas gausis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 11 06, 15:58)
mano antras blynas, storos riešinės iš merino vilnos, mokytis megzti labai gerai ir siūlai storesni ir karoliukai stambesni, dabar imsiuosi plonesnių siūlų ir mažesnių karoliukų... idomu kas gausis  ax.gif

grazios ir sios 4u.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš su savo naujomis, labai norėjau išbandyti šį raštelį. Štai ir rezultatas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Padangele, gražios riešinės 4u.gif

Krirma, dailu, gražu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Krirma, labai turtingas raštas. Gražu
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 11 06, 16:47)
Rodausi ir aš su savo naujomis, labai norėjau išbandyti šį raštelį. Štai ir rezultatas smile.gif

Vos nuo kedes nenukritau lotuliukas.gif as dabar mezgu labai panasiu rastu, juodas su bordo karoliukais doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2012 11 06, 18:22)
Vos nuo kedes nenukritau lotuliukas.gif  as dabar mezgu labai panasiu rastu, juodas su bordo karoliukais doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

saunu thumbup.gif man jos labai greitai ir smagiai mezgėsi smile.gif geometriniai raštai lengvai einasi. vasarą pradėjau lapeliais megzti, tai dar nė neįpusėjau, gal net ir ardysiu, nes neprisiverčiu pabaigt.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 11 06, 17:41)
Krirma, labai turtingas raštas. Gražu

ačiū smile.gif
Atsakyti
laaaaaabai gražu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Noriu konsultacijos ax.gif Kaip numegsti riesines per pirsta,na tikiuosi supratot ka turejau omeny smile.gif Ar paprasciausiai per siule palikti skylute nuksciui?
Atsakyti
Realiai gražiau atrodo riešinytės, nes karoliukai viduje su folija.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 11 09, 10:05)
Realiai gražiau atrodo riešinytės, nes karoliukai viduje su folija.

kad ir taip gražiai atrodo. thumbup.gif
aš numezgiau irgi su karoliukais su folija, bet man per blizgu pasirodė, pati tokių nenešiočiau, nebent per kalėdas, o kaimynei žiauriai gražu. kai nufotkinsiu, parodysiu.
Atsakyti
Mano pirmosios.... (atsiprasau uz foto NEkokybe)
user posted image
Atsakyti