Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

labas vakaras, gal galite patarti
kodel cia yra odinis uzrasas , o ne gelezinis g.gif
cia originalus ???

http://www.hautelook...product/3539400
kiek ziuriu patikimose parduotuvese tai tik gelezinis tokio modelio uzrasas g.gif
nezinau ar siustis , kaina tai nedidele g.gif
aciu uz nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitamarija: 28 lapkričio 2012 - 19:36
QUOTE(Jurgitamarija @ 2012 11 28, 20:32)
labas vakaras, gal galite patarti
kodel cia yra odinis uzrasas , o ne gelezinis  g.gif
cia originalus ???

http://www.hautelook...product/3539400
kiek ziuriu patikimose parduotuvese  tai tik gelezinis tokio modelio uzrasas g.gif
nezinau ar siustis , kaina tai nedidele g.gif
aciu uz nuomone smile.gif

Del uzraso nepakomentuosiu, bet parduotuve tikrai originali, tai nebijokit is tne pirkt. Siaip sia firma jau ne vienoj tokioj internetinej isparduotuvej matau - per pastaraja savaite turbut kokiose bent 5-iose buvo jau jie.
Atsakyti
dar mergaites trugdau.. 4u.gif nessuprau ar ten man atrase mergaites kad su 26.7 cm peda reiktu pirkti ugg clasic 8usa dydi..jie didinti?as siaip nesioju 41eur dydi..labai bijau prasauti doh.gif buciau emus 10usa blush2.gif bet dabar pasimeciau ir nebezinau...padekit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal galite atsakyti . Gavau UGG CLASSIC TALL BOMBER juodos spalvytes. Pirkau is 6 PM, per Rudaplauke. Oficialime puslapyje etikete ant kulno balta, ant mano batuku juoda. Halograma ant kairiojo batuko yra. Ar turiu nerimauti del ju originalumo. Aciu visoms atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(Di_anele @ 2012 11 28, 22:36)
dar mergaites trugdau.. 4u.gif  nessuprau ar ten man atrase mergaites kad su 26.7 cm peda reiktu pirkti ugg clasic 8usa dydi..jie didinti?as siaip nesioju 41eur dydi..labai bijau prasauti doh.gif buciau emus 10usa blush2.gif bet dabar pasimeciau ir nebezinau...padekit  ax.gif  4u.gif

Manau ne jums - as sakyciau jums US10 reikia, su 24.5cm peda as US7 turiu, bet kitus imciau US8, nes net ir pasitampe US7 man nera pilnai patogus (su plona kojine dabar galiu nesiot, bet noretusi kiek laisviau vistiek).

QUOTE(Sixty @ 2012 11 28, 22:38)
Mergaites gal galite atsakyti . Gavau UGG CLASSIC TALL  BOMBER juodos spalvytes. Pirkau is 6 PM, per Rudaplauke. Oficialime puslapyje etikete ant kulno balta, ant mano batuku juoda. Halograma ant kairiojo batuko yra. Ar turiu nerimauti del ju originalumo. Aciu visoms atsakiusioms.

Na parduotuve patikima ir tarpininke taip pat - manau nera ko nerimaut. O gal kartais cia senesnes partijos ar pan ir del to skiriasi.... g.gif
Atsakyti
mergaites ar imanoma patikrinti parduotuve, ar ji prekiauja originalais?gal yra puslapiukas koks? 4u.gif aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di_anele @ 2012 11 28, 23:09)
mergaites ar imanoma patikrinti parduotuve, ar ji prekiauja originalais?gal yra puslapiukas koks? 4u.gif aciu ax.gif

Ugg oficialiam puslapyje yra laukelis, kur suvest parduotuves adresa ir patikrina, be to, ten yra ir originalais prekiaujanciu parduotuviu sarasas. Tik vat pvz tokiu puslapiu kaip ideeli, hautelook ir pan rodos nera, bet jie tikrai patikimi.
Atsakyti
QUOTE(Sixty @ 2012 11 28, 21:38)
Ar turiu nerimauti del ju originalumo. Aciu visoms atsakiusioms.

Neturite.
Atsakyti

QUOTE(Di_anele @ 2012 11 28, 22:36)
dar mergaites trugdau.. 4u.gif  nessuprau ar ten man atrase mergaites kad su 26.7 cm peda reiktu pirkti ugg clasic 8usa dydi..jie didinti?as siaip nesioju 41eur dydi..labai bijau prasauti doh.gif buciau emus 10usa blush2.gif bet dabar pasimeciau ir nebezinau...padekit  ax.gif  4u.gif

10 dydžio klasikinių vidpadis 27cm, tai jums reiktų 9 US
Atsakyti
o mergaites, gal kuri turit 9us dydi clasic ugg, gal galetumet pamatuot vidpadi?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di_anele @ 2012 11 29, 14:15)
o mergaites, gal kuri turit 9us dydi clasic ugg, gal galetumet pamatuot vidpadi?aciu 4u.gif

9 galit pirkti su 26-27 cm pedute wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noriu paklausti ugg zinoviu 4u.gif Ziurineju batus parduotuveje Shuch .Ar galiu buti tikra,kad ten originalai? Cia ne internetine parduotuve.Maciau batus gyvai.Kiek cia skaiciau tai turi buti kazkokie uzrasai viduje ir pns.Maciau tik paprasta etikete(ne medziagine) be jokiu heksagramu(nezinau ar teisingai parasiau).Prasau patarkit kaip atskirti originala,aciu 4u.gif
Atsakyti