Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW

QUOTE(spygliz @ 2012 12 02, 20:22)
sito modelio nauju po  19 zaliu laaabai daznai ismeta, bet ne mano stilius, ne mano firma  blush-anim-cl.gif2:patrukinejes padas nieko pries isminta kulna, kur jus su tokiais eitumet???

Firma man nesvarbi,jei grazus modelis bigsmile.gif
o pasakykit kur ju ismeta po 19baksu? blush2.gif blush2.gif 4u.gif
i uzkulne net demesio neatkreipiau is pradziu, tik idejus foto cia akis krito..
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 12 03, 09:30)
Firma man nesvarbi,jei grazus modelis  bigsmile.gif
o pasakykit kur ju ismeta po 19baksu? blush2.gif  blush2.gif  4u.gif
i uzkulne net demesio neatkreipiau is pradziu, tik idejus foto cia akis krito..

6PM.com buna po 19 doleriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 12 03, 14:38)
Kam isvis juos pirkti g.gif
Kas turit classic is youth 6 dydi, kiek viduj cm? g.gif

As turiu , tuoj pamatuosiu wink.gif

26 cm mirksiukas.gif ikisau centimetra i vidu ir maksimaliai kiek isejo nuo krasto iki krasto wink.gif
man su 25,5 cm laisvoki wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 03 gruodžio 2012 - 14:08

i 
Kadangi draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką, tai tokios žinutės tiesiog ištrinamos.
Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2012 11 28, 09:49)
user posted image

Gal kas pirkote Bearpaw batukus tokiu padu ir galite pasakyti, ar prasinešioja, ar ne? Pirkau 8 dydį, rašo EU 39, turėtų būti mano kojai, bet deja, jaučiuosi lyg dydžiu mažesnius apsiavusi... Taip nenoriu jų grąžinti, gal kas vilties suteiksit, kad prasinešios smile.gif

as nusipirkau irgi tokius. tik visus juodus.
man irgi jausmas kad biski spaudzia. neypatingai, bet nykscius is sonu spaudzia. as noriu tiket kad prasinesios, tai grazint nesiruosiu. be to jau buvau apsiavus lauke, tai nelbai ir eitu grazint.
tik mano pastebejimas: kazkaip tikejausi daugiau kailio viduje. vaikui esu pirkus emu, tai kazkaip pas ji viduje kailioko tikrai daug daugiau g.gif
ar cia tik man taip atrodo??? bet tikrai jausmas kad padas galetu but ir siltesnis...
Atsakyti
gal kas nors turi EMU Angels Low kiek cm UK5 ( 38 d )
user posted image
ir kaip jums sitie batukai ar sitie geriau niekaip negaliu apsispresti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 12 03, 18:55)
gal kas nors turi EMU Angels Low kiek cm UK5 ( 38 d )

1mi kokybiskesni, bei man asmeniskai dailesni...
as tokius turiu, bet pas mane dydis 39..
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 12 03, 23:42)
1mi kokybiskesni, bei man asmeniskai dailesni...
as tokius turiu, bet pas mane dydis 39..

4u.gif o galit parasyti kiek pas jus cm mazdaug viduje o realia nuotraukyte gal turit galima ir i AZ Aciu
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 12 03, 22:46)
4u.gif o galit parasyti kiek pas jus cm mazdaug viduje o realia nuotraukyte gal turit galima ir i AZ Aciu

tai realiai, jie gyvai taipat ir atrodo, tik pas mane sviesus....seip tikrai smagus batukai..graziai uziselnkia labai
maniskiai tiktu kojai 25.2-25.8cm nesiojantiems. us8.
mano koja 25.5cm galetu buti kokie 3mm mazesni...bet chia del to gal kad biski prasitampe...turekite omeny kad visi tokio tipo batai, zemesniu modeliuku, turi "pojuti" kad slepsi. taip yra nes juose aulas nesilaiko uz blaizdos,,,todel chia tik pojutis, prie jo priprantama...

na ir aisku emukus geriausia matuotis, aisku dydziai atitinka, bet buna kad 2 poros to pacio modelio skirsis iki 0.5cm, priklauso nuo kailo tankumo, nuo kailo kirpimo, odos kokybes ir pan...nebuna dvieju vienodu aveliu taip sakant...

turejau namie 2 poras stingeriu, us8 dydzio, vieni buvo geri, kiti mazoki...va taip va blush2.gif
Atsakyti
merginos, gal kas esate pirke ugg is cia http://www.fleecefoo...ds/CLASSIC.html
Koki dydi reiketu imti 25cm pedai, gal is KIDS skyriaus galima? pigiau gaunasi
dekui
Atsakyti
QUOTE(mamyteyte @ 2012 12 04, 10:51)
merginos, gal kas esate pirke ugg is cia http://www.fleecefoo...ds/CLASSIC.html
Koki dydi reiketu imti 25cm pedai, gal is KIDS skyriaus galima? pigiau gaunasi
dekui

su 25 cm peda rekomenduociau imti is kids YOUTH 6.kalbu apie klasikini modeliuka wink.gif
Atsakyti
kur galeciau Lt nusipirkt UGG?
Atsakyti