QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 19, 16:35)
Nendrik,as irgi turejau ilga nedarbinguma ...tu dokumentu jau nebeatsimenu kur kas kada,bet atostogas uz siuos metus pasiimk pries iseinant i maternity.aisku,jei esi off sick tai esi...as kazkaip to biuletenio nebesitesiau pries gala,paemiau atostogas ir tada i maternity isejau.uz kitus metus atostogas prikabinsiu prie maternity galo.
As irgi taip galvoju padaryti pries maternity

Man dekretas prasideda nuo sausio 2 ir taip iseina bus 52 savaites - iki kitu metu sausio 2 dienos. Musu kompanijoje atostoginius reikia isnaudoti nuo sausio 1 dienos iki kitos sausio 1 dienos, tai taip iseina, kad tuos metus busiu maternity leave... Tai kaip man reiks prikabinti priklausancias atostogas po maternity leave? Imti trumpesni maternity leave? Beje, as i ta kompanija nebegrisiu, pasiliksiu vaikiuka auginti namie, tai gal geriau iskart pasiimti 39 savaites maternity leave, po to kasmetines atostogas ir tuomet iseiti is darbo? Ar nebus taip, kad tuomet atostoginiu bus pas mane maziau, nes maternity tik 39 savaites, o ne 52?

Nu tikiuosi, kad supratot, ka as cia prirasiau ir noriu issiaiskinti
Papildyta:
Beje, kaip jie paskaiciuos man maternity pay pirmas 6 savaites? Turetu buti 90proc nuo atlyginimo... Bet as dabar ilgai esu sick off, tai mano tas atlyginimas siuo metu juokingas

Uz koki laikotarpi jie skaiciuos tuos 90 proc?