Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(zivilematas @ 2013 01 27, 11:04)
as dirbau 16 val i savaite mano alga 416 i menesi ir as gavau 135 i savaite kai isejau dekretiniu.

hmm įdomiai... g.gif o čia prieš kiek laiko buvo? gal dabar jau kas pasikeitė... nes nesuprantu vienos gauna part time 135 kitos negauna...
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2013 01 27, 14:22)
hmm įdomiai... g.gif  o čia prieš kiek laiko buvo? gal dabar jau kas pasikeitė... nes nesuprantu vienos gauna part time 135 kitos negauna...

as dabar dekrete.liepos menesi tvarkiausi
Atsakyti
QUOTE(zivilematas @ 2013 01 27, 18:38)
as dabar dekrete.liepos menesi tvarkiausi

bus aišku kai išsiūsiu formą. pažiūrėsiu kiek mokės
Atsakyti
Prasau Jusu pagalbos. Anglijoje esu nuo rugsejo menesio, visa ta laika dirbau ir dirbu, turiu 5 metu dukra, ji gyvena su manimi, mano vyras dirba LT. Kovo menesi zadu grizti su dukra i Lietuva. Pretenduoju i CTC ir WTC, mano prasymas pas juos priimtas gruodzio 20 diena, iki siol negaunu nei CTC nei WTC, sakykit ar isvykusi i LT ir cia nebedirbant as galesiu tuos pinigelius atgauti ar ne?
Atsakyti
Sveikutes, esu self employed, tad idomu, kokiu dokumentu reikia pateikti norint gauti motinystes ismokas (tuos 135 svarus) ir kam juos pateikt? Moku savanoriskai national insurance contributions, nes uzdirbu nedaug. Labai buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 01 28, 21:43)
Prasau Jusu pagalbos. Anglijoje esu nuo rugsejo menesio, visa ta laika dirbau ir dirbu, turiu 5 metu dukra, ji gyvena su manimi, mano vyras dirba LT. Kovo menesi zadu grizti su dukra i Lietuva. Pretenduoju i CTC ir WTC, mano prasymas pas juos priimtas gruodzio 20 diena, iki siol negaunu nei CTC nei WTC, sakykit ar isvykusi i LT ir cia nebedirbant as galesiu tuos pinigelius atgauti ar ne?

gausit ta,ka priskaiciavo,bet turit pranest,kad isvykstat.pranesus pasalpos bus nutrauktos.nepranesus ir jiems veliau patikrinus turesit nemalonumu,jei noresit grizt i UK.
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2013 01 27, 14:22)
hmm įdomiai... g.gif  o čia prieš kiek laiko buvo? gal dabar jau kas pasikeitė... nes nesuprantu vienos gauna part time 135 kitos negauna...

gal nuo uzdarbio priklauso? gali gi but valandinis 6.19, ir gali but kokie 9.50 ir sumos kitos gaunas.
Bo as kaip suprantu jei gauni ~100 i savaite, tai mokes nuo tos sumos 90proc, o ne jokius 135
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 01 29, 03:45)
gausit ta,ka priskaiciavo,bet turit pranest,kad isvykstat.pranesus pasalpos bus nutrauktos.nepranesus ir jiems veliau patikrinus turesit nemalonumu,jei noresit grizt i UK.

Tai zinoma, kad pranesiu, tik bijau, jog pranesus jie man visai nieko nesumokes. O beje, ar galima uzdaryti banko saskaita esant Lietuvoje (Lloyds)? Nes atlyginima dar tures pervesti ir pinigelius uz CTC ir CB.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 01 29, 10:56)
O beje, ar galima uzdaryti banko saskaita esant Lietuvoje (Lloyds)? Nes atlyginima dar tures pervesti ir pinigelius uz CTC ir CB.

Lyg negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 29 sausio 2013 - 11:50
QUOTE(jearmaine @ 2013 01 29, 11:49)
Lyg negalima.

galima uzdaryti nuejus i banka ir pasakius, nuo kurios datos noresite ja uzdaryti...bent jau pries metus tikrai galima buvo tai padaryt 4u.gif

o man niekas nepades su mano problemele? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
labas,

per kiek laiko jums sutvarke working tax credit ir child tax credit?

nusiunciau viska neseniai, tai idomu, per kiek laiko sutvarkys. bet paklaust noriu kito dalyko smile.gif po balandzio 5 reiks vel is naujo pildyt viska? ir per kiek laiko supildyt reikia? nes galvoju, kokiu laiku planuotis atostogas, kad neliktu popieriai nesutvarkyti tiek del wtc/ctc, tiek del mokyklos vaiko ir pan.

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 01 31, 13:44)
labas,

per kiek laiko jums sutvarke working tax credit ir child tax credit?

nusiunciau viska neseniai, tai idomu, per kiek laiko sutvarkys. bet paklaust noriu kito dalyko smile.gif po balandzio 5 reiks vel is naujo pildyt viska? ir per kiek laiko supildyt reikia? nes galvoju, kokiu laiku planuotis atostogas, kad neliktu popieriai nesutvarkyti tiek del wtc/ctc, tiek del mokyklos vaiko ir pan.

dekui 4u.gif

labai individualiai per kiek laiko,vienai moteriškei per dvi savaites viskas atėjo,o kitom va ir po puse metų laukia,taip reikės pildyt iš naujo.
Atsakyti