QUOTE(Alyra @ 2013 02 13, 16:02)
Aš čia kažkur viena ausim girdėjau,kad jeigu esi pasiėmęs paskolą namui,valstybė irgi skiria kažkokią paramą panašiai kaip HB,ar esat girdėjusios ką nors apie tai?
Tik lb sunkiu finansiniu laikotarpiu valstybe gali sutikt moket uz jus palukanas kazkiek
Procentu. Bet siaip jokiu paramu jums neduos jei jau nama nusipirkot. Housing benefit jau nepriklausys.
QUOTE(Greciukas @ 2013 02 13, 17:45)
Laba diena
Nezinau ar cia pataikiau su klausimu, bet nerandu kur kitur uzklaust...
Siandien gavau laiska is mokesciu jog 2011-2012m esu permokejus siek tiek mokesciu. Cia viskas aisku. Bet man uzkliuvo tai, kad paskaiciavimu lape prie pajamu parasyta jog as gavau JSA tais metais. Kreipiausi as i job centre del JSA tais metais, taciau, kaip jie man sake, man nepriklause JSA
Isvada: Job centre nemokejo man JSA nes nepriklause pagal juos, o HM Revenue & Customs teigia jog man buvo moketa JSA.
Ar esat kuri susidurus su tokia situacija? Gal kazka pakomentuot galetumet?
Uzsisakiau is banko tu metu paper statment. Kai gausi eisiu i Job centre ir HMRC klausti kaip ir kas...
Nesusiduriau, bet darot teisingai. As jau dabar paskambinciau i hmrc ir paklausciau ju kokiu irodymu jiems reikia
QUOTE(Jersey @ 2013 02 14, 22:38)
O mandagiau pataisyti negalima buvo ?

kai kuriems cia bile paloti. Tema patersti... Ignoruoti reikia, tada nei viena ir nelos