Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2013 02 15, 00:35)
drinks_cheers.gif ...aš sakiau joms...bet jos kokioj pasakoj gyvena,norėčiau bent pavadinimą sužinoti.... biggrin.gif

Ir man pasakyk ta pavadinima,jeigu suzinosi biggrin.gif tik i az prasom laugh.gif

QUOTE(Jersey @ 2013 02 15, 00:38)
O mandagiau pataisyti negalima buvo ?

Kas cia visoms su isizeidimais biggrin.gif
Rasau mandagiai...
Gyvendami zmones CH moka nuoma taip pat,tik ji atitenka valstybei(nuoma),o ne tam tikram asmeniui.
Nereikia klaidynti zmoniu,tiksliai nezinant.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2013 02 15, 00:47)
Aš matau,kad kai netinka atsakymas ir rašai teisybę,tai pasidarai nemandagi,tipiška lietuvė ir tokia anokia biggrin.gif ....slow down!

Tai geriau pasakas rasyti....tai nors kazkam ant dusios bus ramu.Juk cia karalyste,gyvenkim kaip princeses! laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 02 14, 22:53)
Ir man pasakyk ta pavadinima,jeigu suzinosi biggrin.gif tik i az prasom laugh.gif
Rasau mandagiai...
Gyvendami zmones CH moka nuoma taip pat,tik ji atitenka valstybei(nuoma),o ne tam tikram asmeniui.
Papildyta:

Tai geriau pasakas rasyti....tai nors kazkam ant dusios bus ramu.Juk cia karalyste,gyvenkim kaip princeses! laugh.gif

.....čia iš tos serijis,girdi kad varpai skamba,bet iš kurios varpinės,net suprarimo neturi..." Mano draugė sakė.....ana girdėjo,o tos kaimynė skaitė"....
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 02 14, 17:49)
Rasau mandagiai...

Na klysta visi ar ne? As tiesiog bandziau paaiskinti, kad HB pasalpa ir konsulinis yra du skirtingi dalykai, o ne gilinausi i konsulinio peripetijas.
"nusisneki" nera mandagus zodis.... "Klysti" - jau kas kita mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2013 02 14, 17:47)
Aš matau,kad kai netinka atsakymas ir rašai teisybę,tai pasidarai nemandagi,tipiška lietuvė ir tokia anokia biggrin.gif ....slow down!

Bloga diena? cool.gif
Atsakyti
CH ir HB,jau ir kvailam turi buti aisku,kad du skirtingi dalykai,benefitas-tai zodis kuris ir taip aisku,kad tai tam tikra parama.
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 02 14, 18:04)
CH ir HB,jau ir kvailam turi buti aisku,kad du skirtingi dalykai,benefitas-tai zodis kuris ir taip aisku,kad tai tam tikra parama.

Na ne visi gi tokie protingi biggrin.gif Move on cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2013 02 15, 01:08)
Na ne visi gi tokie protingi  biggrin.gif  Move on  cool.gif

Greiciausiai!Pastebejau.

Benefitas zino,kad gerai yra,o ka reiskia nezino laugh.gif come on!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 15 vasario 2013 - 00:21
QUOTE(Jersey @ 2013 02 14, 23:02)
Na klysta visi ar ne? As tiesiog bandziau paaiskinti, kad HB pasalpa ir konsulinis yra du skirtingi dalykai, o ne gilinausi i konsulinio peripetijas.
"nusisneki" nera mandagus zodis.... "Klysti" - jau kas kita  mirksiukas.gif
Papildyta:
Bloga diena?  cool.gif

...ne snargliutų reiklas,galėčiau atsakyti...bet nebūsiu nemandagi,pasakysiu,ne tamstelės reikalas....savo dienas susitvarkyk,paskui kitiem rūšiuok,geros/blogos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2013 02 14, 18:18)
...ne snargliutų reiklas,galėčiau atsakyti...bet nebūsiu nemandagi,pasakysiu,ne tamstelės reikalas....savo dienas susitvarkyk,paskui kitiem rūšiuok,geros/blogos mirksiukas.gif  4u.gif

biggrin.gif Reikalas gal ir ne mano, bet pasiutimas jusu siandien ypatingas. Gero vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2013 02 14, 23:30)
biggrin.gif Reikalas gal ir ne mano, bet pasiutimas jusu siandien ypatingas. Gero vakaro  mirksiukas.gif

....dundun doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 02 15, 01:16)
Greiciausiai!Pastebejau.

Benefitas zino,kad gerai yra,o ka reiskia nezino laugh.gif come on!

cia matyt is serijos, zinau kad galiu nuvykt i UK ir pasidaryt begales benefitu o jas tai ir su kuo valgoma nezinau lotuliukas.gif yra pas mane pora pazistamu kurie nueje i tam tikras institucijas klausia kokias pasalpas galiu pasidaryt UK, esu atvykus pries kelis menesius doh.gif o veliau kai kazkam is tikruju reikia pagalbos ir bandai gaut kazkokia parama jos negauni schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 02 14, 19:42)
o kas konkreciai domina del tos pasalpos?

na vieni sako kad gerai ja gauti,kiti sako kad nieko gero nes labai paskui kabinejasi,suncia anketas su ivairiausiais klausimais.tad butu idomu suzinoti gal kuri susidure su sita pasalpa
Atsakyti
QUOTE(Alyra @ 2013 02 13, 16:02)
Aš čia kažkur viena ausim girdėjau,kad jeigu esi pasiėmęs paskolą namui,valstybė irgi skiria kažkokią paramą panašiai kaip HB,ar esat girdėjusios ką nors apie tai? smile.gif

Tik lb sunkiu finansiniu laikotarpiu valstybe gali sutikt moket uz jus palukanas kazkiek
Procentu. Bet siaip jokiu paramu jums neduos jei jau nama nusipirkot. Housing benefit jau nepriklausys.

QUOTE(Greciukas @ 2013 02 13, 17:45)
Laba diena smile.gif

Nezinau ar cia pataikiau su klausimu, bet nerandu kur kitur uzklaust...

Siandien gavau laiska is mokesciu jog 2011-2012m esu permokejus siek tiek mokesciu. Cia viskas aisku. Bet man uzkliuvo tai, kad paskaiciavimu lape prie pajamu parasyta jog as gavau JSA tais metais. Kreipiausi as i job centre del JSA tais metais, taciau, kaip jie man sake, man nepriklause JSA

Isvada: Job centre nemokejo man JSA nes nepriklause pagal juos, o HM Revenue & Customs teigia jog man buvo moketa JSA.

Ar esat kuri susidurus su tokia situacija? Gal kazka pakomentuot galetumet?

Uzsisakiau is banko tu metu paper statment. Kai gausi eisiu i Job centre ir HMRC klausti kaip ir kas...

Nesusiduriau, bet darot teisingai. As jau dabar paskambinciau i hmrc ir paklausciau ju kokiu irodymu jiems reikia
QUOTE(Jersey @ 2013 02 14, 22:38)
O mandagiau pataisyti negalima buvo ?

drinks_cheers.gif kai kuriems cia bile paloti. Tema patersti... Ignoruoti reikia, tada nei viena ir nelos smile.gif
Atsakyti