Gal reikia vaika isigyti
, as mielai dirbciau 16 val i valanda ir dar £200 i savaite is valstybes pareikalauciau. Nagi, pasidalinkit kas girdejot ka?
laba diena ziurekite norejau paklausti kiek cia nglijoje turi iseiti minimaliai vienam zngui pinigu.?
QUOTE(patraika @ 2013 03 13, 16:09)
laba diena ziurekite norejau paklausti kiek cia nglijoje turi iseiti minimaliai vienam zngui pinigu.?
kiek supratau iš savo Job seekers allowance patvirtinimo laiško,ten yra parašyta,kad valstybė mano jog žmogui išgyventi užtenka 56sv į savaitę.(tiek ir yra pašalpa) arba 75sv jei tau virš 25metų (keliais svarais gali skirtis,nes db neatsimenu tiksliai)
QUOTE(Alyra @ 2013 03 13, 17:22)
kiek supratau iš savo Job seekers allowance patvirtinimo laiško,ten yra parašyta,kad valstybė mano jog žmogui išgyventi užtenka 56sv į savaitę.(tiek ir yra pašalpa) arba 75sv jei tau virš 25metų (keliais svarais gali skirtis,nes db neatsimenu tiksliai)
Na tai jei mano draugas su tax credit gauna tik apie 200 sv ir as nedirbu ir mes gyvename tryse tai kur man reikia kreiptis ??
QUOTE(Alyra @ 2013 03 13, 16:22)
Idomu butu pabandyti ir padaryti eksperimenta, ar imanoma? Arba kazin, gal cia tik maistui?
QUOTE(Limcamca @ 2013 03 13, 16:29)
Idomu butu pabandyti ir padaryti eksperimenta, ar imanoma? Arba kazin, gal cia tik maistui? 
http://www.lietuviai...alisto-bandymas
neteko skaityti?
QUOTE(stiprilaiminga @ 2013 03 13, 15:36)
nu čia ne mano anekdotas, taip girdėjau
užtai ir noriu pasitikslinti, nes pati šiuo klausimu esu žalia 
Arba čia gal omenyje turėjo CTC ir WTC tik man netaip paaiškino nežinau

Arba čia gal omenyje turėjo CTC ir WTC tik man netaip paaiškino nežinau
turbut ta ir turejo omeny, bet ir jie i kaire, i desine nedalijami
QUOTE(patraika @ 2013 03 13, 16:27)
Na tai jei mano draugas su tax credit gauna tik apie 200 sv ir as nedirbu ir mes gyvename tryse tai kur man reikia kreiptis ??
visu pirma reikia sumažinti nuomos kaina,tai galima padaryti užpildžius HB forma arba laukti eilėje į council house,
Antra Jums reikia pradėti ieškoti darbo,tai Jums padės padaryti Job centras,beje ten užpildžius job seekers allowance formą galima gauti bedarbio pašalpą iki 25metų 56sv, virš 25metų amžiaus 71sv,beto galima susitvarkyt child tax credit.
Kodėl negalit šeimos biudžėtą padidinti dirbant?
QUOTE(@milla@ @ 2013 03 13, 17:12)
Tai taip, kaip ir bet kurioje kitoje valstybėje
Ačiū už atsakymą
QUOTE(Alyra @ 2013 03 13, 18:15)
visu pirma reikia sumažinti nuomos kaina,tai galima padaryti užpildžius HB forma arba laukti eilėje į council house,
Antra Jums reikia pradėti ieškoti darbo,tai Jums padės padaryti Job centras,beje ten užpildžius job seekers allowance formą galima gauti bedarbio pašalpą iki 25metų 56sv, virš 25metų amžiaus 71sv,beto galima susitvarkyt child tax credit.
labai noreciau bet nera savo mazylio kur palikti aciu uz labai gera atsakyma
Papildyta:
QUOTE(patraika @ 2013 03 13, 19:07)
o beje del to job centro tai nieko nemanau kad man pasiulys nes nemoku angliskai kalbeti:(
QUOTE(Limcamca @ 2013 03 12, 15:28)
Niekas ir nesako, kad dirbt i + is karto, bet kazkodel galvoju, kad dazno deklaracija, daznai rodo -, ir didesni, nei reikia
Del to ir kyla paskui problemu ir nesusipratimu, nes gi vel, logiskai galvojant: o tai is ko zmogus pragyvena?? Ypac, jei tas deklaruojamas minusas metai is metu eina.
Arba, jei zmogus NET buhalterio neturi?
Bet kokiu atveju, reikia ziureti atskiras situacijas. Deklaruojate, kad daug niuansu zinote, tai prasom, pateikit nors viena situacija ir niuansus, kur mokesciu inspekcija be reikalo kabinejasi prie SE. Ir, nemaisykit to su pasalpomis ar kreditais, ar kaip ten juos vadinate. Nesvarbu, kur jus kreipsites budamas su SE, kaip ir minejau, visur i jus ziures siek tiek atsargiau. Ypac, jei deklaruojamos pajamos nera dideles. Praktiskai, net busta issinuomoti bus sunku.
Bet kokiu atveju, reikia ziureti atskiras situacijas. Deklaruojate, kad daug niuansu zinote, tai prasom, pateikit nors viena situacija ir niuansus, kur mokesciu inspekcija be reikalo kabinejasi prie SE. Ir, nemaisykit to su pasalpomis ar kreditais, ar kaip ten juos vadinate. Nesvarbu, kur jus kreipsites budamas su SE, kaip ir minejau, visur i jus ziures siek tiek atsargiau. Ypac, jei deklaruojamos pajamos nera dideles. Praktiskai, net busta issinuomoti bus sunku.
bent jau sutinki, jog iskart didelio + nepadarysi. Smagu
Va toks pvz.turiu ir daugiau 'perliuku',bet nesiplesiu. Nauji selfai gales papildyti mano sarasiuka.
Ir taip, nereiktu maisyti to su 'metu metais' dirbanciais.kalbu apie gan 'sviezias' application.
Pabaigai, niekur neiskaiciau tu 'verslo' isipareigojimu, kalbant apie selfus.
Beje, buhalterija nera kazkoks stebuklas, kad moket papildomai buhalteriui. Tikrai 'verslo patarejai' su tuo nesutiktu- akivaizdus pelno mazinimo pvz
QUOTE(Kaštanka @ 2013 03 13, 14:31)
galit issinuomot patys uz savo pinigus, ir paskui prasyt HB. seimininkai apie tai nesuzinos ir agentura irgi, nes pasalpa bus mokama jums i saskaita.
turiu pazistamu kas taip daro. is tikruju, niekas neapsaugotas nuo pasalpu prasymo. viena diena gera darba turi, ir uzdirbi pakankamai,o kita diena ziurek jau nebeturi to gero darbo ir reikia is kazko gyvent.
taigi..
turiu pazistamu kas taip daro. is tikruju, niekas neapsaugotas nuo pasalpu prasymo. viena diena gera darba turi, ir uzdirbi pakankamai,o kita diena ziurek jau nebeturi to gero darbo ir reikia is kazko gyvent.
taigi..
Kokia gera zinia
O kiek mazdaug uztrunka HB tvarkymasis, ar cia kaip su tais tax creditais - laimes dalykas?