sveikutes
wisa laime nera jokiu sutrikimu kaip prisimasciau-wisokiu zaizdeliu ir pan
sake jei dar pasikartos,reiks pakeist regulona i lindynette.nes ginekologe sake,kad regulone kaip mano organizmui per daug hormonu matyt buwo todel ir kraujavo
labai tikiuosi,kad viskas susitvarkys..nors jau neteplioja gal savaite,gal net neprireiks tu lindynette
o taip visko prisimasciau...
tikekimes, nes pakeitus irgi neaisku ar neteps
Mergaitės, esu susirūpinus labai. MM prasirgau prieš 10 dienų, jaučiuos gerai. O šiandien kai pasipylė gausios išskyros su krauju, kaip krešuliukai, tokiu gausumu kaip kad per MM varau. Nieks neskauda ir nesuprantu kas vyksta. Ankčiau taip nebūdavo. Galvojau, gal susirgau kartais vėl,na, pasitaiko visokių svyravimų, bet absoliučiai jokių MM simpomų. Jokių kontraceptikų nevartoju, tikrai ne nėščia. Išskyros iš niekur. Ačiū už patarimus.
Mergaitės, esu susirūpinus labai. MM prasirgau prieš 10 dienų, jaučiuos gerai. O šiandien kai pasipylė gausios išskyros su krauju, kaip krešuliukai, tokiu gausumu kaip kad per MM varau. Nieks neskauda ir nesuprantu kas vyksta. Ankčiau taip nebūdavo. Galvojau, gal susirgau kartais vėl,na, pasitaiko visokių svyravimų, bet absoliučiai jokių MM simpomų. Jokių kontraceptikų nevartoju, tikrai ne nėščia. Tik prieš porą dienų nuo BV baigiau naudoti Macmiror žvakutes, bet abejoju, ar jos čia kuo nors dėtos, nes ne pirmą sykį jas naudoju, anksčau nieko panašaus nebūdavo. Išskyros iš niekur. Ačiū už patarimus.
bėk pas gydytoją. čia atsakymo tikrai nerasi
o tai ar bėga nuolat, ar kaip per mėnesines tarpais?
mano seseriai kažkada taip buvo. bet visgi daug priežasčių gali būti
jei niekada taip nėra buvę, tikrai verta pasirodyti gydytojui
O tau neskaudėjo? Gal taip pasidarė po santykių? Išties įdomu nuo ko
Parasyk kaip sekesi pas gydytoja,o tai labai jau neramu pasidare.
Sekmes Tau!
Sekmes Tau!