Įkraunama...
Įkraunama...

Kova su išskyromis

Noriu atgaivint temele ir pakalbet apie isskyras ax.gif nes nezinau koks tai susirgimas ar ne galetubut, kad ilyst i kita tema doh.gif

Planuojam nestuke.gif pries tai lankiausi pas gine, eme tepineli - sake viskas tvarkoj thumbup.gif
bet va jau kelintas ciklas po O pastebiu neaiskias isskyras, gausios ir balsvos su "varskes" grudeliais g.gif panasu i pienlige? darant smileysex.gif pajauciu niezejima ir po jo pas MB buna kazkoks lyg berimas doh.gif atrodo del mano kaltes blink.gif si cikla jokiu ND po O nebuvo, o isskyros pasidare gelsvos su tais paciais "varskes" grudeliais doh.gif Gal kas patyret panasiai? Ar del to, kad kazkas "gyvena"gali but nepastojimas g.gif pas gine laukiu liepos pradzios. bet jei bus mano ciklo pradzia tai ir nematys tu nelabuju g.gif
Atsakyti
Gal kas buvute susidure su isskyromis,kurios tarsi sulipusios kaip guma(ne skystos),ir iskrenta tokiais kaip gabaleliais?nemalonaus kvapo.
Atsakyti
Ar jaučiate savo kvapo pasikeitimą įvairiu ciklo metu? Įtarčiau kokią bjaurybę prisikabinus, tik kad tai kartojasi reguliariai, maždaug po ovuliacijos iki mėnesinių blush2.gif Daugiau jokių požymių nėra, išskyros gausesnės, bet normalios, kvapas irgi nėra bjaurus, tik aštresnis.
Papildyta:
QUOTE(invisible_shadow @ 2009 06 19, 13:48)
Gal kas buvute susidure su isskyromis,kurios tarsi sulipusios kaip guma(ne skystos),ir iskrenta tokiais kaip gabaleliais?nemalonaus kvapo.

Pas mane kartais būna, bet jos bespalvės ir bekvapės, atsiranda tik retkarčiais kaip ir kitos sveikos moters išskyros g.gif
Atsakyti
Po mm mazdaug praejus savaitei pradejo atsirasti tasiu isskyru. Anskciau jos buvo tik skaidrios o dabar su kazkokiom rusvom drumzlem. Gal kam nors taip yra buve?
Atsakyti
Ar normalu, kad kasdien kazkiek tepa?
Atsakyti
QUOTE(Aronij @ 2011 01 06, 23:16)
Ar normalu, kad kasdien kazkiek tepa?

Ziurint kaip tepa, kokios tos isskyros, kokios spalvos, jei skaidrios kaip kiausinio baltymo tai cia nieko blogo taip vyksta ovuliacija, bet jei kokios zalios ar kraujingos isskyros tai jau reiketu kreiptis pas gydytoja. Siaip kiekviena diena tepti neturetu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Kiekviena diena pas mane yra isskyros. Buvau pas ginekologe. Viskas tvarkoj, jokiu problemu. g.gif Bet kiekviena diena vaiksciuoti nors ir su kasdieniniais iklotais nenoriu. Kaip galima sumazinti isskyras. Negrazu labai, kai permatomi grazus apatiniai ir tas mazas, bet daug ka gadinantis iklotas. Ar taip tik pas mane tokia problemyte? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,turiu klausimeli.Po antro gimdymo menesines prasidejo kazkur po 8 men. menesines buvo noramlios,nei gausios nei ilgos,dabar laukiu kol jos vel ateis antra karta,bet niekaip nesulaukiu,jau veluoja savaite.Keisciausia yra tai,kad vakar man buvo labai gausus isskyrus prasiverzimas,net nezinau kaip jas pavadinti ar tai isskyros ar tai kaip kokie vandenys butu nubege, tiesiogine ta zodzio prasme.As sportavau ir staiga jauciu kad silta tarp koju,na galvoju prasidejo dienos,bet ne ir tu isskyru tiek daug,kad mano visos ne tik kelnaites bet ir kelnes klynas buvo slapias.Be to jau kokia savaite skauda nugara.Kazin kas cia galetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 01 24, 15:06)
Sveikos,turiu klausimeli.Po antro gimdymo menesines prasidejo kazkur po 8 men. menesines buvo noramlios,nei gausios nei ilgos,dabar laukiu kol jos vel ateis antra karta,bet niekaip nesulaukiu,jau veluoja savaite.Keisciausia yra tai,kad vakar man buvo labai gausus isskyrus prasiverzimas,net nezinau kaip jas pavadinti ar tai isskyros ar tai kaip kokie vandenys butu nubege, tiesiogine ta zodzio prasme.As sportavau ir staiga jauciu kad silta tarp koju,na galvoju prasidejo dienos,bet ne ir tu isskyru tiek daug,kad mano visos ne tik kelnaites bet ir kelnes klynas buvo slapias.Be to jau kokia savaite skauda nugara.Kazin kas cia galetu buti? g.gif

Gal nestumas g.gif
Atsakyti
gal kas girdejot apie Leptotrix vaginalis grybeli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 26 sausio 2011 - 20:59
QUOTE(JulijaR @ 2011 01 24, 13:06)

gal tiesiog organizmas dar visiskai neatsigavo po nestumo o ir ''isivaziuot'' menesines turi 4u.gif bet kokiu atveju dutu idealiausia kad pasitartumet su ta sriti ismananciais daktarais ax.gif
beto nugaros skausmas daznas kiausidziu uzdegimo palydovas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Versacci*: 27 sausio 2011 - 22:50
QUOTE(JulijaR @ 2011 01 24, 14:06)

Tai galetu buti del to kad organizmas ruosiasi menesinems,arba kaip ir sakyta pries tai gali buti gimdos ar kiausidziu uzdegimas.
Atsakyti