Įkraunama...
Įkraunama...

Kova su išskyromis

jauciu apie leptorix grybeli niekas nieko negali pasakyt, kas anas per zaraza 4u.gif
Atsakyti
Labukas. Ir mane kankino gausios iskyros. Naudojau visokiausiu zvakuciu, bet poveikis ju buvo trumpalaikis. Pries kelis menesius panaudojau Fahow firmos kapsules-zvakutes. Visos bedos dingo. Tikrai geras dalykas. Galit pabandyti. 4u.gif Man jas pasiule ginekologe tik kur kas daugiai jai sumokejau nei buciau kitur pirkus. Bet svarbu, kad padejo! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. smile.gif
Turiu problemą, su kuria nežinau kaip kovoti. Jau apie du metus laiko susiduriu su pagausėjusiomis išskyromis. Jos mane kamuoja beveik visą mėnesinių ciklą. Tik kelios dienos po mm būna "sausa". Klausiau ginekologės, sakė, jog toks mano organizmas, nieko nepadarysi. Mane tai varo iš proto doh.gif Visą laiką yra šlapia. Išskyros ne baltos, o permatomos, tarsi vanduo, tik vidury ciklo jos sutirštėja. Įklotų nemėgstu, o kelnaičių gi nekeisiu po dešimt kartų į dieną doh.gif Labiausiai nervina vasarą, kai deginiesi, o vidury kelnaičių pasirodo šlapias plemas, reikia bėgsti maudytis, arba rengtis.. doh.gif
Ar turite šią problemą ir kaip kovojate? Gal yra kokių vaistų ar preparatų kurios padėtų? Negi iš tikrųjų nieko negalima su tuo padaryti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites. Siuo metu esu ne Lietuvoje ir susiduriau su viena problema. Jau beveik savaite laiko teka rausvos vandeningos isskyros, nieko lyg ir neskauda, nesu nescia. Gal is jusu kuriai nors yra taip buve? Prasau, parasykit kas tai galetu buti. Man jau baisu darosi.
Atsakyti
QUOTE(sandy26 @ 2012 12 27, 18:40)
Sveikutes mergaites. Siuo metu esu ne Lietuvoje ir susiduriau su viena problema. Jau beveik savaite laiko teka rausvos vandeningos isskyros, nieko lyg ir neskauda, nesu nescia. Gal is jusu kuriai nors yra taip buve? Prasau, parasykit kas tai galetu buti. Man jau baisu darosi.

butinai kreipkis i ginekologa...
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2011 03 30, 14:47)
Labukas. Ir mane kankino gausios iskyros. Naudojau visokiausiu zvakuciu, bet poveikis ju buvo trumpalaikis. Pries kelis menesius panaudojau Fahow firmos kapsules-zvakutes. Visos bedos dingo. Tikrai geras dalykas. Galit pabandyti. 4u.gif  Man jas pasiule ginekologe tik kur kas daugiai jai sumokejau nei buciau kitur pirkus. Bet svarbu, kad padejo! mirksiukas.gif

Geras šitas daiktas. Kiek brūdo paskui po jo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
palnuojame vaikeli, ir pastebejau, kad 20-23 ciklo diena pasirodo baltos isskyros, kuriu nepavadinciau isskirom, tiesiog vienas didelis lasas.
Skaiciau, kas tai galetu buti ir radau toki sakini:
15-20 diena (liuteininio laikotarpio pradžia)
Po ovuliacijos kiaušinėlis "keliauja" kiaušintakiu 4-6 paras ( Jis neturi uodegytės, kaip spermatozoidas, kurios pagalba galėtų judėti - kiaušinėlis yra stumiamas dėl kiaušintakių judesių, "pompuojamas"). Šio periodo pabaigoje jis patenka į gimdą. Jeigu nėra apvaisintas, 20-21 dienomis jis suardomas.

Ar gali buti, kad man buna vaisingos dienos, kiausinelis ovuliuoja, bet neapvaisintas apie 20 diena suira bei pasisalina balksvom isskyrom?

atsiprasau jei kam klausimas juokingas, bet vis bandau suprast savo organizma..
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 01 06, 21:07)
Geras šitas daiktas. Kiek brūdo paskui po jo  doh.gif

Čia teigiamas ar neigiamas atsiliepimas?
Atsakyti
Sveikos, susidūriau su tokia problema. Šiuo metu sergu gripu ir iš makšties pradėjo bėgti kraujas, tačiau tamsesnis nei įprastai, per mėnesinių ciklą. Ar tai galėjo įtakoti mano liga. Nes mėnesinėmis prasirgau šį mėnesį 20 diena.
Atsakyti
QUOTE(Lisbeta @ 2013 01 31, 09:50)
Sveikos, susidūriau su tokia problema. Šiuo metu sergu gripu ir iš makšties pradėjo bėgti kraujas, tačiau tamsesnis nei įprastai, per mėnesinių ciklą. Ar tai galėjo įtakoti mano liga. Nes mėnesinėmis prasirgau šį mėnesį 20 diena.

Pastoviai bėga? ar tik tepa, tokios labai tamsios išskyrios
Atsakyti
Taip pat kaip per menesines pastoviai lasa po kelis laselius . Nesakyciau kad stipriau nei per menesines bet ir nesilpniau pamaniau kad gal menesines pasikartojo.bet ar taip gali but?
Atsakyti
QUOTE(Lisbeta @ 2013 01 31, 10:41)
Taip pat kaip per menesines pastoviai lasa po kelis laselius . Nesakyciau kad stipriau nei per menesines bet ir nesilpniau pamaniau kad gal menesines pasikartojo.bet ar taip gali but?

Pilvo nemaudžia? Nemanau kad pasikartojo.
Antibiotkus vartoji?
Atsakyti