Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Flika @ 2013 01 04, 21:36)
O kas taip atkalbinėja Plaukų Galerijoj?! g.gif Aš ten lankausi ir nukerpa taip kaip noriu

Nėra taip, kad nekirpsiu ir vsio. Tiesiog "gražiai be grifkos atrodo, nukirpsim tai kasrytą reiks sėdėt prie jos, tvarkant, kakta ne aukšta, tad ta grifka nereikalinga". Tiesiog visada priverčia pačią suabejoti. O būtų taip, kad "o, labai gerai atrodys, padarysim taip taip, bus puiku". Tai kažkaip man jokių abejonių nesukeltų. g.gif
Atsakyti
As Egle is Plauku galerijos pakeiciau i Livija is Andzelo (jei neklystu toks salonas), salia laisves alejos:) Ir likau netgi labiau patenkinta tiek dazymu tiek kirpimu tiek bendravimu ir tiek kaina biggrin.gif drinks_cheers.gif Mano plaukai silpnoki, zemiau peciu ir dabar bandau atsiauginti savo naturalia spalva, bet kad nebutu labai netvarkinai, ties sklastymu imetu nedaug sviesiu sruogeliu, o pries tai buvo dazyti visi 4u.gif Taigi tikrai labai rekomenduoju, graziai nudaze, ir isdziovina labai naturaliai, nesulyzina plauku ir grifkos kaip kitos megejos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas dėl Bangos iš Blic, tai įspūdžio irgi nepaliko gero..Cackinosi, šypsojosi, šviesino man plaukus..rezultate - ryža...Nors perspėjau,kad plaukas turi geltono pigmento ir dažnai gaunuos ryžavota..O kaip ir belle du jour nulupo kaip už Ferarį doh.gif Dar labai jaunutė yra,tikiu, kad praktikos mažai turi..Bet daugiau neisiu pas ją..Kiek žinau ji anksčiau dirbo "Grožio karalystė" Šilainiuose..

QUOTE(Balalaika. @ 2013 01 05, 20:50)
Nėra taip, kad nekirpsiu ir vsio. Tiesiog "gražiai be grifkos atrodo, nukirpsim tai kasrytą reiks sėdėt prie jos, tvarkant, kakta ne aukšta, tad ta grifka nereikalinga". Tiesiog visada priverčia pačią suabejoti. O būtų taip, kad "o, labai gerai atrodys, padarysim taip taip, bus puiku". Tai kažkaip man jokių abejonių nesukeltų. g.gif

Gal tiesiog profesionalia akim mato, kad grifka netiks ax.gif
Pamenu aš irgi grifkos norėjau nors ir aukšta kakta pas mane, paprašiau,bandė atkalbėti, nepavyko - nukirpo doh.gif Jetau kaip keikiausi aš su ja..Visa laimė, kad plaukai greitai auga pas mane..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 06 sausio 2013 - 23:48
Gal kas kerpasi/dazosi pas Jolanta Maciuliene ( dirba savo salone JM)? kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana-Kaunas: 08 sausio 2013 - 14:13
Sveikos 4u.gif
Gal kuri, lankosi grozio salone " Vinge" g.gif parekomenduokit, kas graziai dazo ten plaukus mirksiukas.gif ax.gif
Ir siaip, idomu butu atsiliepimai smile.gif 4u.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2013 01 09, 16:56)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri, lankosi grozio salone " Vinge" g.gif parekomenduokit, kas graziai dazo ten plaukus mirksiukas.gif  ax.gif
Ir siaip, idomu butu atsiliepimai smile.gif  4u.gif Aciu mirksiukas.gif

Ji berods Šilainiuose randasi, ar ne?! Draugė ten lankosi tik pas manikiūrininkę, bet ryt galėsiu užklausti dėl kirpėjos, gal bus ką girdėjus..
Atsakyti
thumbup.gif butu puiku mirksiukas.gif taip, Silainiuose Baltu pr. 4u.gif
http://www.vinge.lt/
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2013 01 10, 10:02)
thumbup.gif butu puiku mirksiukas.gif taip, Silainiuose Baltu pr. 4u.gif
http://www.vinge.lt/

Kalbėjau su drauge, sakė meistrė Radvyda (berods toks vardas, žodžiu labai retu vardu) thumbup.gif Ir kitos geros, bet šita labiausiai liaupsinama..Tikiuos padėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 01 06, 23:21)
As Egle is Plauku galerijos pakeiciau i Livija is Andzelo (jei neklystu toks salonas), salia laisves alejos:) Ir likau netgi labiau patenkinta tiek dazymu tiek kirpimu tiek bendravimu ir tiek kaina biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Tikriausiai apie "Anžero" saloną kalbate mirksiukas.gif Kiek atsiėjo apsilankymas pas šią kirpėją?
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 10, 13:26)
Kalbėjau su drauge, sakė meistrė Radvyda (berods toks vardas, žodžiu labai retu vardu)  thumbup.gif Ir kitos geros, bet šita labiausiai liaupsinama..Tikiuos padėjau 4u.gif

Didelis aciu mirksiukas.gif bandysim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2013 01 10, 15:58)
Didelis aciu mirksiukas.gif bandysim mirksiukas.gif  4u.gif

Lauksim atsiliepimų drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, noriu kirptis karstomis zirklemis, mastau apie Ametisteja akropolyje. Pirma kart kirpciausi cia... g.gif siaip konkreciai noriu tik galus pakirpt, gal patartumet kuri kirposi pas kuria kirpeja? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti