Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Tresor @ 2012 12 19, 08:24)
Ka galite rekomenduoti is salono Blitc ausros gatveje? Zinau, kad Julija yra labai isgirta, o kaip kitos ten dirbancios meistres?

Jeigu klausiate dėl šukuosenos, tai nesiūlau eiti nei pas vieną schmoll.gif Nebent pas Juliją.
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2012 12 19, 11:39)
Jeigu klausiate dėl šukuosenos, tai nesiūlau eiti nei pas vieną  schmoll.gif Nebent pas Juliją.

Taip apie sukavima kalbu, uzsirasiau makiazui, tai galvoju ir apie susukavima tame salone. Bet dabar mane isgasdinot..Kodel jums nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 12 20, 08:20)
Taip apie sukavima kalbu, uzsirasiau makiazui, tai galvoju ir apie susukavima tame salone. Bet dabar mane isgasdinot..Kodel jums nepatiko?

Dariausi ten vestuvių šukuosena mirksiukas.gif
Atsakyti
As dariausi pas Julija, lb patiko, kitu nezinau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, einant i Ametisteja Kaune, akropoli kirptiis, reikia registruotis? ar atejus vietoj ten iskarto kirptis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 12 21, 21:55)
sveikos, einant i Ametisteja Kaune, akropoli kirptiis, reikia registruotis? ar atejus vietoj ten iskarto kirptis? biggrin.gif

Reikia registruotis smile.gif
Atsakyti
kažin kuri kirpėja Grožio galerijoje geriausiai su ilgais plaukais tvarkosi? Konkrečiai tai noriu gražių kirpčių. Nežinau pas ką kreiptis.
Iki šiol ėjau į Plaukų galeriją, bet ten man nenori jų kirpti, atkalbinėja, o man vis tiek reikia, o per nenorą jei kirps, tai ir gausis š.
Ir apskritai neradau dar kirpėjos kuriai patikėčiau daugiau nei galvos išplovimą, ir galų pakirpimą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 23 gruodžio 2012 - 15:51
Sveikos, merginos smile.gif
gal kas galetumete rekomenduoti gera kirpeja Garliavoje smile.gif Bandau atsisviesinti plaukus, taigi gal kas darete kazka panasaus ir likote patenkintos, nes kur lankausi dabar, tai vis prideda sruogu, o paskui nutamsina doh.gif O jei to nedarete, tai tiesiog parekomenduokite kirpeja, kuria esate patenkintos 4u.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos,ka galit rekomenduoti is plauku stilistu kaune,noreciau kad parinktu kirpima kuris deretu pagal veida,aciu...
Atsakyti
sveikos, parekomenduokit, kas galetu nebrangiai nudazyt plaukus butu gerai, kad dirbtu su keune
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 12 23, 15:50)
kažin kuri kirpėja Grožio galerijoje geriausiai su ilgais plaukais tvarkosi? Konkrečiai tai noriu gražių kirpčių. Nežinau pas ką kreiptis.
Iki šiol ėjau į Plaukų galeriją, bet ten man nenori jų kirpti, atkalbinėja, o man vis tiek reikia, o per nenorą jei kirps, tai ir gausis š.
Ir apskritai neradau dar kirpėjos kuriai patikėčiau daugiau nei galvos išplovimą, ir galų pakirpimą. g.gif

O kas taip atkalbinėja Plaukų Galerijoj?! g.gif Aš ten lankausi ir nukerpa taip kaip noriu
Papildyta:
QUOTE(jurrrge @ 2013 01 03, 10:18)
Sveikos, merginos smile.gif
gal kas galetumete rekomenduoti gera kirpeja Garliavoje smile.gif Bandau atsisviesinti plaukus, taigi gal kas darete kazka panasaus ir likote patenkintos, nes kur lankausi dabar, tai vis prideda sruogu, o paskui nutamsina  doh.gif O jei to nedarete, tai tiesiog parekomenduokite kirpeja, kuria esate patenkintos  4u.gif Aciu labai  4u.gif

Prie 2-osios vidurinės mano draugė gyrė kirpėją..Berods iš Garliavos, galiu pasitikslinti..Jums Aleksotas netoli,gal ten kokių surasit lengviau..Arba užeikit i Garliaviškių kampelį SM
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 12 19, 08:24)
Ka galite rekomenduoti is salono Blitc ausros gatveje? Zinau, kad Julija yra labai isgirta, o kaip kitos ten dirbancios meistres?

as daziausi plaukus pas banga-tai gavosi nieko gero doh.gif sviesinausi plaukus,tai nzn kaip ji ten man spalva parinko,bet isejau ryzut ryzutele doh.gif o nulupo tai ohoho kiek pinigeliu.o bunant salone man tas ryzumas nekrito kazkaip i akis,gal del apsvietimo,bet grizus namo asaru buvo doh.gif galvojau is pradziu grizt pas ja ir prasyt kad pataisytu kazkaip,bet paskui galvojau dar blogiau bus,tai uzsirasiau pas Kestuti ir viska man sutvarke.Iki siol lankausi tik pas ji.
Dar Blic'e sukuosena dariausi pas Ligita.is priekio labai patiko kai padare,bet kai pamaciau kaip is nugaros atrodo...zodziu nesuprato matyt ko norejau,is priekio tik pataike padaryt,nes konkreciai maciau ka daro,o laiko jau nebebuvo oziuotis ir kazka ardyt,tai dziaugiausi ,kad svecias tik buvo ,o ne jaunoji vestuvese biggrin.gif
tai tokia mano patirtis Blic ax.gif siaip eiciau ten tikrai dar karta darytis sukuosenos,bet Butinai nesciaus nuotrauka ko konkreciai noriu,kad parodyt. truputis OT ,bet va makiaza man tai idealu ten padare wub.gif
Atsakyti