Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Kriste_ @ 2013 03 19, 17:12)
tai pas kestuti kaip suprantu 200lt reik turet jei nori plaukus dazyt ir kirpti?  ax.gif vidutinio ilgio plaukai  rolleyes.gif

Turėtų pakakti iki 200.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 19 kovo 2013 - 17:34
atsiminiau, noriu paklausti pas tas kurios buvo pas Kestuti, ar jis siulo ysigyti kokios nors produkcijos? ar ka nors parekomenduoja? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 03 19, 20:36)
atsiminiau, noriu paklausti pas tas kurios buvo pas Kestuti, ar jis siulo ysigyti kokios nors produkcijos? ar ka nors parekomenduoja?  4u.gif  ax.gif

Niekada nesiule, bet paklausus mielai atsako, pataria smile.gif
Atsakyti
Buvau pas Kestuti, ir ka galiu pasakyti, visiskai nesuzavejo schmoll.gif
Kaina gan didele ir visiskai neatitiko rezultato, bent jau mano atveju g.gif Nors pries tai mergina paleido tikrai graziai sutvarkytais plaukais, bet jos plaukai ir taip idealus mano akim ziurint smile.gif
Ieskau savosios kirpejos ar kirpejo toliau... Arba grisiu pas senasias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 03 20, 09:07)
Buvau pas Kestuti, ir ka galiu pasakyti, visiskai nesuzavejo schmoll.gif
Kaina gan didele ir visiskai neatitiko rezultato, bent jau mano atveju g.gif Nors pries tai mergina paleido tikrai graziai sutvarkytais plaukais, bet jos plaukai ir taip idealus mano akim ziurint smile.gif
Ieskau savosios kirpejos ar kirpejo toliau... Arba grisiu pas senasias biggrin.gif

kas butent nepatiko? ka ne taip padare? g.gif
Atsakyti
Grožio salone ,,Pjesė" Audra taip mano draugę nudažė, jog ta net verkė. Geriau pati būtų nusidažiusi...
Papildyta:
QUOTE(Kriste_ @ 2013 03 03, 17:52)
Sveikutes  smile.gif
O kas gal lankotes pas Ina is Baidzio ?  4u.gif nes anskciau cia forumieciu daug kas pas ja ejo kaip daba ? gal yra apsilankanciu ?  rolleyes.gif

Sveika, lankėmės pas Iną trise, tačiau ji labai konservatyvi, kirpimai klasikiniai, saugo plaukus bigsmile.gif
Atsakyti
Kas nenorite kad daug nukirptu plauku, tai siulau pas Eivida apsilankyti. Pakerpa minimaliai (aisku pagal plauku bukle), jis labiau linkes "auginti plaukus" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 03 20, 10:07)
kas butent nepatiko? ka ne taip padare? g.gif

Gal is mano plauku nelabai ir eina kanors padaryti, turiu omenyje jie ploni ir kazkokio kirpimo nepritaikysi, o del spalvos, tai manau toki rezultata buciau turejus pas bet kokia kirpeja (net ir visiskai vidutinio lygio). Taigi, is visu lankytu kirpeju, sis man nepaliko WOW ispudzio. Turiu pamineti, jog ir blogiau tikrai nepadare smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif gal galima Inos kontaktus?
Atsakyti
Turėjau lankytis pas Kęstuti, bet jis susirgo. Ėjau pas jo kolege, nes jau verkiant reikėjo su plaukais ką nors daryti smile.gif
Patenkinta darbu, ir spalvas labai graziai parinko. Neleido sviesinti kaip norejau, kaip alternatyva to pasiule sruogeliu. smile.gif
Už plaukus žemiau pečių sumokejau 180lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir as parasysiu apie Kestuti. Buvau du kartus ir manau vel eisiu. Kai jis nudazo plaukus ir po 3 menesiu man dar nera butinybes dazyt, kirpima irgi padaro lb patogu, graziai plaukai krenta. As jokiu putu ar kitu priemoniu nenaudoju, issidziovinu ir einu. Kazkokio stebuklo nera, bet va kazkas kitaip, tikrai patogiau. Uz dazyma visos galvos ir kirpima (plaukai zemiau menciu) moku atrodo 160lt.
Atsakyti
Prieš pora mėnesių buvau pas Kęstutį kirptis. Nusivyliau... verysad.gif Nežinau kodėl jis taip išgirtas? Na bendrauja jis tikrai maloniai... bet tik tiek. Nukirpo per 15 min, bet nieko panašaus, ko prašiau schmoll.gif Robertas mėgsta eksperimentuoti, būna, kad ir sėkmingai... ax.gif Bandysiu ieškoti toliau.
Atsakyti