Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(vika007 @ 2013 08 13, 21:18)
Istorijos atomazga. Siandien turejau eiti pokalbiui pas direktore. Bet pati direktore man paskambino anksciau ir pasake, kad pasikalbejo su Gabija ir pasviesins mano plaukus. Tai imete daug sruogu ir vaizdu esu dabar labai patenkinta.  Tik ne itin smagu buvo eiti tokiu keliu

Ta pati kiroeja daze ar kazkas kitas? Jei ta pati, idomu koks bendravimo tonas, gal kiek mandagesne tapo?
Atsakyti
vika007,
O tai ar reikejo moketi uz sruogeliu dazyma?
Atsakyti
Daze mane ta pati Gabija. Bendravimo tonas buvo draugiskas, bet esu tikra,kad viduj nepatenkinta buvo, juk teko perdazyti nemokamai smile.gif Ir tai tolygu pripazinti savo klaida. O as sedejau labai dalykiskai nusiteikus ir i kalbas nesileido mandagiai,bet saltai. Siaip tai jei ne direktore niekas manes nebutu perdaze. Direktore superine Saulejos. Nenoriu,kad mergaites issigastumet ir del sio incidento neitumet pas Gabija. Juk visiems visko pasitaiko. Tik gyvas irodymas jei moki pinigus turi teise reikalauti norimo rezultato. Plauku tikrai per du dazymus nesugadino. Kas mane zavi tai priemones kuriomis ten dirbama. Reiks pasidometi kokia dar geresne kirpeja Saulejoj dirba smile.gif
Atsakyti
Beieškant kirpėjos vakar teko apsikirpti pas Ritą, kuri dirba V. Krėvės pr. prie buvusio ,,Saulėtekio". Rezultatu šiuo metu esu patenkinta bigsmile.gif Konkrečiau bus matyti kaip paaugs plaukai. Matosi, jog moteris myli savo darbo, išmano ir dar savo patarimų duoda. Man patiko jos darbas, bendravimas, o ypač kaina thumbup.gif Draugės vakar matė tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 18 rugpjūčio 2013 - 17:44
Sveikos,
Noriu patarimo, negaliu apsispręsti pas kuria geriau kirptis kare ir šviesinti plaukus. Norėčiau modernesnio kirpimo, renkuosi tarp Rasos ,,Grozio galerija" ir Egle ,,Plauku galerija". 4u.gif
Atsakyti
skaitineju tema ir jau galva susisuko nuo pagyrimu ir papeikinu kirpejams, net neatrenku jau kas gea kas nelabai smile.gif

Tai dabar tada prasau kad kas rekomenduotumet mano plaukus pavesti kokiai gerai kirpejai, nes ir taip nebuvo ju kupeta ant galvos, o dabar stipriai isslinko man ju ir liko tik puse. Tai bijau pas bet ka eiti, nes kad plika visi nelikciau. Reikia verkiant gero kirpimo kad pasipustu kazkiek.
Gal kas rekomenduotumete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2013 08 20, 00:39)
skaitineju tema ir jau galva susisuko nuo pagyrimu ir papeikinu kirpejams, net neatrenku jau kas gea kas nelabai smile.gif

Tai dabar tada prasau kad kas rekomenduotumet mano plaukus pavesti kokiai gerai kirpejai, nes ir taip nebuvo ju kupeta ant galvos, o dabar stipriai isslinko man ju ir liko tik puse. Tai bijau pas bet ka eiti, nes kad plika visi nelikciau. Reikia verkiant gero kirpimo kad pasipustu kazkiek.
Gal kas rekomenduotumete  ax.gif

Rita prie buvusio ,,Saulėtekio" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2013 08 20, 12:06)
Rita prie buvusio ,,Saulėtekio"  thumbup.gif

O tai kirpykla pačiame "Saulėtekyje" blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 08 13, 15:39)
tai va aš galvojau ir pas Gabiją gal eit, bet po jūsų pasisakymo, užsirašiau pas kitą kirpėją. Tikiuosi nereikės nusivilt.  biggrin.gif

pas ka uzsiraset? gal jau buvot?
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2013 08 22, 15:00)
pas ka uzsiraset? gal jau buvot?

eisiu ryt. mirksiukas.gif Tai ryt ir pasakysiu pas ką ir patiko ar ne smile.gif
Atsakyti
Kas kruopščiai ir nebrangiai (iki 20Lt) kerpa vyrus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2013 08 21, 19:08)
O tai kirpykla pačiame "Saulėtekyje"  blush2.gif ?

V. Kreves pr. 82
Papildyta:
QUOTE(Mistica @ 2013 08 22, 16:55)
eisiu ryt.  mirksiukas.gif Tai ryt ir pasakysiu pas ką ir patiko ar ne smile.gif

Labai laukiam atsiliepimo 4u.gif
Atsakyti