Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

[quote=DiKu,2013 08 23, 19:17]
V. Kreves pr. 82
Papildyta:

man maps.lt tokio adreso neranda arba as nemoku ieskoti, todel prasau pasakyti kaip vadinasi ta kirpykla, bus man aiskiau ir lengviau. 4u.gif
Atsakyti
Tai va, buvau pas Džiuljetą Petrulienę iš Grožio artelės. Na tai ką. Patiko ir net labai. biggrin.gif Aišku nežinau ar susitvarkysiu su plaukais po jų išplovimo (sakė kad tikrai nieko nereikės daryt). Bet spalvą pataikė, tokia kokios ir norėjau. thumbup.gif Ir sumokėjau mažiau nei pas Kęstutį. Kas irgi džiugina. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 08 24, 09:45)
Tai va, buvau pas Džiuljetą Petrulienę iš Grožio artelės. Na tai ką. Patiko ir net labai.  biggrin.gif Aišku nežinau ar susitvarkysiu su plaukais po jų išplovimo (sakė kad tikrai nieko nereikės daryt). Bet spalvą pataikė, tokia kokios ir norėjau.  thumbup.gif Ir sumokėjau mažiau nei pas Kęstutį. Kas irgi džiugina.  bigsmile.gif

Sakykit, o prieš kiek laiko užsirašyt reikėjo? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 08 24, 09:45)
Tai va, buvau pas Džiuljetą Petrulienę iš Grožio artelės. Na tai ką. Patiko ir net labai.  biggrin.gif Aišku nežinau ar susitvarkysiu su plaukais po jų išplovimo (sakė kad tikrai nieko nereikės daryt).

Labai idomu, kaip plaukai atrodo po plovimo, ar taip pat gerai, nes is karcios patirties galiu pasakyti, kad tenka atsisakyti nauju isbandytu kirpeju butent del sios problemos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2013 08 25, 11:35)
Labai idomu, kaip plaukai atrodo po plovimo, ar taip pat gerai, nes is karcios patirties galiu pasakyti, kad tenka atsisakyti nauju isbandytu kirpeju butent del sios problemos ax.gif

na galvą išsiploviau šiandien. biggrin.gif Tai aišku ne taip gerai, kai atrodė tik išėjus iš kirpyklos (ėjau iš tikro prieš šventę). Bet esu tikrai patenkinta rezultatu. thumbup.gif Pastangų įdėt nereikėjo jokių išsiplovus galvą, pasitepiau aliejuku ir natūraliai išdžiuvo. Su fenu džiovinu tik tada, kai reikia, kad greičiau išdžiūtų plaukai.

Dėl eilių atsakyt nelabai galiu, nes rašiausi prieš savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 08 25, 13:46)
na galvą išsiploviau šiandien.  biggrin.gif Tai aišku ne taip gerai, kai atrodė tik išėjus iš kirpyklos (ėjau iš tikro prieš šventę). Bet esu tikrai patenkinta rezultatu.  thumbup.gif

Vadinas, kirpeja verta demesio 4u.gif . Reikes sekanti karta pabandyti pas ja apsikirpti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2013 08 25, 14:26)
Vadinas, kirpeja verta demesio 4u.gif . Reikes  sekanti karta pabandyti pas ja apsikirpti mirksiukas.gif

Kiekvieai skirtingai, ankstesniuose forumuose ją kritikavo g.gif Reikia pabandyti, bet ji už kirpimą nepigiai ima.
Papildyta:
[quote=Zviro,2013 08 24, 01:04]
[quote=DiKu,2013 08 23, 19:17]
V. Kreves pr. 82
Papildyta:

man maps.lt tokio adreso neranda arba as nemoku ieskoti, todel prasau pasakyti kaip vadinasi ta kirpykla, bus man aiskiau ir lengviau. 4u.gif
[/quote]
Rasite, lengvai naujame penkiaaukstyje.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2013 08 25, 14:57)
Kiekvieai skirtingai, ankstesniuose forumuose ją kritikavo g.gif  Reikia pabandyti, bet ji už kirpimą nepigiai ima.
Papildyta:

Rasite, lengvai naujame penkiaaukstyje.

O kaip kainos pas Ritą ax.gif ? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti?
Atsakyti
[quote=DiKu,2013 08 25, 15:57]
Kiekvieai skirtingai, ankstesniuose forumuose ją kritikavo g.gif Reikia pabandyti, bet ji už kirpimą nepigiai ima.

Reikes paskaitineti, laiko dar turiu iki sekancio kirpimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonce: 26 rugpjūčio 2013 - 08:21
[quote=Nonce,2013 08 26, 08:20]
[quote=DiKu,2013 08 25, 15:57]
Reikes paskaitineti, laiko dar turiu iki sekancio kirpimo g.gif
[/quote]
Džiuljeta Petrulienė stilistė, ji dalyvavo keičiant moterims stilių. Internete yra apie ją aprašyta. Tik kainos kirpimo ir dažymo reikėtų klausti iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2013 08 26, 20:25)
Džiuljeta Petrulienė stilistė, ji dalyvavo keičiant moterims stilių. Internete yra apie ją aprašyta. Tik kainos kirpimo ir dažymo reikėtų klausti iš anksto.

aš už kirpimą ir dažymą sruogelėmis bei paskui tonavimą, nes spalva biški per geltona buvo, sumokėjau 140lt (plaukai truputį žemiau pečių). ax.gif Tik galvoju, kad gali nepatikt kitom, jei bijo plaukų trumpinimo. Noooors... manęs paklausė ar tik galiukus pakirpt ar iškarpyt. Tai sakiau, kad darytų kaip jai atrodo geriau. Ir rezultatu tikrai patenkinta likau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 08 26, 21:51)
aš už kirpimą ir dažymą sruogelėmis bei paskui tonavimą, nes spalva biški per geltona buvo, sumokėjau 140lt (plaukai truputį žemiau pečių).  ax.gif Tik galvoju, kad gali nepatikt kitom, jei bijo plaukų trumpinimo. Noooors... manęs paklausė ar tik galiukus pakirpt ar iškarpyt. Tai sakiau, kad darytų kaip jai atrodo geriau. Ir rezultatu tikrai patenkinta likau.  thumbup.gif

o kuriam salone ji dirba? 4u.gif
Atsakyti