Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Bulis @ 2013 09 13, 12:40)
Atėjau pagirti savo kirpėjos - Liuba, kuri dirba Užliedžiuose  thumbup.gif , šalia Kauno, kokie 3Km. Kas su savo mašina, tai tikrai verta biggrin.gif. Šiandien mane kirpo - esu be proto patenkinta, dar niekas gyvenime nebuvo niekada taip manęs apkirpęs biggrin.gif!! Ir beje, pas ją praeitą mėn dariausi vestuvinę šukuoseną - padarė tobulai biggrin.gif, ir, beje, tikrai labai pigiai  thumbup.gif  thumbup.gif .
Liuba, grožio salonas "Ibela", Užliedžiai, Ledos g. 27D

Man rodos, esu girdejus apie ja geru atsiliepimu wink.gif Kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 09 11, 10:45)
Gal kas jau lankėtės Ditės grožio namuose Prismoje? Norėčiau Matrix dažus išbandyti, tai galvoju ar verta ten eiti smile.gif

Mane irgi domina šie grožio namai ir dažai Matrix bigsmile.gif Man reikia "stiprios" kirpėjos, nes turiu gana daug plauku ir idomu kaip sitie dazai, pagrindiniai reikalavimai, kad islaikytu spalva ir zvilgetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2013 09 12, 20:10)
Ina,  dirbanti Baidyje. Pas ja lankausi su pertraukomis gal 6 metus galvoju  g.gif  Man patinka jos kirpimas, poziuris i plaukus - tausoti, nedarysi nesamoniu, kurios tau netinka, arba norai, kurie nesigaus realiai. Proceso metu pakoreguoja, kad tiktu tavo veidui, tavo iprociams. Paklausia, kaip formuoji plaukus, kiek laiko skiri, kaip daznai plauni. Daziusi nesu, todel nezinau kas realiai gausis ir ar dazys is viso biggrin.gif Nes viena karta norejau  dazymo grynai baltomis sruogomis- pasake, kad nesigaus ant mano tamsiu plauku, geriau ir nebandyti biggrin.gif

Gal žinot ar Ina kerpa šeštadieniais? Arba bent vėlai vakarais... nuo 19val?
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2013 09 22, 18:32)
Gal žinot ar Ina kerpa šeštadieniais? Arba bent vėlai vakarais... nuo 19val?

6dieniais dirba, velais vakarais man rodos ne.. Na iki 19 tai laisvai, bet nuo kazin, Cia jau su ja telefonu derinkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2013 09 07, 00:32)
Pavalkatavus pas Kestuti, griztu pas Ina. Jau rasiau, kad paskutinis kartas pas ji mane nuvyle, nieko nesugalvojus uzsirasiau pas Ina. Pirma karta pas ja dazysiu. Kolege pas ja seniai dazosi (seniau as nedazydavau is viso) - ji sruogomis kaip ir as. Spalva atitaikyta puikiai, laiko gerai. Kirpimai Inos man patinka, visada isklauso ko nori ir nepaleidzia savivales i darba.

Ina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pas ją aš jau keli metai, man ji liuks thumbup.gif . Niekada nenuvylė, profesionalė visomis prasmėmis wub.gif .. Ir kainos labai protingos..
Atsakyti
Sveikos,

gal kas buvote kirptis pas Julija is blitz salono?
Atsakyti
pamirsau pagirti ta ''mistiskaja Rita" (cia aisku ironiskai jos informacijos issimusima sioje temoje taip vadinu biggrin.gif ) prie Sauletekio dirbancia.
labai sauni, paprasta susikalbeti, atsakinga, kruopsti thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal galėtumėte kuri nors parašyti Inos tel. Nr? Arba salono, kur ji dirba. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2013 10 02, 14:43)
pamirsau pagirti ta ''mistiskaja Rita" (cia aisku ironiskai jos informacijos issimusima sioje temoje taip vadinu  biggrin.gif  ) prie Sauletekio dirbancia.
labai sauni, paprasta susikalbeti, atsakinga, kruopsti  thumbup.gif

Kokios kainos pas ja?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2013 10 04, 08:33)
Kokios kainos pas ja?
Aciu

30-40, bet as tik kerpuosi, nedazau plauku 4u.gif sakyciau laaaabai demokratiska kaina bigsmile.gif eini ir nedrebi kad mostels sumele unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 04 spalio 2013 - 07:45
Sveikos,
Gal galima Ritos mob.tel i az? Dekui.
Atsakyti
O gal rekomenduotumete kokia gera kirpeja Silainiuose ar netoliese? Ypac reiketu tokios, kuri gerai kirpciukus parinktu ir nukirptu ax.gif Domintu ir kirpimu kainos 4u.gif
Atsakyti