Retai rasau atsiliepimus ,bet...PLAUKU GALERIJOJE daziausi ataugusias saknis (pas SIGUTE)kazkokia,prasymas buvo naturalia spalva(kartojau istisai ,kad tik nebutu raudono atspalvio).Rezultatas spryndis nuo saknu rausvi ,kastoniai nzn.Isisgandau pamaciusi ,bet puole juoktis ,kad tikrai tai naturali spalva.Pasakiau ,kad reikia man ryt normaliai atrodyti ir man netinka As neprasiau kastoniniu plauku.Kalbejomes ramiai ,paprasiau ,kad jei gali mane sutvarkytu ,o as susimokesiu ,nes jau neturejau is ko rinktis.Sutarem ryt susitikt.Tiesa kirpti atsisake ir pasijuoke ,sumokejau 150 ir isejau.
Ryte paskambinau Eglei paprasiau ,kad uzrasytu kirpimui ,atsove " o ka jei vel bus negerai ,sako ,gal jum niekur negerai" Sako eikite ten kur jums gerai padaro

.Pati Egle nemaciusi manes tvirtino ,kad mano plaukai labai naturalus.Buciau kojos ten nekelusi ,bet vakare vaziavome i rengini ,tad nusileidau ,nes nesinorejo su tais ryzais eiti.
Zodziu ta popiete atvykus jau mate ,kad virsugalvis ne i tema ,jau pasake ,kad galai gerokai saltesni ir naturalesni uz naujai dazytus.Perdazinejo ,bet tik patamsino raudonuma ,pasake taip "kitokiu dazu as neturiu"dar paprase 80 litu.tik uz priemones .
Na seip jau nuotrauku geriau nekelti ,nei tamsoje ,nei sviesoje spalva neprimena naturalios.
Viskas butu ok.Pasakiau joms ,kad nevisada juk viskas gaunasi,bet jos taip mane izeidinejo ramiu tonu,kad nezinau ko noriu ir pan.Labai itikinejo ,kad spalva naturali.Cia ju klaida ,gal plauku problema,bet buvo labai nemalonu.Niekada budama kirpejos vietoje taip nesizeminciau del kiekvieno lito ,man panasu ,kad uz ta liteli kita gatavos itikinti ,kad zalia tai melyna.
Nustebino elgesys ,sako mes ne seip is gatves ,mes meistrai.Na pyktis as ten nejau ,gal tiesiog pabandyti sutvarkyti zmogu reikia ,juolab ,kad mandagiai sakiau ,jog nepykstu ,kad nepavyko ,bet sutvarkom gal.Visi plaukai ,net galai buvo nudazyta kastonu.
Bala nemate tos spalvos .Nu ,bet elgesys cia smulkmenu,net nerasiau.Visi pas ka klausiau ar naturaliai atrodau ,sake tokios naturalios spalvos net nebuna

Pasirodo ,kad net saknis nevisi sugeba nudazyti