QUOTE(Tanite @ 2015 06 18, 11:23)
Na taip, dar ir nerūdijančio plieno, ar dar kokios varinės lyg būna.
Dėl to teiginio, na galbūt klaidingai mąstau, bet manau su jomis reikia mokėti elgtis. Nepalikti skysčio, teplioti riebalais, t.t. ir pan. Tikrai žinau žmonių, kuriems nesiseka su ja susidraugauti, prideginėja maistas, tad ir sakau, kad dar nepribrendau tam bandymui. Ypač kai jos brangokos yra ir būtų tiesiog gaila, jei nepasiteisintų man tas pirkinys.
Dėl to teiginio, na galbūt klaidingai mąstau, bet manau su jomis reikia mokėti elgtis. Nepalikti skysčio, teplioti riebalais, t.t. ir pan. Tikrai žinau žmonių, kuriems nesiseka su ja susidraugauti, prideginėja maistas, tad ir sakau, kad dar nepribrendau tam bandymui. Ypač kai jos brangokos yra ir būtų tiesiog gaila, jei nepasiteisintų man tas pirkinys.
Na, troškinimui ši keptuvė neskirta, nors, kartais dėmesio nekreipiu ir pilu vandenį gamindama. Riebalais teplioti dažnai nereikia (max kartą į porą savaičių, o kartais ir rečiau


Didžiausias jos minusas, sakyčiau, svoris - keliu dviem rankom

Pritraukia dažniausiai tada, kai aliejus pilamas į neįkaitintą keptuvę. Nors ,visgi, teisingai sakot, su ja reikia susidraugauti.