Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

thumbup.gif bet tai bellina koks "monstras" blink.gif
Atsakyti
beliinos pagerinta kaina blink.gif - orchidejos.lt buvo atsivežę ir suaugusius augalus rodos irgi su žiedstiebiais po 60 lt pardavinėjo.

Noriu aš jos ir bijau - dar ne mano patirčiai ją augint blush2.gif Palauksiu kaip kitiems seksis ir jei kelių žmonių patirtis bus sėkminga ryšiuosi ir aš. Kitaip gaila ne tik pinigų, bet ir augalo - man sunku su "išnorėtais ir išsvajotais" augalėliais atsiveikint, tai jautruoliukų kol kas ir privengiu blush2.gif

Labai labai linkiu, kad sėkmingai sektųsi draugaut su šia gražuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 05, 19:22)
Na va man nupirktu gelyciu foto ikeliu, atrodo stiprus ir grazus visi augalai  biggrin.gif

Nu tikrai superiniai augaliukai, riebokšniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 05, 19:41)
beliinos pagerinta kaina blink.gif  - orchidejos.lt buvo atsivežę ir suaugusius augalus rodos irgi su žiedstiebiais po 60 lt pardavinėjo.

Noriu aš jos ir bijau - dar ne mano patirčiai ją augint blush2.gif  Palauksiu kaip kitiems seksis ir jei kelių žmonių patirtis bus sėkminga ryšiuosi ir aš. Kitaip gaila ne tik pinigų, bet ir augalo - man sunku su "išnorėtais ir išsvajotais" augalėliais atsiveikint, tai jautruoliukų kol kas ir privengiu blush2.gif

Labai labai linkiu, kad sėkmingai sektųsi draugaut su šia gražuole  thumbup.gif

Ačiū Mumrikai uz palinkejimus! Jo, ir man pasirode bellinos kaina aukšta blink.gif Bet pirko vyras, tai biggrin.gif Ten bus bellina var. coerulea. Bijau ir aš jos, bet bandysiu bigsmile.gif Beje, kas liecia mano vyra, tai as jau ji taip isgyriau, kad toookiu didvyriu jauciasi dabar ax.gif Turbut kaskart gryzdamas ten uzvaziuos biggrin.gif

Ačiū merginos už pagyras, belieka sulaukti tikiuosi nesušaldytų ir kitaip nesugadintų augalų biggrin.gif

O foto iš tos parduotuvėlės irgi galėsiu įdėti, galbūt nuorodą į mano albumą, nes nuotraukų vyras prisiuntė laaabai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 05, 19:48)

Lauksim žiedukų dabar Jūsų augaliukų, o aš tai dar ir jų vaikučių lauksiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 05, 19:56)
Lauksim žiedukų dabar Jūsų augaliukų, o aš tai dar ir jų vaikučių lauksiu  blush2.gif  lotuliukas.gif

Jo žiedukų lauksim labai, o kad jau tokie riebūs tie augalėliai, tai Jolituxxx ir vaikučių netruksim sulaukt 4u.gif
Atsakyti
Belina dėl to ir brangi, kad čia jos retesnė forma, melsva. Phragmipedium su pumpuru wub.gif Margutis mikrantumas thumbup.gif Supervyrą turite 4u.gif Tikrai vykę pirkiniai.
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2012 11 05, 19:59)
Belina dėl to ir brangi, kad čia jos retesnė forma, melsva. Phragmipedium su pumpuru  wub.gif  Margutis mikrantumas  thumbup.gif  Supervyrą turite  4u.gif  Tikrai vykę pirkiniai.

Ačiū Šilinge smile.gif O jetau, na tai belliną kaip savo gyvybę tada saugosiu biggrin.gif O aš būsiu sumaišiusi Phragmipediumą su Paphiopedilum micranthum, padėjot atskirt dabar biggrin.gif Vyrukas mano jau išauklėtas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 05 lapkričio 2012 - 20:04
Man tai jau kartais geriau daugiau sumokėt, bet turėt kokybišką augalą, o ne nupiepusį, nupuvusiomis šaknimis ar kitaip pasiligojusį ax.gif Manau šie augaliukai verti savo kainos, bent jau iš foto taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Parodysiu kokių ten katlėjų ir vandų yra biggrin.gif
Vyras sakė ten labai netoli, mane pačią nuveš kurį savaitgalį, prie to pačio ir kur pasivaikščiosim dar smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Va kaip atrodo ten ta vietelė wub.gif
user posted image

O kiek katlėjų žiedų vyras prifotkino wub.gif Negaliu, viena už kitą gražesnės wub.gif
Papildyta:
Čia įmantresni ant bloko auginami:

user posted image

O šita katlėja mane pritrenkė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 05 lapkričio 2012 - 20:21
Nu jo......vaizdelis nepakartojamas.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 05, 20:05)
Man tai jau kartais geriau daugiau sumokėt, bet turėt kokybišką augalą, o ne nupiepusį, nupuvusiomis šaknimis ar kitaip pasiligojusį  ax.gif Manau šie augaliukai verti savo kainos, bent jau iš foto taip atrodo  4u.gif

Mano vyras nelabai žino kokios augalų kainos, tai jam gal normalu pasirodė biggrin.gif O aš paslapčia tikiuosi, kad jie bus to verti ir kaip tu sakai geriau geros kokybės ir brangesnį thumbup.gif
Atsakyti