Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Bryana @ 2012 11 02, 12:53)
gal veluos mm?

O gal ir visai neateis!!!! thumbup.gif
Atsakyti
labai tikiuosi smile.gif smile.gif bet gal testas butu parodes,nu nors visko buna,kitom ir mm diena nerodo,aij nzn guodziu cia pati save rolleyes.gif reikia laukt,bet kaip sunku
Atsakyti
Bryana, laikau kumscius uz tave, kad tik NT teigiamas butu!!!

Kitoms kylancioms ar padebesiais besilaikancioms mergaitems irgi tik geriausi linkejimai!!!

O as zigzaguoju dar, bet jau ryt jauciu mmm prasimus:
mano BT
Tik dupha nutraukiau nelabai protingai doh.gif paskutine 10-ta tabletka pamirsau isgerti per laisvadieni ir siandien kazkaip neisgeriau, nors nei NT nei HCG nedariau, kad 100 % rami buciau doh.gif bet lauksiu rytojaus ir matysiu, ar krentu ax.gif

Atsakyti
testa dariau ir snd vakate-neigiamas,bet ir kaip sakiau prie tokios bt mmm nepasirode,laukiu rytoj ryto kada vel pamatuosiu,tikiuosi vel pamatyti virs 37 smile.gif
Atsakyti
labas rytas snd bt 37 taip kad nelaukiu vel mm
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 03, 09:24)

thumbup.gif NT negadinai?
Atsakyti
vakar vakare gadinau-neigiamas,o testu jau nebeturiu kad snd pagadint
Atsakyti
Aha, skaiciau vakar, kad gadinai, idomu buvo kaip siandien smile.gif tai lauksim geru naujienu po sekancio NT gadinimo ax.gif
Papildyta:
Nusiridenau siandien visai i apacia ir jau teplioja, taigi naujom jegom i nauja cikla: mano BT
Atsakyti
sveikos merginos,reik pagalbos,gal kuri turite grafikeli tevu darzelis.lt man brezia keista grafikeli,rasau 36,8 BT o brezia visai kitokia,as naujoke sitam reikale tai gal ko nesuprantu http://tevu-darzelis...168@1210302e073 aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2012 11 03, 11:35)
sveikos merginos,reik pagalbos,gal kuri turite grafikeli tevu darzelis.lt man brezia keista grafikeli,rasau 36,8 BT o brezia visai kitokia,as naujoke sitam reikale tai gal ko nesuprantu  http://tevu-darzelis...168@1210302e073 aciu uz pagalba  4u.gif

TD daznai grybauja, man labiau patinka www.fertilityfriend.com, is pradziu naudojau abu, dabar apsistojau tik ties FF
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 03, 09:41)
TD daznai grybauja, man labiau patinka www.fertilityfriend.com, is pradziu naudojau abu, dabar apsistojau tik ties FF

Ne tai,kad grybauja... man irgi taip buvo,ir suradau galus,del ko taip buvo! Del ne to pacio laiko matavymo! ANksciau , ar veliau matavai.. todel taip ir brezia..

o cia mano siandieninis BT
nEsuprantu,kas cia darosi g.gif implatacija gal?! Merginos pakomentuokit..
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 03, 12:11)
Ne tai,kad grybauja... man irgi taip buvo,ir suradau galus,del ko taip buvo! Del ne to pacio laiko matavymo! ANksciau , ar veliau matavai.. todel taip ir brezia..

o cia mano siandieninis BT
nEsuprantu,kas cia darosi  g.gif  implatacija gal?! Merginos pakomentuokit..

Labai tinkamas laikas implantacijai. smile.gif Po savaites suzinuosim atsakima i tavo klausyma, o kol kas laikisim uz tave kumstukus. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2012 11 03, 09:24)

Kelinta tau siandien DPO?
Atsakyti