Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 07, 23:54)
Aš šį ciklą nelabai aptinku išskirų "išorėje", o jei aptinku, tai vos vos.  doh.gif Nors niekad jų daug nebūdavo, bet ir nebūdavo taip mažai. Na, bet pirmas ciklas, kai stebiu ir bandau pažinti GK, tai panašu, kad viduje kažko yra.  thumbup.gif
Mano BT

netikiu as tokiais dalykais, kad isskyros viska lemia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 11 07, 23:00)
netikiu as tokiais dalykais, kad isskyros viska lemia  schmoll.gif

Na, gal nelemia, bet, manau, spermiukams palengvina kelia. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, klausykit, ar didele itaka turi BT, daznas nakti vandens gerimas ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 08, 00:04)
Na, gal nelemia, bet, manau, spermiukams palengvina kelia.  ax.gif

manau seksiuko metu reik padet spermiukam judet ax.gif
okis baigiam tema ne i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 11 07, 16:27)
pas mane iki pat mmm laikesi 37 virsum ir kas is to, siandien atejo mmm ax.gif

Kaip gaila...Imk 4u.gif sekmingo naujo ciklo!!!

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 11 07, 19:58)
Vaisingo tipo gleivių trūkumas...

Sorry uz poster_offtopic.gif, bet del gleiviu tai tikra tiesa, skaiciau visa knyga apie tai, Smalsutes santrauka labai gera!

QUOTE(MRosita @ 2012 11 07, 23:07)
Sveikos, klausykit, ar didele itaka turi BT, daznas nakti vandens gerimas ? blush2.gif

Cia gal labiau itakotu kad nakti atsikeli, o pats vanduo, kazin ar gali itakoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 07, 22:54)
Aš šį ciklą nelabai aptinku išskirų "išorėje", o jei aptinku, tai vos vos.  doh.gif Nors niekad jų daug nebūdavo, bet ir nebūdavo taip mažai. Na, bet pirmas ciklas, kai stebiu ir bandau pažinti GK, tai panašu, kad viduje kažko yra.  thumbup.gif
Mano BT

Matyt kiekienos moters organizmas skirtingas. Man pvz per vaisingas dienas net per kojas bega, jei be apatiniu. O kitos turi tu gleiviu tik ant gimdos kaklelio. Bet visai be ju abejoju kad spermiukai pateks kur reikia. Kai jau rasiau yra specialiu geliu. Prie ND reikia ivest i save tamtikra kieki. Jei idomu paziurekit amazone pvz. Vadinasi kazkas tipo: Traing to concieve gel. Jei nesurasit tada as paziuresiu. Db negaliu nes is telefona rasau, MB Bonda ziuri per kompa. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2012 11 07, 23:36)
Kaip gaila...Imk  4u.gif sekmingo naujo ciklo!!!
Sorry uz poster_offtopic.gif, bet del gleiviu tai tikra tiesa, skaiciau visa knyga apie tai, Smalsutes santrauka labai gera!
Cia gal labiau itakotu kad nakti atsikeli, o pats vanduo, kazin ar gali itakoti  g.gif

Hey Ho kam tas off topas smile.gif Jug ji tik patare panelei prie jos plano prideti dar ir vaisingu gleiviu stebejima ir argumentavo kodel. Manau visai tinka siai temai. Be to ir BT matavimo grafikuose pataria tai zymeti. Ir atsizvelgiant i tai galyma geriau suprasti savo organizma. O jei sioj grupei galima tik parasyt savo siandienos bt o ne duskutuot, tada nieko gero.
Papildyta:
QUOTE(MRosita @ 2012 11 07, 23:07)

Manau gali. Jei atsikeli. O kodel nakti vandeni daznai geri? Nelabai gerai. Turi uzmigti, o atsikelti tik ryte. Miego sutrikimas ar su inkstais problemos? Turetum pasikonsultuot del to.
Atsakyti
Na ne kiekviena nakti taip buna, dazniausiai kaip pastebejau tai po mmm, as prabundu, vos keleta kart per nakti, bet visad vandens turiu salia is lovos net neislipu smile.gif na su inkstai jokiu problemu tikrai neturiu smile.gif
Atsakyti
Kiek skaiciau tai 3 valandu ramaus miego pries matuojant uztenka kad gauti tikslu rezulrata. Manau tau nera del ko nerimaut. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 11 07, 20:38)
Smalsute, labai noriu paprašyti, jei galėsit paaiškinti ax.gif

Įdedu savo šio ciklo matavimus... pagal NŠP taisykles ir siekiant pastoti, kokiom dienom idealiausia buvo planuot lyt. santykius? Vat man su tom gleivėm ir sunku, nes jos ne vienądien tęsiasi ir planuoti kada geriausia beibį gamint - visąlaik klausimas...
Jūs buvote įdėjusi NŠP taisykles, kai siekiama nėštumo, bet man dar sunku perprasti blush2.gif

Ar aš teisi interpretuodama, kad nuo 8 iki 10 СD - susilaikymas, o  10, 12, 14, 16 CD smileysex.gif ?O jei pvz. lyt. santykiai 10 ir 15 CD? Tai jau ne taip gerai būtų?

Skirtingi autoriai į tokį klausimą atsakytų kiek skirtingai... (Nurodytame puslapyje bandyta aprėpti skirtingas nuomones, todėl gal kiek painoka). Teoriškai pastojimui užtenka vienintelių lytinių santykių tinkamu metu. Pagal Bilingsų metodą kaip tik ir reikėtų stengtis išsirinkti tą vieną idealiausią dieną. Kiti autoriai nebėra tokie griežti, nebent žinoma, kad pastoti nepavyksta (ir) dėl spermos kokybės sutrikimų - kitais atvejais "priverstinis" susilaikymas ilgiau nei 2-3 d. nėra rekomenduojamas.

10 CD ir 15 CD taip pat būtų teisingas pasirinkimas - santykiai kas antrą dieną vaisinguoju laikotarpiu rekomenduojami dėl to, kad vis laukiant dar tinkamesnės dienos, galima galiausiai ir pavėluoti, bet jei moteris jau turi gleivių stebėjimo patirties, žino, kokios gleivės jai būdingos piko metu, kiek įprastai trunka etapas nuo pirmųjų vaisingesnio tipo gleivių pasirodymo iki jų piko ir BKT pakilimo, galima kažkiek numatyti, ar ovuliacija tikėtina ryt-poryt, ar po kokių 3-4 d. 4u.gif

P.S. Nereikia manęs "jūsinti" unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 08 lapkričio 2012 - 00:02
LAba ryta mano BT,atsirado raudona linija temp tik 36.9 normalu o ji kilt gali jei pastociau ar nnea?
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau su savo BT smile.gif
Atsakyti
Smalsute, Tavo išaiškinimai labai teisingi.
As vis gleivių stebejimui nesiryždavau,
bet manau teks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 08 lapkričio 2012 - 09:06