Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(gedi @ 2012 11 16, 22:50)
Vilciu tikrai yra ir nemazai mirksiukas.gif

Aciu uz paguodos zodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 16, 19:24)
Super grafikėlis. Taip ir toliau!  4u.gif

Indrajaa, ir vėl ramiai stabiliai. Keleta dienelių gali net nematuoti. Arba kas antrą.  biggrin.gif

Pas mane stabilumas kiekviena cikla buna biggrin.gif
Atsakyti
BT krentu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 17, 09:41)

na nekritimas cia dar smile.gif rodausi ir as smile.gif
Atsakyti
Mano BT šį kartą kažkokia keista. blink.gif Stipriai pakilo ir dabar po 0,2 čiuožia žemyn. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 11 17, 09:41)
na nekritimas cia dar smile.gif rodausi ir as smile.gif

kad D tavo zodziai i ausi ,noriu noriu noriu MB staigmena padaryt biggrin.gif nu tu saunuole smile.gif oNT ka rodo jau gal vaiduokli smile.gif?

BUK cia : manau viskas gerai ten pas tave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 17 lapkričio 2012 - 08:55
QUOTE(Daisyy @ 2012 11 16, 22:12)
sveikutes rodausi ir as http://tevu-darzelis...048@1210231de42.
Nikez ir Venecija, laikau kumstukus uz jus! 4u.gif

ar čia tik nebus ovuliacija 12 d? ir dabar jau tada 13 d po O? Ar tik nelaikas NT? būtų geraiusia žinia savaitgaliui mirksiukas.gif
As tai pasyvi skaitytoja, tik vis seku Nikez ir Venecijos BT, nes labai panašiai pati varau. Jau 11 ciklą gaudau po... verysad.gif . po pirmųjų atėjusių memių vis į depresiją puldavau, o dabar jau ramiai reaguoju - nu ne šį kartą, tai kitą... tik vis nesuprasdavau, ciklai idealūs-reguliarūs, vitaminus Conception ir pati geriau ir vyrą "maitinau", ir KB pilna, ir pataikom, ir...vis nieko ir nieko...
GYdytoja jau prieš kelis mėnesius siūlė pastimuliuoti O, bet man vis baisoka, o jei dvynukai?...vis kažkaip neprarandu vilties natūraliai.
Tad įlendu čia ir į testukų vaiduokliukų temą, pasisemti optimizmo.
Stiprybės ir vilties bei tikėjimo visoms čia esančioms mirksiukas.gif (prašnekau kaip kunigas lotuliukas.gif )
beje, bandžiau BT nematuoti...ištvėriau tik 3 dienas blush2.gif Nes man iš tikro nesunku - aš labai reguliariai keliuosi, o savaitgaliais jau ir be žadintuvo atsibundu, kelias minutes tam procesui - ir toliau biggrin.gif ir kaip tas BT padėjo pažinti organizmą - jėga. dabar savo draugę vis įkalbinėju, bet ji dar nepasiduoda.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 17, 07:41)

do not warry mirksiukas.gif . kaip Meilutė sakė, svarbu kad nekristų žemiau linijos. Tad aukščiau galvą mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Būk_čia @ 2012 11 17, 09:53)
Mano BT šį kartą kažkokia keista.  blink.gif Stipriai pakilo ir dabar po 0,2 čiuožia žemyn.  doh.gif

tiesa mane siandien pila karstis,antra diena ,vakar ir uzakar vakare papykina lengvai ,skauda gerkle gal su tao susije
Atsakyti
Mergaitės, puikiai laikotės, laikykitės padangėse iš paskutiniųjų!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš stačia galva žemyn... ax.gif (.)(.) subliuško, BT nukrito, laukiu naujo ciklo smile.gif Su didesne viltim, nei ankstesnių. Žiūrėsim ar nuo vaistukų kas nors keisis 4u.gif
Atsakyti
labamba 4u.gif kitas ciklas bus tikrai sekmingas smile.gif

labai smagu kai yra tokia palaikymo komanda smile.gif o as kazkaip irgi pradedu prarasti vilti.. NT vis dar neigiamas smile.gif BT auksta bet prie nestuke.gif bat manau turetu buti aukstesne.. na zodziu ziuresim ka atnes rytojus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisyy @ 2012 11 17, 00:12)
sveikutes rodausi ir as http://tevu-darzelis...048@1210231de42.
Nikez ir Venecija, laikau kumstukus uz jus! 4u.gif

man irgi labai panasu kad tu jau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 17 lapkričio 2012 - 11:13
Labukas! pAIRODAU ir as BT rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, aš visai pasimečiau. BT pastaruoju metu laikosi apie 36.8-37.0, tačiau dienomis temperatūra pakyla iki 37.4-37.5. Nesuprantu ar čia nuo kokio viruso (nors peršalusi nesu, nieko neskauda, nėra slogos ir t.t.) ar dar kas? g.gif Nežinau kiek galiu ta BT tikėti, nes gal ji užkilusi nuo kokio viruso doh.gif
NT šiandien (10-11 DPO) nesidariau, susitvardžiau, žiūrėsim ką rytojus atneš smile.gif
Atsakyti