Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(gedi @ 2012 10 30, 16:52)
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Bet kaip suprantu, jei temperatūra per keletą dienų nepradės žymiai kilti, tai iš šio ciklo nieko tikėtis neverta?

tikrai ne, BT nebutinai turi buti auksta, kad butum nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 30, 15:56)
tikrai ne, BT nebutinai turi buti auksta, kad butum  nestuke.gif

Bet tada reikia, kad temperatura nenukristu zemiau 36.7? nes kitaip FF panaikins ir taip jau abejotiną Ovuliaciją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 10 30, 17:22)
Bet tada reikia, kad temperatura nenukristu zemiau 36.7? nes kitaip FF panaikins ir taip jau abejotiną Ovuliaciją unsure.gif

taip, bt turi buti tokia pat arba aukstesne bet nezemesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 30, 16:25)
taip, bt turi buti tokia pat arba aukstesne bet nezemesne  4u.gif

Na dabar jau viskas aišku, ačiū už info. Belieka laikyt kumščius ir dirbt toliau biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Mano kalvotoji BT. Atsakomybę už ND šį ciklą atidaviau MV. Bus matyti kiek "taiklus" yra. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 30, 08:24)
Labas rytas smile.gif

Gal dar pakilsi smile.gif visaip dar gali buti  mirksiukas.gif

Ne, nebesitikiu jau, nes pilvuka maudzia ne tas zodis sad.gif

QUOTE(la_unika @ 2012 10 30, 09:06)
Labas rytas  mirksiukas.gif mano ciklas šį kartą visiška mistika  doh.gif BT vis dar laikosi, testai visiškai neigiami  schmoll.gif tenka laukti tolimesnių staigmenų  g.gif  ax.gif

O gal bek HCG darytis? Nenori? smile.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 30, 12:55)

Wow, cia tai grozis!!! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 10 30, 13:55)

Tyliu, nieko nesakau ir gniauziu kumščius:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 10 30, 16:33)
Na dabar jau viskas aišku, ačiū už info. Belieka laikyt kumščius ir dirbt toliau biggrin.gif

O gal vertėtų pamąstyti ne vien apie savo norus, bet ir apie būsimą vaikelį - kas jam būtų geriausia... Hormonai - ne vitaminai.
Papildyta:
QUOTE(mereveja @ 2012 10 30, 11:22)
Xixixi, as vakar kisau i salta vandeni, galvojau gal nukris biggrin.gif

Geriau būtum kišusi į šiltą (kūno temperatūros) - tada nukrėsti lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif na štai ir nusiritinau žemyn g.gif laukiu naujo ciklo pradžios doh.gif
Atsakyti
O gal vertėtų pamąstyti ne vien apie savo norus, bet ir apie būsimą vaikelį - kas jam būtų geriausia... Hormonai - ne vitaminai.

Pasilikite pamokslavimus sau, čia BT matavimo tema. Beje, su pirmuoju iš pirmo ciklo po KT pastojau ir viskas buvo puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedi: 31 spalio 2012 - 08:43
la unika, už naują ciklą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš lyg ir artėju prie O, jeigu ji pas mane būna... doh.gif BT. Pasirodo maniškiai hormonai visai niekam tikę, tad BT matavimas tik informacinio pobūdžio... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pasirodau
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Atsakyti