Įkraunama...
Įkraunama...

**Epilepsija**

QUOTE(DainaM @ 2013 04 23, 12:08)
Kumštį laikom  mirksiukas.gif  Kad špygos negautų  lotuliukas.gif Pranešk, kaip sekėsi  4u.gif

O aš, nu ką, gavau naują darbą, nuo gegužės 13d. startuosiu, bet dabar dūšioj perversmas didžiulis.... Buvau numačiusi iki rudens nedirbti, o čia va, gavau darbą ir vėl galvos skausmas, ką vasarą su vaikais daryti, su auklėmis gi taip sunku pas mus sad.gif

kaip taviškei sekasi- mokslai pabaigon- gal jau ir elgesys geresnis? O atostogos- rimta bėda. Gal kokią močiutę turit? ar tetulytę? kaimynką? Mano tai pirmas atostogas preleido kieme su draugėmis, dar savaitėlę šen, savaitėlę ten.. O mokykla dienos stovyklos neorganizuoja?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 04 23, 12:19)
kaip taviškei sekasi- mokslai pabaigon- gal jau ir elgesys geresnis? O atostogos- rimta bėda. Gal kokią močiutę turit? ar tetulytę? kaimynką? Mano tai pirmas atostogas preleido kieme su draugėmis, dar savaitėlę šen, savaitėlę ten.. O mokykla dienos stovyklos neorganizuoja?

Na, gimtadienis ne už kalnų, gal dėl jo stengiasi, nežinau, bet mokykloje bent jau praeitą savaitę, tai mokytoja labai gyrė ax.gif Elgesys vistiek ne perliukas, bet kažkiek judam į priekį, mokslai labai gerai smile.gif
Bėda rimta pas mus, nei darželio mažiukui yra, nei kur didžiukei pasidėt.... Ji gal jau ir pabūtų viena, tėtis iki pietų dirba, bet vistiek, mažiaus nėra kur dėt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2013 04 23, 13:09)
Na, gimtadienis ne už kalnų, gal dėl jo stengiasi, nežinau, bet mokykloje bent jau praeitą savaitę, tai mokytoja labai gyrė ax.gif  Elgesys vistiek ne perliukas, bet kažkiek judam į priekį, mokslai labai gerai  smile.gif
Bėda rimta pas mus, nei darželio mažiukui yra, nei kur didžiukei pasidėt.... Ji gal jau ir pabūtų viena, tėtis iki pietų dirba, bet vistiek, mažiaus nėra kur dėt sad.gif

Na, kai mokslai gerai, tai už elgesį galima ir atleisti. Truputį. Ane? mirksiukas.gif Juolab, kad ine tik mergaitės kaltės tame yra.. Dėl vasaros, na, neturiu, net ką patarti.. Ai, turiu, ką patarti- paimk mano dičkę už auklę.. cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvom visgi genetikos centre, su nekantrumu dabar menesi lauksim atsakymo mirksiukas.gif gydytoja genetike, kazkaip teigiamai nuteike, kad gal cia isaugama, kaip ivardino "gerybine" epilepsija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 23 balandžio 2013 - 14:24
QUOTE(kle0patra @ 2013 04 23, 15:22)
Buvom visgi genetikos centre, su nekantrumu dabar menesi lauksim atsakymo  mirksiukas.gif  gydytoja genetike, kazkaip teigiamai nuteike, kad gal cia isaugama, kaip ivardino "gerybine" epilepsija  bigsmile.gif

thumbup.gif Smagios prognozės, kad jos Jums pasitvirtintų.. O kaip vaikio sveikata? Pasveiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 23 balandžio 2013 - 14:32
QUOTE(vilkra @ 2013 04 23, 14:31)
thumbup.gif  Smagios prognozės, kad jos Jums pasitvirtintų.. O kaip vaikio sveikata? Pasveiko?

aha, kas liecia viduriavima, jau praejo, bet va snd biski pakoset pradejo doh.gif arba vakar nuo rekimo uzkimo, arba sukaito masinoj miegant, ir poto pertrauke... smile.gif
nes po venas makalavos tai baisu doh.gif abi rankas subade, pabaige is kojos imt krauja... tai nusiklyke neblogai, pamiegojes kai gryzom, neprakalbejo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2013 04 23, 16:49)
aha, kas liecia viduriavima, jau praejo, bet va snd biski pakoset pradejo  doh.gif  arba vakar nuo rekimo uzkimo, arba sukaito masinoj miegant, ir poto pertrauke... smile.gif
nes po venas makalavos tai baisu  doh.gif  abi rankas subade, pabaige is kojos imt krauja... tai nusiklyke neblogai, pamiegojes kai gryzom, neprakalbejo.. smile.gif

Mano mažoji irgi linkusi kimti- tai gydytoja rekomenduoja daugiau skysčių.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 04 23, 15:51)
Mano mažoji irgi linkusi kimti- tai gydytoja rekomenduoja daugiau skysčių.

oo, kai idomiai g.gif mano daug neisgeria, gal 600ml per diena tik...
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2013 04 23, 21:37)
oo, kai idomiai  g.gif  mano daug neisgeria, gal 600ml per diena tik...

kaip pasakytų mano gydytoja ( šeimos) normaliai dar. Tik , kai koks kimimas ar kosuliukas lenda pirma siūlo skysčius didinti- O dičkei tai apskritai buvo su gėrimu problemos- bet po skausmo priepuolių- pradėjo gerti. ypač prieš naktį.
Atsakyti
kleopatra, pas kokią gydytoją buvot genetikos centre? mums kažkaip ten kraują labai lengvai paimdavo, iš kojytės visada, be problemų ir didelių isterijų kažkaip pavykdavo išsisukti. o va ir neurologinio blogiausi prisiminimai šiuo klausimu... o dar kai išvaro už durų, tai išvis. iš dalies suprantu tokį jų norą, bet iš patirties sakau, kad vaikas daug ramiau (aišku kiek tai įmanoma) sureaguoja į tą kraujo ėmimą, kai mama šalia.
Atsakyti

Tik DVI klaidos...

o Happy day...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 04 24, 20:46)
Tik DVI klaidos...

o Happy day...

user posted image

super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti