Įkraunama...
Įkraunama...

**Epilepsija**

QUOTE(Rustė @ 2013 04 24, 21:13)
super  thumbup.gif  thumbup.gif

Mokytoja irgi nustebusi blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Saunuole Aiste! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2013 04 24, 16:20)
kleopatra, pas kokią gydytoją buvot genetikos centre? mums kažkaip ten kraują labai lengvai paimdavo, iš kojytės visada, be problemų ir didelių isterijų kažkaip pavykdavo išsisukti. o va ir neurologinio blogiausi prisiminimai šiuo klausimu... o dar kai išvaro už durų, tai išvis. iš dalies suprantu tokį jų norą, bet iš patirties sakau, kad vaikas daug ramiau (aišku kiek tai įmanoma) sureaguoja į tą kraujo ėmimą, kai mama šalia.

nu va o man kaip tik atvirksciai wink.gif neurologiniam puikiausiai krauja eme, kateteri state.. jei ne is rankos, tai si galvytes per pora min paeme. niekas manes niekur nevare, buvau kartu su vaiku. aij db kai gulejom, tai viena buvau palikus, bet tik porai min. moka ten uzsnekinti, neisiklykia tas vaikas. o vilniuj niekas nieko, makaluoja ir tiek..
o vilniuj buvom pas Tuminiene.
Atsakyti
Merginos, aš vėl su prašymu.. blush2.gif Praeitą kartą labai gerai kumščius ir špygas laikėte už mano didžiąją. Gal ir šį šeštadienį palaikysit? Stojamieji į LSMU mokyklą.
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors iš čia esančių lankosi pas G.Jurkevičienę? Čia LSMUK
Atsakyti
Miranda, tik šiandien apžiūrėjau maišelį bigsmile.gif

Didžiulis Tau dėkui 4u.gif
Atsakyti
Vilkra, ner uz ka, tikrai. Tikiuos pasitarnaus mazikei wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2013 05 04, 22:57)
Vilkra, ner uz ka, tikrai. Tikiuos pasitarnaus mazikei  wub.gif  4u.gif

Jau tarnauja.. 4u.gif Pirma partija jau laukia skalbimo biggrin.gif
Atsakyti
Grįžom iš ligoninės, pakeitė vaistus. Nuėmė Vigabatriną, įvedinėjam Kepra.

Kurių vaikučiai gėrė/geria Kepra? ar pastebėjote kokus šalutinius? gydytoja susakė visą informaciją, bet iš patirties būna, kad kitaip pasitaiko.
Atsakyti
Mano vaikas vartoja Kepra, mums pasireiškė padidintu agresyvumu. Mazinant dozę sumažėjo agresija. Vaisto mums dėl to nenuėmė, tik sumažino dozę, dabar pamažu vėl didinam dozę ir stebim vaiko elgesį.
Atsakyti
QUOTE(cool-mama @ 2013 05 21, 12:43)
Mano vaikas vartoja Kepra, mums pasireiškė padidintu agresyvumu. Mazinant dozę sumažėjo agresija. Vaisto mums dėl to nenuėmė, tik sumažino dozę, dabar pamažu vėl didinam dozę ir stebim vaiko elgesį.

Kiek geriate?
Brigita kolkas 250mg ryte/vakare, bet didinam iki 500mg ryte/vakare.
Kol kas lyg seilėtekis kažkoks atsirado momentinis. Nežinau ar čia susiję ar šiaip sutapimas.
Atsakyti
Mes dabar geriame 500mg ryte, 750 mg vakare. Dėl seilėtekio tai nezinau, šalutinis poveikis labai individualiai pasireiškia. Sunku pasakyti, ar anksčiau nebuvo jo?
Atsakyti