Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 02, 20:38)
* Aha, jau issirinkom  ax.gif Mes jei perkam, tai greitai, ilgai gumos netempiam  biggrin.gif

Kaip smagu, ruosiates leliuko atejimui  wub.gif Net nezinau, kada reikes mums pradeti ziurinetis vaikuciui, vis laiko nera per tuos isirenginejimus, o yra dar daikteliu, kuriu tikrai truksta lelytei  smile.gif
Gal kas imestu koki sarasiuka, ko ten tiksliai reikia, kazkaip nebepamenu  blush2.gif

Kaip smagu jums bigsmile.gif jus irgi gerai ruoseties leliukui, perkat busta nauja thumbup.gif
http://www.kotryna.l...gimio_kraitelis cia sarasiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 02, 10:21)
Pina
o kiek laiko pragulėjai namuose su ta nelabąja hematoma? unsure.gif  Man kol kas biuletenis iki pirmadienio, bet gydytoja būtinai liepė po to dar dvi savaites prasitęsti. Pilvą karts nuo karto pamaudžia ir duria šonus, matyt gimdos raiščiai tempiasi... g.gif Galvą ir man jau skauda nuo gulėjimo blink.gif  biggrin.gif Kenčiu, ką darysi smile.gif

pagulinek ie viskas bus gerai. As va iki siol turiu ja, niekaip nepasisalino, nors ir vaistu kalnus geriau. Na, garantavo ne vienas ginius ka nekenkia...

QUOTE(Drovute @ 2012 11 02, 19:25)
Mes jau galu gale nudazem leliuko kambari, tai sekmadieni turi ateiti zmogus ismatuoti langus, nes noriu roletus uzsakyti rolleyes.gif Tada reiks komoda issivalyti, ir jau galesiu pradeti pirkti daiktelius leliukui (lovyte, vystimo stala, ...) rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

wub.gif smagus rupesteliai...
tiesa mamukai, kai dare echo sake plona gimdos sienele... tipo po cp dar neatsistate man. Ar gali but kas blogai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 01, 19:08)
Lankausi VK pas Usonienę, o gulėjau Antakalnyje. Ligoninėje leido Dycinoną, gėriau Ascoritiną ir Duphastoną. smile.gif

na nesupratu,man U sake negerti dufastono,na ji pasake kad tai kaip nuodas,tai nesupratau ka ji turejo omeny g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

O aš šiąnakt beveik be miego. Taip šoną skaudėjo, kad negalėjau nei pasiverst, nei įkvėpt normaliai blink.gif Galvojau, reiks į ligoninę važiuot. Bet paskui atsikėliau, pavaikštinėjau ir praėjo kaip niekur nieko blink.gif Tai ir nesupratau, kas čia buvo: ar lėlytė kažką prispaudė, ar šiaip raiščiai kokie.
Atsakyti
Mergaites ,nezinau ka galvoti del to dufastono,gal galiu pagerti be gydytojos nurodymo,gal nepakenkciau g.gif ,na kazkaip truputi pergyvenu, kad viskas butu gerai leliukui,na truputi pilva pamaudzia
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 03, 14:18)
Mergaites ,nezinau ka galvoti del to dufastono,gal galiu pagerti be gydytojos nurodymo,gal nepakenkciau g.gif ,na kazkaip truputi pergyvenu, kad viskas butu gerai leliukui,na truputi pilva pamaudzia

O negali savo gydytojai paskambint ir pasitart?
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2012 11 03, 14:02)
Laba  4u.gif

O aš šiąnakt beveik be miego. Taip šoną skaudėjo, kad negalėjau nei pasiverst, nei įkvėpt normaliai  blink.gif Galvojau, reiks į ligoninę važiuot. Bet paskui atsikėliau, pavaikštinėjau ir  praėjo kaip niekur nieko  blink.gif Tai ir nesupratau, kas čia buvo: ar lėlytė kažką prispaudė, ar šiaip raiščiai kokie.

Gal kartais desinys sonas iaiskaudejo? Man taip buna, jei dar miegu ant jo, tai pabundu nuo skausmo. Kazkas gal uzsispaudzia turbut!!

QUOTE(Prince @ 2012 11 03, 14:18)

Primink kodel nori gerti duphastona? Na jis leliukui tikrai nepakenks, cia juk nestuma palaikantis hormonas. Bet del maudimu pagerk magnio disporal po du pakucius per diena, gal gimda isitenpusi tiesiog.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 03 lapkričio 2012 - 14:04
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 03, 15:04)
Gal kartais desinys sonas iaiskaudejo? Man taip buna, jei dar miegu ant jo, tai pabundu nuo skausmo. Kazkas gal uzsispaudzia turbut!!

Dešinys, aha. Bet taip aukštai, iškart po krūtine kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Pina @ 2012 11 03, 15:20)
Dešinys, aha. Bet taip aukštai, iškart po krūtine kažkur.

Tu magnio negri? Nes man tokie panasu krutines skausmai buna, kai magnio trukumas, skausmas paaistreja kai tik ikvepiu, labai sunku kvepuoti, nes skauda.. Tai vadinamoji tarpsaonkauline neurestenija, dideles magnio dozes padeda..
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 02, 11:17)
Laba  nestuke.gif
As jau po tyrimo  unsure.gif
Tai ka, padare man paprasta gliukoze is pirsto - tai rode 3,8 ryte. Tada is venos paeme.
Isgeriau ta bjauru skysti, tada 2 val prasedejau ir pralaukiau. Tada vel pakartojo is pirsto - rode 3,6 (gliukoze sumazejo  blink.gif ), bet sake buna ir taip  unsure.gif Tada vel is venos pakartojo. Atsakymai bus pirmadieni ryte  4u.gif
Ar visoms irgi taip dare?

Taip, man pirma visada paima is pirsto, paziuri, koks cukraus lygis. Klausiau kodel taip daro, tai paaiskinimas buvo, jei cukrus aukstas, neduotu tos gliukozes gerti. Cia kaip kontrole wink.gif

Atsakyti
Prince, ligonines standartinis gydymo protokolas, manau, itraukia diufastona, jau tikrai nemanau, kad ligonine turetu Crynona. Nereikia tau tikrai to Diufastono, jei gauni Crynona, o nuodas na taip grubiai ji tau pasake, "liaudiskai" - kiek as suprantu Crynonas "svaresnis" medikamentas, nepumpuojamas sistemiskai ir efektyvesnis.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 03, 16:21)
Tu magnio negri? Nes man tokie panasu krutines skausmai buna, kai magnio trukumas, skausmas paaistreja kai tik ikvepiu, labai sunku kvepuoti, nes skauda.. Tai vadinamoji tarpsaonkauline neurestenija, dideles magnio dozes padeda..

Geriu magvit. Turiu ir diasporal miltuku, bet ar ne per daug jo man bus? Kitą sav einu pas gyd, pasiskųsiu, žiūrėsiu, ką sakis.
Atsakyti