Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(exDaiva @ 2012 11 03, 15:55)
Prince, ligonines standartinis gydymo protokolas, manau, itraukia diufastona, jau tikrai nemanau, kad ligonine turetu Crynona. Nereikia tau tikrai to Diufastono, jei gauni Crynona, o nuodas na taip grubiai ji tau pasake, "liaudiskai" - kiek as suprantu Crynonas "svaresnis" medikamentas, nepumpuojamas sistemiskai ir efektyvesnis.

taip teisingai
Skambinau gydytojai sake laukti iki antradienio apziuros ir buti ramiai,o dl dufastono.tikrai negerti
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 04, 12:13)
taip teisingai
Skambinau gydytojai sake laukti iki antradienio apziuros ir buti ramiai,o dl dufastono.tikrai negerti

Na ir liuks, labai lauksim geru ziniu wub.gif
Atsakyti
Kaip musu nestukes laikosi sekamadieni? Ka gero nuveiket savaitgali? As tai va dziaugiuosi, gal jau paskutine gulimo rezimo diena, tikiuosi gydytoja pasakys, kad viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 04 lapkričio 2012 - 12:42
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 04, 13:42)
Kaip musu nestukes laikosi sekamadieni? Ka gero nuveiket savaitgali? As tai va dziaugiuosi, gal jau paskutine gulimo rezimo diena, tikiuosi gydytoja pasakys, kad viskas susitvarke smile.gif

Zinoma, taip ir bus mirksiukas.gif Ryt eisi i apziura?
O kada tau dekretas? Kiek dar savaiteliu liko dirbti? Kaip tau su dabartine dieta - svoris itariu vos vos tik auga?

As irgi ir laukiu, ir bijau rytdienos unsure.gif Skambinsiuos ryte suzinoti to GTT atsakymo unsure.gif Kokios to tyrimo normos? Pasakys man kiek buvo prie gliukoze, ir kiek po jos, ar kaip? Kai pradedu ka nors valgyti, vis pamastau, o gal to negalima man doh.gif
Mano vyrukai lauke, po to leksim iki prekybcentrio trumpam, pastebejau, kad mano suneliui labai ten patinka, visokiu atrakciju pilna ten bigsmile.gif Tai biski prasizmoneti isleksim blush2.gif Nors siandien kazkoks silpnumas buvo uzejes, atrodo lyg ir skrandis streikuoja, bet kartu nieko ir neskauda, bet praejo kazkaip savaime unsure.gif
Atsakyti
Prisiminau, kad norejau PUMPULES paklausti bigsmile.gif
Ar tau nereikia insulino leistis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 04, 13:59)
Zinoma, taip ir bus  mirksiukas.gif Ryt eisi i apziura?
O kada tau dekretas? Kiek dar savaiteliu liko dirbti? Kaip tau su dabartine dieta - svoris itariu vos vos tik auga?

As irgi ir laukiu, ir bijau rytdienos  unsure.gif Skambinsiuos ryte suzinoti to GTT atsakymo  unsure.gif Kokios to tyrimo normos? Pasakys man kiek buvo prie gliukoze, ir kiek po jos, ar kaip? Kai pradedu ka nors valgyti, vis pamastau, o gal to negalima man  doh.gif
Mano vyrukai lauke, po to leksim iki prekybcentrio trumpam, pastebejau, kad mano suneliui labai ten patinka, visokiu atrakciju pilna ten  bigsmile.gif Tai biski prasizmoneti isleksim  blush2.gif Nors siandien kazkoks silpnumas buvo uzejes, atrodo lyg ir skrandis streikuoja, bet kartu nieko ir neskauda, bet praejo kazkaip savaime  unsure.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 04, 15:09)
Prisiminau, kad norejau PUMPULES paklausti  bigsmile.gif
Ar tau nereikia insulino leistis?  blush2.gif

Cukraus normos turi buti, pries iki 5.5, po iki 7.8, jei nevirsis sios normos, tai pas tave viskas gerai smile.gif beje valgyt viska galima, tik nereikia persistengti, kazkaip as manau kad pas tave viskas ciki, plius aparaciukas pabai gerai viska rode, tai tikrai labai nepergyvenk. as jokio insulino nenaudoju, viska sutvarko dieta, jei nepabloges, tai turetu neprireikti. Na dabar tiesiog reikia viska skaiciuoti, pvz. Per viena pavalgyma galiu suvalgyti 45 gr. Angliavandeniu, tai atitinka, kazkur 70 gr makaronu ar 6 saukstai ryziu, mesa angliavandeniu neturi, na ir salotu, kai kuriu darzoviu galiu valgyti kieknoriu, kai pripranti, tai uztenka tikrai, na svoris tai minimaliai auga, kol kas 6 kg plius, jau kelinta savaite laikosi, buna kad pasokineja, bet proporcingai tikrai neauga, bet kol zvirblis didesnis nei vidutinis tai nepergyvenu smile.gif
Man iki dekretiniu liko tris savaites, ryt gydytoja turbut pasakys ar galiu ramiai toliau dirbti.
Atsakyti
Sveikutes!
Kur visos burbuliukes dingo? g.gif biggrin.gif
Prasidejo mano paskutine darbo savaite!!!!! clap_1.gif thumbup.gif yahoo.gif
Ir dar siandien einu i pasimatyma su savo stebukliuku! wub.gif yahoo.gif
Savaitgali buvau pas tevus, sese tevams pranese, kad vasara tures 3cia anuke/a! wub.gif Tai mama is tos laimes net apsiverke! ax.gif Aplankiau kapelius, pasilepinau pas mama ir grizom namucio!MB valgyt prigamines (kas lb retai buna hihihi.gif ), saldumynu pripirkes - lauke musu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Mes irgi savaitgali buvome uosvijoje aplankem kapus ir pailsejau, nes rupinosi pupa pagrinde seneliai, jie labai myli anuke ir galetu ja rupintis ir lepinti ne perstojant biggrin.gif

rota - sveikinimai prasidejus paskutiniai darbo savaitei thumbup.gif lauksim pasakojimo po TA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 11 05, 10:45)
Prasidejo mano paskutine darbo savaite!!!!! clap_1.gif  thumbup.gif  yahoo.gif
Ir dar siandien einu i pasimatyma su savo stebukliuku! wub.gif yahoo.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lauksim pasakojimo po TA rolleyes.gif

PUMPULE, paaiskink man, please blush2.gif Zodziu, pasiskambinau siandien to tyrimo atsakymo suzinot. O situacija labai panasi i penktadienine unsure.gif Pries isgeriant, gliukoze - 4,2 (is venos), po 3,2 (is venos) unsure.gif Sujunge mane su seimos gydytoja, tai ji sako tipo viskas ok, pas mane yra didelis insulino ismetimas ir daug to insulino, tai organizmas labai lengvai suskaido angliavandenius... Iki diabeto man labai toli g.gif Tai cia tipo jau tuo patiketi?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 05, 11:15)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Lauksim pasakojimo po TA  rolleyes.gif
PUMPULE, paaiskink man, please  blush2.gif Zodziu, pasiskambinau siandien to tyrimo atsakymo suzinot. O situacija labai panasi i penktadienine  unsure.gif Pries isgeriant, gliukoze - 4,2 (is venos), po 3,2 (is venos)  unsure.gif Sujunge mane su seimos gydytoja, tai ji sako tipo viskas ok, pas mane yra didelis insulino ismetimas ir daug to insulino, tai organizmas labai lengvai suskaido angliavandenius... Iki diabeto man labai toli  g.gif Tai cia tipo jau tuo patiketi?

Tikrai taip biggrin.gif vienu zodžiu gali valgyti ir valgyti saldumynus ir visus kitus produktus turinčius daug angliavandenių, puiki tavo kasa! dirba nepakartojamai! tik rekomendacija, tau dažnai valgyti, kramsnoti, kad labai nenukristu cukrus.. ypatingai jei silpnumą pajauti, tai suvalgyk ka nors smile.gif Sveikinu su puikiai rezultatais!!!

Rota sveikinimai su paskutine darbo savaitę!!

Beje merginos gal galit patarti, kurios jau buvo neštumo ir gimdymo atsotogose, kaip skaičiuojamos jos, pvz. aš turėčiau išeiti į dekretą lapkričio pabaigoje, man įsiskaičiuos spalio mėnuo, ar ne, skaičiuojant pašalpą? nes kaip tik daugiau pinigėlių tą mėnesį gavau, tai svarstau dekretinių išeiti tik gruodžio mėn, jeigu kartais spalio mėn neįsiskaitytų..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As jau po TA, sake gine viskas gerai, tyrimai geri, dabar vel kartoti liepe Ziv ir t.t. doh.gif
Klausiau, gal ka tarp kojyciu mato, tai ta sako: As nemoku paziuret blink.gif nu bet pas ja ir aparatas labai prastas, as jame nieko nesupratau, viskas mirga, liejasi, zodziu, senas laaabai doh.gif Pagal sia gine, as i dekreta tureciau iseiti visa savaite anksciau, ir gimdyti 11 dienu anksciau unsure.gif

Rota su paskutine savaitele thumbup.gif thumbup.gif
Lauksiu tavo ziniu is TA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 11 05, 12:14)
Sveikos 4u.gif

As jau po TA, sake gine viskas gerai, tyrimai geri, dabar vel kartoti liepe Ziv ir t.t. doh.gif
Klausiau, gal ka tarp kojyciu mato, tai ta sako: As nemoku paziuret blink.gif  nu bet pas ja ir aparatas labai prastas, as jame nieko nesupratau, viskas mirga, liejasi, zodziu, senas laaabai doh.gif Pagal sia gine, as i dekreta tureciau iseiti visa savaite anksciau, ir gimdyti 11 dienu anksciau unsure.gif

Rota su paskutine savaitele thumbup.gif  thumbup.gif
Lauksiu tavo ziniu is TA 4u.gif

Su gera TA Drovute!!!

Man ginė irgi liepė pasidaryti tuos papildomus tyrimus, bet akušerė išrašys nemokamus lapelius tik nuo 32 savaitės... teks palūkėti smile.gif
Atsakyti