Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 06, 14:40)
Sveiki nauji namuciai. Sveikos  nestuke.gif 
nors ir ne drasiai, bet ateinu as pas Jus, tikiuosi priimsit rolleyes.gif
Vakar suzinojau, kad turiu du mazucius zirnelius wub.gif  wub.gif

Sveika prisijungus Eufforija!! kaip smagu, net du žirniukai smile.gif Linkiu, kad jie tvirtai įsikibtų į mamytę ir nepaleistų 9 mėnesiukus smile.gif

QUOTE(errachka @ 2012 11 07, 09:44)
labas rytas 4u.gif

vakar ir as apsilankiau genetike 4u.gif
pagal skana viskas puiku, vyrutis bus pasirodo bigsmile.gif
kraujo tyrimu reik kaskaip islaukt iki rytojaus doh.gif

grazios dieneles , gero augimo 4u.gif

Damute, Irute su puikiomis TA! Errachka sveikinu nusidažius mėlynai smile.gif ale berniukų pabirės pas mus tikrai smile.gif Ne veltui briliantais pavadinom biggrin.gif

Rota na nerealus eilėraštis 4u.gif 4u.gif

Na aš jaučiuosi puikiai, vakar suleido magni į veną, bet man tas vargas užtruko virš trijų valandų, o dar per kamščius grįžti, o dar kai man valgymas yra pagal grafiką, tai visai išsimušiau iš ritmo... tai nežinau, ar čia padėjo labai jis, nes šiek tiek pasinervavau, kai visas pasiruošimas sesučių delsimas, užtruko net visą valandą... o dar turėjau dvi valandas prasedėti vienoje vietoje, kažkaip man nelabai patiko visai, na skambinsiu O.K. ar ryt reikės kartoti..
Orchidukė, na man siūlė gydytoja arba atostogas, arba biuletenį, likusias 4 dienas, galvojau paimti atostogas, bet kažkaip kai nelabai išėjo, tai mes nusprendėm tiesiog atsargumo priemonių imtis, pusiau gulom būti darbe, anksčiau iš jo išeiti, namie gulėti pakėlus kojas smile.gif nieko nedaryti, ir galu gale vis tiek, jei būtų blogai, ji manęs be apžiūros būtų neišleidus į darbą, o dabar ale drąsiai galiu eiti kitą pirmadienį... net ir šį kartą į apžiūrą, tik pati prisiprašiau, turėjau pas ją pasirodyti tik kitą penktadienį, taip, kad manau viskas gerai šitoje situacijoje, o ji man neleidžia į darbą tik dėl to, kad kai pamatė tą atsiverimą, aš jai pasakiau kad darbe pasinervavau, bet ten situacija kita buvo, sena šefė išeina, aš išeinu atostogų, reikėjo spėt pas gydytoja ir visus darbus padaryti iki to nebaigtus, o dabar tai visai nieko neveikiu, pusiau gulom prie kompo sedžiu biggrin.gif ir tikrai nesinervinu smile.gif Kažkaip ir nuojauta visai kitokia dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 07 lapkričio 2012 - 09:19
Euforija - sveika prisijungus! Sveikatos tau ir stiprybes!

Rota - laaaabai grazus eilerastukas, is pat ryto irgi asara nubraukiau, bet laabai gerai nuteike, super!!!

Erachka - laukiam tik geru kraujo atsakymu!!! ir sveikinu su briliantais!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kaip smagu, kad namuciai atgyjo thumbup.gif

Mergaitems po TA 4u.gif

errachka melyniausi sveikinimai thumbup.gif

errachka, terze sveikinimai ikopus i II trimestra 4u.gif

rota eilerastukas labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif

Rota - labai grazios eiles wub.gif

Drovute - su skukaktim jusu seima! user posted image

Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

turiu siek tiek klausimu, cia aisku i prieki ziurint, bet labai idomu kada, tiksliau nuo kurio menesio laukancios dvinuku iseina i dekreta? smile.gif

ir dar pasitikslinimui, nestumas skaiciujamas nuo embrionu perkelimo dienos? rolleyes.gif

Aciu labai uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 07, 12:26)
Sveikos  nestuke.gif

turiu siek tiek klausimu, cia aisku i prieki ziurint, bet labai idomu kada, tiksliau nuo kurio menesio laukancios dvinuku iseina i dekreta?  smile.gif

ir dar pasitikslinimui, nestumas skaiciujamas nuo embrionu perkelimo dienos?  rolleyes.gif

Aciu labai uz pagalba  mirksiukas.gif

Kiek zinau nesvarbu ar vieno ar daugiau leliuku laukiesi, isleidzia 30sav. i dekreta ax.gif O del nestuke.gif skaiciavimo, tai nzn kaip skaiciuoja su embrioniukais blush2.gif Cia gal mergaites is IVF tiksliai zinotu! g.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 11 07, 13:06)

Drovute - su skukaktim jusu seima! user posted image

Aciu labai labai oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 07, 11:26)
Sveikos  nestuke.gif

turiu siek tiek klausimu, cia aisku i prieki ziurint, bet labai idomu kada, tiksliau nuo kurio menesio laukancios dvinuku iseina i dekreta?  smile.gif

ir dar pasitikslinimui, nestumas skaiciujamas nuo embrionu perkelimo dienos?  rolleyes.gif

Aciu labai uz pagalba  mirksiukas.gif

labas visoms 4u.gif

nestumas skaiciuojamas kaip ir naturalaus pastojimo atveju, nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, nebent jei nereguliarios, tuomet matyt reiktu skaiciuot nuo stimuliacijos pradzios g.gif

ir sveika atvykus su 2 mazyliais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa.76: 07 lapkričio 2012 - 11:47
QUOTE(liepa.76 @ 2012 11 07, 11:46)
nestumas skaiciuojamas kaip ir naturalaus pastojimo atveju, nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, nebent jei nereguliarios, tuomet matyt reiktu skaiciuot nuo stimuliacijos pradzios  g.gif

jei nereguliarios, isodinimas +14 dienu, siaip praktiskai absoliuciai tiksliai nestumo laika pasako pagal echo matavimus pirmame trimestre.
Atsakyti
Sveikos,
man skaiciuoja nuo isodinimo dienos
Atsakyti
laba,
QUOTE(rota @ 2012 11 06, 11:56)
Man vakar gydytoja israse gelezi (Tardeferon'a) pagert, nes hemoglobinas nukrito iki 104 ir kalci (Calcigran), nes skauda apacia, bei liepe dar vitaminus gert, tai pagalvojau ar nebus man cia per daug visko? g.gif Gal pirma gelezi su kalciu 1 men pagert, o paskui tik vitaminus? g.gif

asgeriu nestukinius ir calcigrana, nes truksta calcio, dariausi atskira kraujo tyrima

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 06, 14:40)
Sveiki nauji namuciai. Sveikos  nestuke.gif 

sveikute lengvu menesiuku!
Rota eilerastukas wub.gif wub.gif wub.gif
Su puikiom TA!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asmon: 07 lapkričio 2012 - 18:25
QUOTE(Drovute @ 2012 11 07, 10:57)

errachka, terze sveikinimai ikopus i II trimestra 4u.gif

Aciu Drovute wub.gif

Beta1 - come here smile.gif cool.gif
Atsakyti