Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 07, 11:26)
Sveikos  nestuke.gif

turiu siek tiek klausimu, cia aisku i prieki ziurint, bet labai idomu kada, tiksliau nuo kurio menesio laukancios dvinuku iseina i dekreta?  smile.gif

ir dar pasitikslinimui, nestumas skaiciujamas nuo embrionu perkelimo dienos?  rolleyes.gif

Aciu labai uz pagalba  mirksiukas.gif

Labas vakaras visoms nestuke.gif
Eufforija, pradžioje aš skaičiavau nėštumą nuo punkcijos, o kai atsidūriau ligoninėj, pasirodo beveik dviem savaitėmis pasistūmėjau į priekį ax.gif biggrin.gif Gydytojai skaičiavo nuo paskutinės mmm dienos, be to, man echo parodė tikslias dienas. Tada buvo 6 savaitės ir 5 dienos.
Man ir pačiai įdomu skaičiavimas...klausiau gydytojos, kaip skaičiuoti po ivf, tai sakė, kad nesvarbu kokiu būdu pastojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 07, 21:43)
Labas vakaras visoms  nestuke.gif
Eufforija, pradžioje aš skaičiavau nėštumą nuo punkcijos, o kai atsidūriau ligoninėj, pasirodo beveik dviem savaitėmis pasistūmėjau į priekį ax.gif  biggrin.gif  Gydytojai skaičiavo nuo paskutinės mmm dienos, be to, man echo parodė tikslias dienas. Tada buvo 6 savaitės ir 5 dienos.
Man ir pačiai įdomu skaičiavimas...klausiau gydytojos, kaip skaičiuoti po ivf, tai sakė, kad nesvarbu kokiu būdu pastojus g.gif

hm g.gif reikes ir man pas savo g. pasiklausti. Dar vienas klausimas visom, visoms siu namuciu gyventojoms g.gif smile.gif kaip jautetes nestumo pradzioje? Ar jus pykino? Jei taip, nuo kelinto iki kelinto men.? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 07, 21:42)
Beta1 - come here smile.gif  cool.gif

Uzmatei,kad jau seku as jus, ane ? biggrin.gif Bet zinai, tavo zodziai, kad ir parasyti, bet vis tiek skamba taip maloniai..... rolleyes.gif Kazkaip sunku pries kiek laiko butu buve pagalvoti, kad TU mane kviesi uzeiti pas nestukes wub.gif Kaip tau paciai tas jausmas ? rolleyes.gif

Na o as dar tyliai tyliai patupesiu po lapais sapais iki pirmo vizito.Nors HCG auga kaip paseles, noriu pamatyti koki akiai miela vaizdini per ekrana pries jungiantis pas jus vel blush2.gif

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 07, 22:06)
hm g.gif  reikes ir man pas savo g. pasiklausti. Dar vienas klausimas visom, visoms siu namuciu gyventojoms g.gif  smile.gif  kaip jautetes nestumo pradzioje? Ar jus pykino? Jei taip, nuo kelinto iki kelinto men.? rolleyes.gif

as dar neprisiregistravus, bet pasidalinsiu su tavim savo pojuciais ax.gif Blogumo dar nera (o jau kaip noreciau, kad jo ir nebutu......), baisiai troskena ir ziuriu i kola kaip katinas i lasinius....Tiesiog svajoju apie ja doh.gif Kaip matai, labai individualu mirksiukas.gif

Beje, smagu, kad pas tave du kleckuciai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 07, 21:06)
hm g.gif  reikes ir man pas savo g. pasiklausti. Dar vienas klausimas visom, visoms siu namuciu gyventojoms g.gif  smile.gif  kaip jautetes nestumo pradzioje? Ar jus pykino? Jei taip, nuo kelinto iki kelinto men.? rolleyes.gif

Pykino, bet nestipriai. Pradėjo kažkur nuo 5 su trupučiu savaitės ir pasibaigė apie 7 savaitę, bet tada pradėjo streikuot skrandis, būdavo labai sunku net ir vos užkandus, o apetitas buvo geras. Tai ir puškuodavau, kaip man sunku lotuliukas.gif Savijauta pradėjo gerėti apie 13 sav. 4u.gif O tave pykina? Sako, labai padeda imbierinių sausainiukų kramsnojimas 4u.gif

Aš šiandien jau geriau jaučiuosi, nes ir R truputį geriau. Mama išleido į miestą, tai nusipirkau savo naujajam namukui puodelių, įrankių rinkinį wub.gif Jausmas geresnis nei gražiausius batus ar dailiausią suknelę nusigriovus lotuliukas.gif Ech, ir dar stalą užsakiau, pažadėjo, kad iki Kalėdų tikrai bus thumbup.gif

O dėl nestuke.gif skaičiavimo, tai teisingai parašė, jei ciklas normalus, tada nuo paskutinių mmm dienos, jei nereguliarus, tada jei neklystu įsodinimas +14 dienų (kas irgi gautųsi ala nuo 28 dienų ciklo pirmos mmm dienos).

Drovute, su sukaktimi 4u.gif Ar paminėjot su TB šią dieną? Skaičius labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 07, 22:27)
Pykino, bet nestipriai. Pradėjo kažkur nuo 5 su trupučiu savaitės ir pasibaigė apie 7 savaitę, bet tada pradėjo streikuot skrandis, būdavo labai sunku net ir vos užkandus, o apetitas buvo geras. Tai ir puškuodavau, kaip man sunku  lotuliukas.gif Savijauta pradėjo gerėti apie 13 sav. 4u.gif  O tave pykina? Sako, labai padeda imbierinių sausainiukų kramsnojimas  4u.gif

Aš šiandien jau geriau jaučiuosi, nes ir R truputį geriau. Mama išleido į miestą, tai nusipirkau savo naujajam namukui puodelių, įrankių rinkinį  wub.gif Jausmas geresnis nei gražiausius batus ar dailiausią suknelę nusigriovus  lotuliukas.gif Ech, ir dar stalą užsakiau, pažadėjo, kad iki Kalėdų tikrai bus  thumbup.gif

O dėl  nestuke.gif skaičiavimo, tai teisingai parašė, jei ciklas normalus, tada nuo paskutinių mmm dienos, jei nereguliarus, tada jei neklystu įsodinimas +14 dienų (kas irgi gautųsi ala nuo 28 dienų ciklo pirmos mmm dienos).

Drovute, su sukaktimi  4u.gif Ar paminėjot su TB šią dieną? Skaičius labai gražus  4u.gif

Ne, manes dar nepykina, galvoju, kad ankstoka dar. Kol kas tik kovoju su hiperstimuliacija, bet jau zenkliai sumazejo pilvo apimtis, o is pradziu netgi ciaudit negalejau doh.gif
Ziuri, Aster, nemazai darbeliu sian padarei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 07, 23:06)

mane pykino mazdaug nuo 9 iki 15 sav. doh.gif doh.gif doh.gif buvo klaiku, ir miegoti labai norejau, buvau amzinai pavargus biggrin.gif

QUOTE(Aster @ 2012 11 07, 23:27)

* Aš šiandien jau geriau jaučiuosi, nes ir R truputį geriau. Mama išleido į miestą, tai nusipirkau savo naujajam namukui puodelių, įrankių rinkinį  wub.gif Jausmas geresnis nei gražiausius batus ar dailiausią suknelę nusigriovus  lotuliukas.gif Ech, ir dar stalą užsakiau, pažadėjo, kad iki Kalėdų tikrai bus  thumbup.gif

** Drovute, su sukaktimi  4u.gif Ar paminėjot su TB šią dieną? Skaičius labai gražus  4u.gif

* kaip miela, isivaizduoju, kaip jautiesi wub.gif wub.gif man ir patinka pirkti visokius daiktelius buiciai ax.gif

** Aciu 4u.gif paminesim sestadieni, eisim i restorana, tai atsvesim vestuviu sukakti ir MB gimtadieni rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 07, 22:06)
hm g.gif  reikes ir man pas savo g. pasiklausti. Dar vienas klausimas visom, visoms siu namuciu gyventojoms g.gif   smile.gif  kaip jautetes nestumo pradzioje? Ar jus pykino? Jei taip, nuo kelinto iki kelinto men.? rolleyes.gif

Mane kazkur nuo 6 savaites pykino, vemdavau kazkur vidutiniskai viena kart per diena.. Ir taip iki 13 savaiciu... Ypatingai nuo saldumynu....

Drovute sveikinu su sukaktim! Tikrai labai grazi smile.gif

Beata1 lauksim taves po echoskopijos, labai smagu bus tave cia matyti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 07 lapkričio 2012 - 21:57
Labas rytas 4u.gif
BETA, dziaugiuosi del jusu! O del sokoladinio crinono manau nieko tokio, gal jau ir praejo?
Siaip as su abiem nestumais kraujavau (svieziu krauju), nors nebuvo jokios hematomos. Mano kraujavimai visada buvo susije su placenta, jos lokalizacija. Tad galiu nuraminti ir kitas, kad visko buna... Per si nestuke.gif man uzsienyje (nes tuo metu ten buvau) jau persileidima buvo diagnozave doh.gif Vos nepaskyre valanciu vaistu verysad.gif Beta, neissigask, bet man rudos isskyros baigdavosi blogiau, nei sviezias kraujas... Tad kiekvienam skirtingai. Svarbu HCG auga kaip ant mieliu thumbup.gif

QUOTE(Aster @ 2012 11 07, 22:27)
Mama išleido į miestą, tai nusipirkau savo naujajam namukui puodelių, įrankių rinkinį  wub.gif Jausmas geresnis nei gražiausius batus ar dailiausią suknelę nusigriovus  lotuliukas.gif Ech, ir dar stalą užsakiau, pažadėjo, kad iki Kalėdų tikrai bus  thumbup.gif

Vaje kai smagu thumbup.gif Mes irgi jau per sventes planuojame kraustytis blush2.gif Noriu isikelti iki lelytei gimstant rolleyes.gif

KLAUSIMELIS - as dabar vel deduosi tas Lomexin, bet ryte man tok skaip vandenelis/ isskyros baltos iseina. Cia normalu taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergyte_82: 08 lapkričio 2012 - 07:35
kaip jautetes nestumo pradzioje? Ar jus pykino? Jei taip, nuo kelinto iki kelinto men.? rolleyes.gif

jaučiausi visiškai ne neštukiškai, nei ką skaudėjo, nei maudė, nei pykino.

QUOTE(Aster @ 2012 11 07, 21:27)
Aš šiandien jau geriau jaučiuosi, nes ir R truputį geriau. Mama išleido į miestą, tai nusipirkau savo naujajam namukui puodelių, įrankių rinkinį  wub.gif Jausmas geresnis nei gražiausius batus ar dailiausią suknelę nusigriovus  lotuliukas.gif Ech, ir dar stalą užsakiau, pažadėjo, kad iki Kalėdų tikrai bus  thumbup.gif

smagiuose rūpestėliuose paskendus thumbup.gif

Drovut, su švente 4u.gif

labas rytas mirksiukas.gif
man šian į TA.. atsikėliau su jausmu, kad greit gimdysiu.. na taip, jau kaip ir laikas laugh.gif

tiesa, galiu parekomenduoti geležies preparatą - Ferrum lek (būna tablėtėse arba sirupas), kaip kelia geležį dar netikrinau, bet svarbiausia ir nestuke.gif aktualiausia - nekietina vidūrių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 lapkričio 2012 - 07:49
...
kaip jautetes nestumo pradzioje? Ar jus pykino? Jei taip, nuo kelinto iki kelinto men.? rolleyes.gif

as jauciausi kaip apsvaigus, labai daug miegojau, nuovargis begalinis, nieko negalejau daryt, sleikstulys kankino (vemiau tik karteli). Maisto is pradziu norejau daug, visokio, dabar nebesinori nieko, sunku rasti kazka, kas butu skanu. Dabar, jau artejant 10-tai savaitei, palyginus labai gerai jauciuosi, tik likes silpnumas, kad nekazka galiu nuveikt 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 07, 20:43)

kai buvau pas genetike, tai ji skaiciavo nuo paskutiniu mm. viskas diena dienon atitinka.

iki siol tai buvo tik vakarais, o sian ir ryte tampo unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ar priimsite mane i savo buri smile.gif
Atsakyti