Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Terze @ 2012 11 10, 18:58)
Pageriu pageriu as magni, dabar gal tik po 1 pakeli i diena... O kaip tu ji skaiciavai? Tiesiog dareisi kraujo tyrimus?

Tu teisi, blogos info pilna visur, o geros reikia paieskoti wink.gif Laikykis!!!

Nereikia nieko darytis smile.gif tiesiog tu geri miltukus kaip suprantu 300 arba 375 mg, bet juk papildomai vartoji vitaminus nesciosioms, o ten taip pat yra magnio. Tai susumuok kiek tau per diena gaunasi is viso mg. Norma per diena nestumo metu 360-375 mg. Jeigu tau gaunasi daugiau, tai faktas kad del to. Nors kai tu su dvigubu turtu, tai gal tau didesnes normos reikia, bet nemanau g.gif

Jo su ta info taikrai taip. As palei savo pozymius tai tureciau nusirasyti prie nesivystancio, nes niekur nerandu paaskinimo, kad tai normalu schmoll.gif Bet deja, as tuo nenoriu tiketi, ir netikesiu tongue.gif
Atsakyti
Terze, apie dvynukų pagalves deja, nieko nežinau... AŠ turiu zappy pagalvę. Ji miegojimui man buvo nepakeičiama, bet va žindymui nepatiko schmoll.gif Gal aš jos nepapildydavau kiek reikia, bet ji man buvo per minkšta, pradėdavo bliūkšti ir kol buvau nepripratusi, būdavo labai sunku... Ir geriausia žindymo padėtis buvo gulint. Bet tai čia viskas su vienu lelium 4u.gif

Kaip jautiesi tu pati? Gal jau iššoko nedidukas pilvelis? bigsmile.gif

Ką savaitgalį veikia visos nestuke.gif ? Aš išlydėsiu sesę, buvo savaitei atvažiavusi... Šiandien kepėme obuolių pyragą, vištytę su daržovėmis ir ryžiais. Su MB vis sukam galvą dėl baldų, dar labai mums daug ko trūksta... Ir mane užpuolė kažkokia niūri nuotaika, nesuprantu, kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 10, 19:07)
Nereikia nieko darytis  smile.gif tiesiog tu geri miltukus kaip suprantu 300 arba 375 mg, bet juk papildomai vartoji vitaminus nesciosioms, o ten taip pat yra magnio. Tai susumuok kiek tau per diena gaunasi is viso mg. Norma per diena nestumo metu 360-375 mg. Jeigu tau gaunasi daugiau, tai faktas kad del to. Nors kai tu su dvigubu turtu, tai gal tau didesnes normos reikia, bet nemanau  g.gif

Jo su ta info taikrai taip. As palei savo pozymius tai tureciau nusirasyti prie nesivystancio, nes niekur nerandu paaskinimo, kad tai normalu  schmoll.gif Bet deja, as tuo nenoriu tiketi, ir netikesiu  tongue.gif

Tu cia privertei susimastyti, tai kai per daug magnio, skysti viduriai? Aciu uz info labai wink.gif
Kad tave paguosti, ar nuraminti, mane pradejo netiketai pykinti gal nuo 11savaites, bet jau kartais taip uztasydavo... kad ojojoj...Taip, kad gal tau visokie pozymiai pries akis. Geriausia zinoma jaustis taip, kad nebutu pasaliniu pojuciu, bet tai matyt buna retai ir jei tu viena is ju - tai esi laaabai laiminga. Kad butu ramiau, galiu parekomenduoti isigyti dopleriuka. Man Pumpule buvo paskolinusi, tai berods mes 10 savaites gale pasiklausem sirduku.

QUOTE(Aster @ 2012 11 10, 19:11)
Terze, apie dvynukų pagalves deja, nieko nežinau... AŠ turiu zappy pagalvę. Ji miegojimui man buvo nepakeičiama, bet va žindymui nepatiko schmoll.gif  Gal aš jos nepapildydavau kiek reikia, bet ji man buvo per minkšta, pradėdavo bliūkšti ir kol buvau nepripratusi, būdavo labai sunku... Ir geriausia žindymo padėtis buvo gulint. Bet tai čia viskas su vienu lelium 4u.gif

Kaip jautiesi tu pati? Gal jau iššoko nedidukas pilvelis?  bigsmile.gif

Ką savaitgalį veikia visos  nestuke.gif ? Aš išlydėsiu sesę, buvo savaitei atvažiavusi... Šiandien kepėme obuolių pyragą, vištytę su daržovėmis ir ryžiais. Su MB vis sukam galvą dėl baldų, dar labai mums daug ko trūksta... Ir mane užpuolė kažkokia niūri nuotaika, nesuprantu, kodėl  g.gif

Taip, ta pagalvele ypatinga tuom, kad galima zindyti abu lelius kartu. Is kitos puses, gal dar nesisiusti, nes nezinau ar pieno turesiu, is kitos puses jau kai bus leliukai, nebus kada nei siustis nei laukti...

O jauciuosi gerai, apart tu naktiniu skausmu.. O pilvukas jau matosi,nebepaslepsiu nuo svetimu akiu ir zinai, jau nemazas toks, gal del to, kad du pupuliai? O tavo po pirmo trimestro pilvukas jau matesi?

As si savaitgali esu viena, tai va ir lindziu forume.. Nubegau iki pardes, kazko ypatingo norejau.. tai kai sukilo apetitas, nusipirkau senosios kibinines kibina...aaaa... ir klaida padariau, zinau, kad nuo tokiu maistu sunegaluoju, ir kaip pagal taisykle.. jauciuosi sh..... ai. Bet prisiverciau isvirti jautienos troskini, mesyte paragavau, labai minksta, bet valgyti jau negaliu, kibinas lauk lenda smile.gif

Kaip tavo sirdute? Tikiuosi plaka i ritma wink.gif
O nuotaika tavo niuri gal del to, kad sese islydi....?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 10, 18:22)
Taip, ta pagalvele ypatinga tuom, kad galima zindyti abu lelius kartu. Is kitos puses, gal dar nesisiusti, nes nezinau ar pieno turesiu, is kitos puses jau kai bus leliukai, nebus kada nei siustis nei laukti...

O jauciuosi gerai, apart tu naktiniu skausmu.. O pilvukas jau matosi,nebepaslepsiu nuo svetimu akiu ir zinai, jau nemazas toks, gal del to, kad du pupuliai? O tavo po pirmo trimestro pilvukas jau matesi?

As si savaitgali esu viena, tai va ir lindziu forume.. Nubegau iki pardes, kazko ypatingo norejau.. tai kai sukilo apetitas, nusipirkau senosios kibinines kibina...aaaa... ir klaida padariau, zinau, kad nuo tokiu maistu sunegaluoju, ir kaip pagal taisykle.. jauciuosi sh..... ai. Bet prisiverciau isvirti jautienos troskini, mesyte paragavau, labai minksta, bet valgyti jau negaliu, kibinas lauk lenda smile.gif

Kaip tavo sirdute? Tikiuosi plaka i ritma wink.gif
O nuotaika tavo niuri gal del to, kad sese islydi....?

Taip, mano pilvukas jau nuo 13 sav gerai matėsi, nes aš ir šiaip turiu tą džiaugsmelį (gelbėjimosi ratą) vos tik daugiau pavalgau doh.gif
O tau tai labai normalu jį turėt, vis tik dviese jie ten wub.gif

Dėl magnio, tai nebūtinai dėl to, kad dozę viršiji kankina laisvi viduriai, gal diasporalis taip veikia g.gif Kai kurioms jis tiesiog netinka, o pakeitus į kitą magnį viskas susitvarko 4u.gif

Taip, ta pagalvė gali praversti ir šiaip, miegui (vis tiek ji panaši į lieką? ar ne?) Bet turbūt vis tiek nebūtina jau dabar užsakinėti 4u.gif

Oi, kibinai tai blogis doh.gif Man jų irgi norisi, bet nuo jų būna liūdnos dainos doh.gif
Kur TB dingo savaitgalį?

Su širdim dabar geriau, bet vis tiek keletą kartų per dieną ir naktimis permuša. MB liepia skuosti pas kardiologus, bet šeimos gydytoja nedavė siuntimo. Nežinau, gal paprašysiu, kai R vesiu parodyti g.gif

Ai ta nuotaika, galėtų ji eiti pasivaikščioti, kartais be jos lengviau būtų gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 10, 19:22)
Tu cia privertei susimastyti, tai kai per daug magnio, skysti viduriai? Aciu uz info labai wink.gif
Kad tave paguosti, ar nuraminti, mane pradejo netiketai pykinti gal nuo 11savaites, bet jau kartais taip uztasydavo... kad ojojoj...Taip, kad gal tau visokie pozymiai pries akis. Geriausia zinoma jaustis taip, kad nebutu pasaliniu pojuciu, bet tai matyt buna retai ir jei tu viena is ju - tai esi laaabai laiminga. Kad butu ramiau, galiu parekomenduoti isigyti dopleriuka. Man Pumpule buvo paskolinusi, tai berods mes 10 savaites gale pasiklausem sirduku.

Internete radau info, o veliau man gydytoja tik patvirtino tai- magnio perteklius sukelia viduriavima.
Susireguliuok jo norma ir nebeliks problemos, tik zinoma dar kelias dienas gali si problema pabuti, kol perteklius pasisalins smile.gif
Kas cia per "dopleriukas"? Kur jo galima gauti? Perku notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 10, 18:11)
Ką savaitgalį veikia visos  nestuke.gif ?
Šiandien kepėme obuolių pyragą, vištytę su daržovėmis ir ryžiais.

Ir mane užpuolė kažkokia niūri nuotaika, nesuprantu, kodėl  g.gif

ir aš panašiai.. prasivalkiojau 3 val! oze, nieko doro nenusipirkau, gerai, kad bent vyrą aprengėm smile.gif grįžus pailsėjau ir gaminau jautienos karį su ryžiais.. vakarojam su alučiu ir kepta duona rolleyes.gif

man ji nuo vakar..
Atsakyti
vilciukas11 sveika prisijungus 4u.gif nestresuok viskas yra ir bus gerai mirksiukas.gif

Aster su pusiaukele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 10, 19:54)
Taip, mano pilvukas jau nuo 13 sav gerai matėsi, nes aš ir šiaip turiu tą džiaugsmelį (gelbėjimosi ratą) vos tik daugiau pavalgau  doh.gif
O tau tai labai normalu jį turėt, vis tik dviese jie ten  wub.gif

Dėl magnio, tai nebūtinai dėl to, kad dozę viršiji kankina laisvi viduriai, gal diasporalis taip veikia  g.gif Kai kurioms jis tiesiog netinka, o pakeitus į kitą magnį viskas susitvarko  4u.gif

Taip, ta pagalvė gali praversti ir šiaip, miegui (vis tiek ji panaši į lieką? ar ne?) Bet turbūt vis tiek nebūtina jau dabar užsakinėti  4u.gif

Oi, kibinai tai blogis doh.gif Man jų irgi norisi, bet nuo jų būna liūdnos dainos  doh.gif
Kur TB dingo savaitgalį?

Su širdim dabar geriau, bet vis tiek keletą kartų per dieną ir naktimis permuša. MB liepia skuosti pas kardiologus, bet šeimos gydytoja nedavė siuntimo. Nežinau, gal paprašysiu, kai R vesiu parodyti  g.gif

Ai ta nuotaika, galėtų ji eiti pasivaikščioti, kartais be jos lengviau būtų gyventi  lotuliukas.gif

Oij, nea, ta pagalve tokia zinai, kvadratine, manau kieta, ne pliurza tokia. Ji tipo tokia: http://www.doubleble...com/sdbbtl.html Oki, dar palauksiu smile.gif

O tau su sirdim buvo problemos su pirmu vaikeliu? O tu Santariskese nebuvai? Gal bent jie rastu koki saugikli, kaip sirdi apraminti, as isivaizduoju, kaip nesmagu, kai ji ten malasi...

Vyrukas darbuojasi.. Siuo metu gal jau ir alu "ragauja" smile.gif

QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 10, 19:56)
Internete radau info, o veliau man gydytoja tik patvirtino tai- magnio perteklius sukelia viduriavima.
Susireguliuok jo norma ir nebeliks problemos, tik zinoma dar kelias dienas gali si problema pabuti, kol perteklius pasisalins  smile.gif
Kas cia per "dopleriukas"? Kur jo galima gauti? Perku  notworthy.gif

Oki.
O dopleriukas, tai vaikuciu sirduciu klausymo aparatas. Ju buna ivairiu, t.y. vieni girdi sirdutes 11sav., kiti kazkur veliau, ar ne apie 20sav.. Na paziurek per google, isivaizduosi, kas tas yra smile.gif

O as einu kibina isprasyti lauk.. Visa beda, kad as negaliu valgyti kavinese, man beveik visada sustoja skrandis, na nebent toki maista, kuris nera labai apdorotas, suvirtas, tipo salotas.. bet ir tai, jei kartais jie su padazais nesupiktnaudziauja.. Ai, mano problemos smile.gif Kad tik tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 10, 18:55)
Merginos, gal kuriai teko netycia pastebeti dvynuku maitinimo pagalvele LT? As radau, kad USA, UK jos yra tokios...be proto patogios...

Sveikos nestuke.gif
Truputį įsiterpsiu, nes ir pati tuom domėjausi. Kol kas Lietuvoj radau tik čia:
http://www.pirmaszin...;gaminio_id=308
Tiesa kaina ten neparašyta, o skambinti, domėtis dar neskambinau.

Bet kiek skaičiau pamokymų ir žiūrėjau youtobe filmukų kaip reiktų juos vienu metu maitinti, kažkaip visi kalba apie šitą pagalvę vaikams nuo 4 mėnesių - kai jau jie tvirtesni ir galvytes laiko. Čia aišku apie tuos atvejus, kai bandai viena išsiversti, galbūt jeigu vyras paduotų vaikus, galima būtų ir nuo gimimo bandyti abu kartu maitinti.

Terze, o tavo dvynukai identiški?
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 10, 19:56)
Susireguliuok jo norma ir nebeliks problemos, tik zinoma dar kelias dienas gali si problema pabuti, kol perteklius pasisalins  smile.gif
Kas cia per "dopleriukas"? Kur jo galima gauti? Perku  notworthy.gif

As va toki turiu: http://www.amazon.co...Y...-15&pi=SL75, su siuntimu gavosi 50 svaru. Gavome kai buvo 9 savaites, bet pirma kart isgirdome sirduka 9 savaiciu ir 5 dienu, Terzytes sirdukus isgirdome 10 savaiciu, man tai labai pasitrisines dalykas, juo piktnaudziauti negalima, bet karta du i savaite nusiramindavome su vyru..

Labas rytas! Nesimiega man visai, galvoje sukasi ka maziukui dar reikia nupirkti, kaip surasti daikteliams vieta, ui smagus malonumai smile.gif beje gal kas zinot kur gariunuose vaikiskos prekes parsiduoda, ne rubeliai, bet kokie pledukai, patalyne, ciuzinikai? Ir maitinancioms mamoms daiktai? Kazkaip visai nesinori ten ieskoti?
Beje uzsirasiau i Semetos kursus gruodzio 1 diena, gal dar kas planuoja juos lankyti?
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 11, 07:25)
gal kas zinot kur gariunuose vaikiskos prekes parsiduoda, ne rubeliai, bet kokie pledukai, patalyne, ciuzinikai?

užėjus per pagrindinį turgavietės įėjimą sukti į dešinę, kol prieisit eilę su vežimukais ir kt. vaikiškais daikteliais.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 11, 08:25)

Labas rytas! Nesimiega man visai, galvoje sukasi ka maziukui dar reikia nupirkti, kaip surasti daikteliams vieta, ui smagus malonumai smile.gif beje gal kas zinot kur gariunuose vaikiskos prekes parsiduoda, ne rubeliai, bet kokie pledukai, patalyne, ciuzinikai? Ir maitinancioms mamoms daiktai? Kazkaip visai nesinori ten ieskoti?
Beje uzsirasiau i Semetos kursus gruodzio 1 diena, gal dar kas planuoja juos lankyti?

Labas rytas,
Del Gariunu tai tikrai nieko nezinau.
O del semetos, tai as ateisiu gruodzio 9 d., kai bus apie kudikiu prieziura, nes as SemetNos kursu viena savaitgali atklausiau, dabar kita savaitgali nueisiu sestadieni, o sekmadieni gruodzio 9. Cia taip susideliojau, kad nereiktu ir sestadieni ir sekmadieni kursuose praleisti.
Pumpule, dar norejau paklausti, o tu dirza ir namie nesioji?
Mano maziukas kazkaip zemai judet krebzdet pradejo, tai galvoju, ar ne per zemai nusileido, tai iseidama uzsidedu dirza, bet po namus be jo vaikstau.

Atsakyti