Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

Late, Keberiokst ir Ledididi buvo siutas kaklelis, jas dabar gali pas mamytes rasti ax.gif

Labas mergaites, as kaip ir vis dar nesiprasau i jusu buri, nes laukiu vizito ketvirtaidni, bet va makalujouos cia vis.... blush2.gif biggrin.gif

Terze, man nuo Magnio Diasporal paleisdavo vidurius ir nevarbu kokiom dozem vartodavau.Pradejau gerti Magne B6, baigesi visi pasaliniai efektai mirksiukas.gif

Vilciuk, nestumo pradzioj taip ir buna su tais pojuciais.Viena diena bloga, tris dienas gerai jautiesi.Arba atvirksciai.Lygiai tas pats ir su (.).Cia juos jauti, cia ju nera.....O del leliuko dydzio, kad pagal parodymus atsilieka 3 d., tai yra taip - tau jau 9 savaiteles, o nuo kokios 8 savaiteles net ekrane jau pradeda matytis kaip leliukas susilenkia, issitiesia.Jis gi juda jau ten.Taigi ir tas matavimas ne visad tikslus buna.Kai skaiciuojami milimetrai, tai nera sunku juos pamesti mirksiukas.gif Gal gydytoja kitu kampu pamatavo ar leliukas buvo susilenkes ir rodo keliu mm trukuma.....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 11, 17:54)
Taip, panasi i tas pagalves, kur as ziurejau, tik anos tokios mielesnes gal.. Bet dzin, svarbu funkcionalumas. Pas mus neidentiski dvynukai, ir vienas angelelis is identisku..
Kaip Jus laikotes?

Seku istoriją dar nuo IVF skyrelio. Labai džiaugiuosi už leliukus ir, galiu tik įsivaizduoti, kaip buvo sunku sužinoti apie angelėlį... Tik kažkaip nebuvau užfiksavusi, kuris angelėlis - iš identiškų ar ne.

Man irgi anos (ne lietuviškos) pagalvės mielesnės - ir dar su uzdangėle privatumui smile.gif. Tik vat dar nesirįžtu jų užsakyti. Ir pas mane ne identiški, tai, kiek skaičiau, jų matinimosi režimas gali būti skirtingas ir gal ne tuo pačiu metu valgys. Tada iš viso nereiks tos pagalvės. Neapsisrendžiu smile.gif Šiaip paniką dažnai užeina - ar susitvarkysiu, kaip reiks abu maitinti ir panašiai. Bet kaip užeina, taip ir praeina smile.gif

Jaučiuosi neblogai. Pilvas jau nemažas, o ir kasdien vis auga smile.gif Viena dieną geriau, kitą kiek sunkiau būna, tiesiog visada stengiuos organizmo klausyti - jeigu prasčiau jaučiuosi (pvz jeigu pilvą tempia), praguliu nors ir visą dieną. Kai geriau būna, leidžiu sau ir į parduotuves nuvažiuoti, apsidairyti - reikia kažkaip daiktelius pradėti pirkti smile.gif Gydytoja liepė daugiau gulinėti, tai baigiu darbus ir einu atostogų iki dekreto.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 11, 22:50)
Late, Keberiokst ir Ledididi buvo siutas kaklelis, jas dabar gali pas mamytes rasti  ax.gif

Labas mergaites, as kaip ir vis dar nesiprasau i jusu buri, nes laukiu vizito ketvirtaidni, bet va makalujouos cia vis....  blush2.gif  biggrin.gif

Terze, man nuo Magnio Diasporal paleisdavo vidurius ir nevarbu kokiom dozem vartodavau.Pradejau gerti Magne B6, baigesi visi pasaliniai efektai  mirksiukas.gif

Vilciuk, nestumo pradzioj taip ir buna su tais pojuciais.Viena diena bloga, tris dienas gerai jautiesi.Arba atvirksciai.Lygiai tas pats ir su (.).Cia juos jauti, cia ju nera.....O del leliuko dydzio, kad pagal parodymus atsilieka 3 d., tai yra taip - tau jau 9 savaiteles, o nuo kokios 8 savaiteles net ekrane jau pradeda matytis kaip leliukas susilenkia, issitiesia.Jis gi juda jau ten.Taigi ir tas matavimas ne visad tikslus buna.Kai skaiciuojami milimetrai, tai nera sunku juos pamesti  mirksiukas.gif Gal gydytoja kitu kampu pamatavo ar leliukas buvo susilenkes ir rodo keliu mm trukuma.....

Aciu Betuli1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2012 11 11, 20:50)
Sveikutes,gal mane kas ir pamena ,gal ir ne blush2.gif prasausi i jusu burbuliuku kluba.su labai didele baime doh.gif ,bet tikiuosi su gera pabaiga
Noriu uzduoti klausimeli gal kas siuvotes kakleli? mirksiukas.gif

Sveika prisijungusi prie musu skyrelio! Sie metai be abejones labai vaisingi!!! O del ko klausi del kaklelio susiuvimo? Pas tave jis prasiveres?
Atsakyti
Labas rytas cool.gif
as su klausimeliu smile.gif Ar ir jums veikia hormonai bei slubuoja emocine busena? Dvi dienas jauciausi baisiai, pykau, nervinausi, verkiau, depresavau... doh.gif Klaiki savijauta. Nenoriu girtis, bet siandien geriau, nors dar ne vakaras biggrin.gif Vaziuosiu po piet pas gydytojus biuletenio pratesti.
Mergaites, kokias kosmetines priemones naudojat? Turiu omeny kremukus, nes mano oda ir taip sausa, o dabar dar labiau. Bijau naudoti tas, kurias naudojau pries nestuma, gal sakau reikia nusipirkti tinkanciu nesciosioms, be kvapo ir t.t. smile.gif Nors as ir siaip naudoju jautriai odai, gal tiks ir dabar? g.gif
Grazios savaites pradzios drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 12, 09:33)
Mergaites, kokias kosmetines priemones naudojat? Turiu omeny kremukus, nes mano oda ir taip sausa, o dabar dar labiau. Bijau naudoti tas, kurias naudojau pries nestuma, gal sakau reikia nusipirkti tinkanciu nesciosioms, be kvapo ir t.t. smile.gif  Nors as ir siaip naudoju jautriai odai, gal tiks ir dabar? g.gif

pastojusi nekeičiau visiškai nieko smile.gif visi kremai ir kosmetika įsigeria tik į viršutinį odos sluoksnį, o vaiką veikia tik tai, ką vartojam į vidų, t.y. dedam į burną, uostom ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 12, 07:53)
Sveika prisijungusi prie musu skyrelio! Sie metai be abejones labai vaisingi!!! O del ko klausi del kaklelio susiuvimo? Pas tave jis prasiveres?

Ne neprasiveres schmoll.gif ,bet minkstas todel nori uzsiuti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 12, 09:51)
pastojusi nekeičiau visiškai nieko smile.gif visi kremai ir kosmetika įsigeria tik į viršutinį odos sluoksnį, o vaiką veikia tik tai, ką vartojam į vidų, t.y. dedam į burną, uostom ir pan.

thumbup.gif aisku, drasiau naudosiu tai, ka turiu smile.gif O ar naudojat krema nuo striju? Ir nuo kada pradejot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 10, 16:50)
Pirmadieni skambinsiu gydytojai. Tas ir yra blogiausiai, kad savaitgalis ir nieko negali daryti, tik laukti.
Noriu tiketi, kad viskas yra gerai, bet baime vis tiek neapleidzia.  unsure.gif

Labas rytas,

Na Vilciukui tai gerai per uzpakali su dirzu,baik ieskoti tu pozymiu ir negimdiniu visokiu,mane prigasdinai IVF skyrelyje doh.gif ,tai dvi savaites panikoje buvau.O dabar pati trydzioji,viskas tau gerai ir neieskok tu slieku kur nereikia.Jau as piktai ,atsiprasau,bet kitaip negaliu.
Man ne krutine neskauda ,nei pykina ir tuo dziaugiuosi,negi tu nori kad tave pykintu doh.gif ,o krutine tai cia invidualus reikalas,kitoms tik nuo 12 sav.pradeda skaudeti.Tai kad raminkis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 12, 10:57)
thumbup.gif  aisku, drasiau naudosiu tai, ka turiu smile.gif  O ar naudojat krema nuo striju? Ir nuo kada pradejot? smile.gif

Aš tai stengiuosi ekologiškas priemones naudoti.. nuo strijų naudojų tiesiog aliejiuką, migdolų, dar sako, kad gerai kokoso sviestas.. gal ir neprasibrauna tolyn tos priemones, bet vis tiek chemija didelė, o ir yra nebrangiu ekologiškų priemonių, kaip pvz. margaritos...
Papildyta:
QUOTE(late @ 2012 11 12, 10:57)

Na jei siūlo, tai gal ir pasidaryk, blogiau nebus, o gal padės išvengti persileidimo ar priešlaikinio..
Pas mane šiek tiek suminkštėjo ir atsivėręs 3 mm, bet man nieko nesiūlė dėl susiuvimo, gal dėl to, kad jau per vėlu, nes jau vėlesnis neštumas, tai man tik ramesnį režimą paskyrė ir tiek, pragulėjau lovoje virš savaitės..Magnį leido į veną..
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 12, 09:57)
thumbup.gif  aisku, drasiau naudosiu tai, ka turiu smile.gif  O ar naudojat krema nuo striju? Ir nuo kada pradejot? smile.gif

naudojau, bet tik kaip drėkinamąją priemonę, kai niežtėjo augantį pilvuką. strijos susidaro gilesniuose sluoksniuose, nei kad kuris nors nors kremas ar aliejus pasiekia. daugiau naudos duos tinkamas maitinimasis ir vandens vartojimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2012 11 11, 20:50)
Sveikutes,gal mane kas ir pamena ,gal ir ne blush2.gif prasausi i jusu burbuliuku kluba.su labai didele baime doh.gif ,bet tikiuosi su gera pabaiga
Noriu uzduoti klausimeli gal kas siuvotes kakleli?

Tik gera pabaiga!!! Tu tikrai to verta po sitiek laukimo, bandymu... Taip, Beta1 teisi, Keberiokst siuvosi...

QUOTE(Aster @ 2012 11 11, 21:25)
Klausykit, man toks delikatus reikalas...

Panasiai ir man, tik su rimtesniu reikalu (nesvarbu, kad jis skystas). Kai prasideda pilve skausmai-tokie ojojoj, jau einu i wc, nes jau zinau, kad rimtas reikalas ateina... Tai gal tikrai ten zarnynas deliojasi sau vieta...

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 11, 22:50)
Terze, man nuo Magnio Diasporal paleisdavo vidurius ir nevarbu kokiom dozem vartodavau.Pradejau gerti Magne B6, baigesi visi pasaliniai efektai  mirksiukas.gif

Taip laukiu to ketvirtadienio! O, gera mintis, tada gersiu magni B6.

QUOTE(Ete @ 2012 11 11, 23:02)
Jaučiuosi neblogai. Pilvas jau nemažas, o ir kasdien vis auga smile.gif Viena dieną geriau, kitą kiek sunkiau būna, tiesiog visada stengiuos organizmo klausyti - jeigu prasčiau jaučiuosi (pvz jeigu pilvą tempia), praguliu nors ir visą dieną. Kai geriau būna, leidžiu sau ir į parduotuves nuvažiuoti, apsidairyti - reikia kažkaip daiktelius pradėti pirkti smile.gif Gydytoja liepė daugiau gulinėti, tai baigiu darbus ir einu atostogų iki dekreto.

Jus jau didesni, nei mes smile.gif tai ir visi pirkimai tokie "realesni".. Ir man visokiu minciu buna.. Bet zinai, tas negasdina, labiausiai noriu jau to balandzio pabaigos, kada jau tikrai leliukus paimsiu ant ranku ir niekada nepaleisiu.... wub.gif Tu jau zinai saviskiu lytis? smile.gif
As sianakt sapnavau, kad einu pas gyd., skustis, kad man skauda.. O ji pasiulo ehoskopa. Sedu ant tos kedes, ir ji pamato du leliukus, kurie peciais vienas i kita nugarytemis atsireme sau sedi graziai smile.gif Ir viena sis ju prasketes kojytes, o tarp kojyciu pimpaliukas makaluojasi smile.gif O kitas neprasketes kojyciu smile.gif Pirma karta sapnavau abu vaikus va taip tikroviskai... wub.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 12, 10:33)

Emocine busena nei karto neslubavo... Ir nera taip, kad is maistu kazko konkretaus noretusi.. Tikiuosi tai nepasikeis smile.gif O tu kokius dar vaistus vartoji?
O nuo striju naudoju Palmers firmos "cocoa butter formula"

QUOTE(late @ 2012 11 12, 10:57)

Jei neklystu Keberiokst, kai jai buvo problemos su kakleliu leidosi intralipidus dazniau.. 2kart i menesi.
Atsakyti