QUOTE(late @ 2012 11 11, 20:50)
Sveikutes,gal mane kas ir pamena ,gal ir ne

prasausi i jusu burbuliuku kluba.su labai didele baime

,bet tikiuosi su gera pabaiga
Noriu uzduoti klausimeli gal kas siuvotes kakleli?
Tik gera pabaiga!!! Tu tikrai to verta po sitiek laukimo, bandymu... Taip, Beta1 teisi, Keberiokst siuvosi...
QUOTE(Aster @ 2012 11 11, 21:25)
Klausykit, man toks delikatus reikalas...
Panasiai ir man, tik su rimtesniu reikalu (nesvarbu, kad jis skystas). Kai prasideda pilve skausmai-tokie ojojoj, jau einu i wc, nes jau zinau, kad rimtas reikalas ateina... Tai gal tikrai ten zarnynas deliojasi sau vieta...
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 11, 22:50)
Terze, man nuo Magnio Diasporal paleisdavo vidurius ir nevarbu kokiom dozem vartodavau.Pradejau gerti Magne B6, baigesi visi pasaliniai efektai
Taip laukiu to ketvirtadienio! O, gera mintis, tada gersiu magni B6.
QUOTE(Ete @ 2012 11 11, 23:02)
Jaučiuosi neblogai. Pilvas jau nemažas, o ir kasdien vis auga

Viena dieną geriau, kitą kiek sunkiau būna, tiesiog visada stengiuos organizmo klausyti - jeigu prasčiau jaučiuosi (pvz jeigu pilvą tempia), praguliu nors ir visą dieną. Kai geriau būna, leidžiu sau ir į parduotuves nuvažiuoti, apsidairyti - reikia kažkaip daiktelius pradėti pirkti

Gydytoja liepė daugiau gulinėti, tai baigiu darbus ir einu atostogų iki dekreto.
Jus jau didesni, nei mes

tai ir visi pirkimai tokie "realesni".. Ir man visokiu minciu buna.. Bet zinai, tas negasdina, labiausiai noriu jau to balandzio pabaigos, kada jau tikrai leliukus paimsiu ant ranku ir niekada nepaleisiu....

Tu jau zinai saviskiu lytis?
As sianakt sapnavau, kad einu pas gyd., skustis, kad man skauda.. O ji pasiulo ehoskopa. Sedu ant tos kedes, ir ji pamato du leliukus, kurie peciais vienas i kita nugarytemis atsireme sau sedi graziai

Ir viena sis ju prasketes kojytes, o tarp kojyciu pimpaliukas makaluojasi

O kitas neprasketes kojyciu

Pirma karta sapnavau abu vaikus va taip tikroviskai...
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 12, 10:33)
Emocine busena nei karto neslubavo... Ir nera taip, kad is maistu kazko konkretaus noretusi.. Tikiuosi tai nepasikeis

O tu kokius dar vaistus vartoji?
O nuo striju naudoju Palmers firmos "cocoa butter formula"
QUOTE(late @ 2012 11 12, 10:57)
Ne neprasiveres

,bet minkstas todel nori uzsiuti
Jei neklystu Keberiokst, kai jai buvo problemos su kakleliu leidosi intralipidus dazniau.. 2kart i menesi.