Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 18:39)
tikriausiai kalbama apie Jolanta Salygienę iš "Jolsanos" smile.gif ją dauguma klaipediečių ir rekomenduotų.

Jo, tikriausiai ji. Labai girdėta, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Rota, aciu uz namucius - labai gera naujuose namuciuose.

Pumpule, laikykis ir saugok save.

Man kazkaip irgi pradejo pilvo apacia mausti /spausti - ypac kai po sedejimo atsistoju. Atrodo, kad kelias sekundes net negaliu eiti, tuomet is leto pradedu judet. Tai supratau, kad reikia dirzo ir siandien aiskinausi, kaip ji uzsidet. Ziuresim kaip cia bus. Ech, o iki siol dziaugiausi, kad jokiu skausmeliu.

Ir dar zaidziu su gelezim. Reikia gert po dvi ampules per diena, viena valanda po valgio, ir dar po to negerti valanda kavos, arbatos ir pieno produktu nevalgyti valanda laiko. Tai gaunasi, kad turiu bent viena ampule darbe isgert smile.gif ir po to dar valanda be kavos arbatos. Zodziu, turiu kuo uzsiimti.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2012 10 29, 20:14)
Ir dar zaidziu su gelezim. Reikia gert po dvi ampules per diena, viena valanda po valgio, ir dar po to negerti valanda kavos, arbatos ir pieno produktu nevalgyti valanda laiko. Tai gaunasi, kad turiu bent viena ampule darbe isgert smile.gif ir po to dar valanda be kavos arbatos. Zodziu, turiu kuo uzsiimti.

aha, ir man panašiai reik žaisti doh.gif gavau tyrimų atsakymus - hemoglobinas 107..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2012 10 29, 21:14)

Man kazkaip irgi pradejo pilvo apacia mausti /spausti - ypac kai po sedejimo atsistoju. Atrodo, kad kelias sekundes net negaliu eiti, tuomet is leto pradedu judet. Tai supratau, kad reikia dirzo ir siandien aiskinausi, kaip ji uzsidet.

Ir dar zaidziu su gelezim. Reikia gert po dvi ampules per diena

Man tokie pat skausmai keiciant padeti doh.gif o maniskiai vis negali priprasti, kad dabar negaliu staigiai atsistoti unsure.gif

O koki gelezi geriate ampuluose, gal Tot'Hema g.gif Nes mano Tardyferonas eina i pabaiga, tai reikia dar kokios nusipirkti ax.gif O mano vaistininke sake, kad Tot'Hema geriausiai pasisavina g.gif
Atsakyti

Rota, aciu uz namucius, mergyte thumbup.gif

Pumpule - sveikatos tau ir tikime, viskas bus gerai! Ar prisiskambinai OK?

QUOTE(orchideja88 @ 2012 10 29, 21:14)
Zodziu, turiu kuo uzsiimti.

Na tikekimes, greit ta gelezis stos i normas wink.gif

Aster - pasipuosusi dabar su naujais drabuzeliais smile.gif Man Lindexe patinka mazu vaikuciu drabuzeliai wink.gif

Mano tyrimai geri, taip, kad laikom fronta toliau wink.gif
Atsakyti
Euforija, junkis junkis! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 10 30, 11:35)
Mano tyrimai geri, taip, kad laikom fronta toliau wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Labas rytas nestulkos 4u.gif

O kur ta Lindexe randasi? blush2.gif gal reiktu ir man uzsukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 10 30, 11:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labas rytas nestulkos 4u.gif

O kur ta Lindexe randasi? blush2.gif gal reiktu ir man uzsukti unsure.gif

Lindex yra Oze, Panoramoj, Akropolyje, Gedimino pr....gal dar kazkur g.gif Cia Vilniuj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 10 30, 12:03)
Lindex yra Oze, Panoramoj, Akropolyje, Gedimino pr....gal dar kazkur  g.gif  Cia Vilniuj wink.gif

Aaa... doh.gif doh.gif doh.gif supratau, aciu 4u.gif , reiks prie progos uzsukti pasidairyti ax.gif
Atsakyti
Labas dienas nestuke.gif
Feee, uz lango taip apniuke... Vakar tai grazu buvo, kai saulyte sviete smile.gif
Pumpule, kai tu? Ar prisiskambinai O.K? As ryt pas ja keliausiu, tik niekaip dar tyrimu nepridaviau doh.gif Tikiuosi ryt ryte pavyks nukeliauti iki laboratorijos...

Beje, ar visos kartojate tuos ZIV, sifilio, toxo, citomegalo tyrimus?
Man juos dare nestumo pradzioje, apie 10 sav., o dabar paskyre vel kartoti, tai galvoju, o gal nereikia, pinigeliu gaila tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 10 30, 13:13)

Beje, ar visos kartojate tuos ZIV, sifilio, toxo, citomegalo tyrimus?
Man juos dare nestumo pradzioje, apie 10 sav., o dabar paskyre vel kartoti, tai galvoju, o gal nereikia, pinigeliu gaila  tongue.gif

Kol kas dar nedave kartoti ax.gif bet kai pirmadieni eisiu pas gine gal duos jau ir man kartoti g.gif O tai tu juos daraisi BAK,e? as tai poliklinikoje, tai man tik toksiplazmoze moketi reikejo ax.gif visi kiti nemokamai 4u.gif
Atsakyti
labuliukas nestuke.gif o gal kuri man imestu to dirzelio cia nuoruoda pazeti apie kuri butent jus kalbate-nes ilindau i ebay ziuriu ju yra ivairiu-kuris kazi geriau butu...as pamaniau kad man jau gal po biski pradet juo dometis-nes tu 20sav ne uzkalnu,o mano darbas kad daug lankstausi-o tai negerai...manau gal netemsiu gumos ir nesioti pradesiu ji 20sav-jai pilvukas atsiras didesnis hihihi.gif nes dabar dar niekas bent nieko nesako-ziema rubai laisvesni-gal taip i akis stipriai nekrenta-vasara jau nebenuslepciau....nes as kuda visada budavau-man darbe zmones net sakydavo ar tu valgai kur tavo pilvas(anglai priprate prie pilvuotu) hihihi.gif
Papildyta:
gal apie toki? http://www.ebay.co.u...=item20c2f76791
Atsakyti